icon

Čo sa stalo v termálnom kúpalisku Diakovce?

8. aug 2026

Nie je tu niekto, kto vie, co sa vlastne stalo? Mame zaplateny pobyt a samozrejme nam nic nevratia, kedze kupalisko nadalej funguje. Boli ste tam niekto v tom case?

anonym_957509
8. aug 2026
anonym_1a1aee
8. aug 2026

Takze nic sa nezistilo. Len ze nenamerali vysoky chlor. Divne cele, co potom sa stalo, ze ludia skoncili v nemocnici?

ipsa646
8. aug 2026

Buď nejaká nedbalosť zamestnancov pri doprave, manipulácii alebo čistení vody alebo bol niekto nahnevaný a urobil im zle. Rátaj tajk dva dni na vyčistenie a môžeš nastúpiť. Chlór zacítiš bežne pri dýchaní a ak si rozumná odídeš na čerstvý vzduch. To by už museli byť veľké koncentrácie, aby bol nebezpečný. Možno nejaký slzák, ktorý sa často používal na vtípky tohto razenia. Neviem ako je to ďaleko od Dusla v Šali a kedy tam bola naposledy nejaká priemyselná havária, ale myslím že je to len o málo vyššia pravdepodobnosť, ako pád meteoritu do tohto zariadenia.
Nepanikár a pozri si moje foto na:
https://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
a kúp dobrý ochranný krém na opaľovanie, nejaký repelent a hlavne to s ničím nepreháňaj.
Prajem príjemné počase, minimum radov a hodne zdravia.

autor
8. aug 2026

@anonym_957509 to mi nemusis posielat, to viem aj sama vyhladat, ze nic nezistili

anonym_737405
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_957509 to mi nemusis posielat, to viem aj sama vyhladat, ze nic nezistili

@anonym_autor keď vieš ze nič nezistili tak co stresujes? Načo je ta zbytočná panika?

anonym_0614ff
8. aug 2026

Je to problém
Lebo nezistili dôvod prečo toľko ľudí sa dostalo az do nemocnice ale ten dôvod existuje
A či pretrváva alebo nie,nikto nevie

autor
8. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_autor keď vieš ze nič nezistili tak co stresujes? Načo je ta zbytočná panika?

@anonym_737405 no lebo nieco tam bolo a nikto nevie co

marca12
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Mozno aj vedia,zistili,ale nedaju to do eteru. Kazdopadne si myslim,ze teraz to tam je bezpecne. Daju si sakra pozor,aby sa uz take nestalo a maju tam zvysene hygienicke standardy. Nemusis sa bat a dovolenku si uzi. Aj ked chapem tvoje obavy,tiez by som bola opatrna.

petulda333
8. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_737405 zbytocna? Zamna nie a to,ze nic nezistili je snad este horsie

anonym_a08a56
Včera o 07:03
@anonym_737405

@anonym_737405 to nie je panika ale prirodzena obava. Nezistila sa pricina takze sa to.moze opakovat..

anonym_737405
Včera o 07:48
@anonym_autor

@anonym_autor neboj sa, aj keď vedia čo to bolo, asi to nebolo nič vážne, a radšej o tom nehovoria aby nebola zbytočná panika. Oni tiež nie sú blbí žeby to nechali otvorené keď by niečo vážne tam bolo. Užívaj si dovču.

anonym_1a1aee
Včera o 07:49

Toto zahmlievanie a ziadne konkretne vyjadrenie co sa stalo im len odozenie zakaznikov.

autor
Včera o 08:55
@anonym_737405

@anonym_autor neboj sa, aj keď vedia čo to bolo, asi to nebolo nič vážne, a radšej o tom nehovoria aby nebola zbytočná panika. Oni tiež nie sú blbí žeby to nechali otvorené keď by niečo vážne tam bolo. Užívaj si dovču.

@anonym_737405 tak niekto vravel, co tam bol sa vyjadril, ze siel smrad z tych bubliniek. A hned sli von. A teda vysledky budu az buduci tyzden. Ako ten bazen je zatvoreny, ale aj tak je to take, no… hlavne, ked tam idem s detmi

anonym_737405
Včera o 09:11
@anonym_autor

@anonym_737405 tak niekto vravel, co tam bol sa vyjadril, ze siel smrad z tych bubliniek. A hned sli von. A teda vysledky budu az buduci tyzden. Ako ten bazen je zatvoreny, ale aj tak je to take, no… hlavne, ked tam idem s detmi

@anonym_autor ja ta chápem, kvôli deťom. Ja sama neviem co by som robila na tvojom mieste.

zuzanka.zuzu
Včera o 09:20

ja napríklad vôbec nesúhlasím s tými hláškami že "teraz si dajú sakra pozor aby sa to neopakovalo" 😀 po prvé, serú na to rovnako 🤷 a po druhé, naozaj vôbec nemusia vedieť čo to bolo, tak na čo si akože majú dať pozor? 🙈😀