icon

Čo sa stalo v termálnom kúpalisku Diakovce?

8. aug 2026

Nie je tu niekto, kto vie, co sa vlastne stalo? Mame zaplateny pobyt a samozrejme nam nic nevratia, kedze kupalisko nadalej funguje. Boli ste tam niekto v tom case?

anonym_957509
•
8. aug 2026
anonym_1a1aee
•
8. aug 2026

Takze nic sa nezistilo. Len ze nenamerali vysoky chlor. Divne cele, co potom sa stalo, ze ludia skoncili v nemocnici?

ipsa646
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
8. aug 2026

@anonym_957509 to mi nemusis posielat, to viem aj sama vyhladat, ze nic nezistili

anonym_737405
•
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_957509 to mi nemusis posielat, to viem aj sama vyhladat, ze nic nezistili

@anonym_autor keď vieš ze nič nezistili tak co stresujes? Načo je ta zbytočná panika?

anonym_0614ff
•
8. aug 2026

Je to problém
Lebo nezistili dôvod prečo toľko ľudí sa dostalo az do nemocnice ale ten dôvod existuje
A či pretrváva alebo nie,nikto nevie

autor
•
8. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_autor keď vieš ze nič nezistili tak co stresujes? Načo je ta zbytočná panika?

@anonym_737405 no lebo nieco tam bolo a nikto nevie co

marca12
•
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Mozno aj vedia,zistili,ale nedaju to do eteru. Kazdopadne si myslim,ze teraz to tam je bezpecne. Daju si sakra pozor,aby sa uz take nestalo a maju tam zvysene hygienicke standardy. Nemusis sa bat a dovolenku si uzi. Aj ked chapem tvoje obavy,tiez by som bola opatrna.

petulda333
•
8. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_737405 zbytocna? Zamna nie a to,ze nic nezistili je snad este horsie

anonym_a08a56
•
9. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_737405 to nie je panika ale prirodzena obava. Nezistila sa pricina takze sa to.moze opakovat..

anonym_737405
•
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor neboj sa, aj keď vedia čo to bolo, asi to nebolo nič vážne, a radšej o tom nehovoria aby nebola zbytočná panika. Oni tiež nie sú blbí žeby to nechali otvorené keď by niečo vážne tam bolo. Užívaj si dovču.

anonym_1a1aee
•
9. aug 2026

Toto zahmlievanie a ziadne konkretne vyjadrenie co sa stalo im len odozenie zakaznikov.

autor
•
9. aug 2026
@anonym_737405

@anonym_autor neboj sa, aj keď vedia čo to bolo, asi to nebolo nič vážne, a radšej o tom nehovoria aby nebola zbytočná panika. Oni tiež nie sú blbí žeby to nechali otvorené keď by niečo vážne tam bolo. Užívaj si dovču.

@anonym_737405 tak niekto vravel, co tam bol sa vyjadril, ze siel smrad z tych bubliniek. A hned sli von. A teda vysledky budu az buduci tyzden. Ako ten bazen je zatvoreny, ale aj tak je to take, no… hlavne, ked tam idem s detmi

anonym_737405
•
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_737405 tak niekto vravel, co tam bol sa vyjadril, ze siel smrad z tych bubliniek. A hned sli von. A teda vysledky budu az buduci tyzden. Ako ten bazen je zatvoreny, ale aj tak je to take, no… hlavne, ked tam idem s detmi

@anonym_autor ja ta chápem, kvôli deťom. Ja sama neviem co by som robila na tvojom mieste.

zuzanka.zuzu
•
9. aug 2026

ja napríklad vôbec nesúhlasím s tými hláškami že "teraz si dajú sakra pozor aby sa to neopakovalo" 😀 po prvé, serú na to rovnako 🤷 a po druhé, naozaj vôbec nemusia vedieť čo to bolo, tak na čo si akože majú dať pozor? 🙈😀

ipsa646
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_1a1aee
•
15. aug 2026

Ano vraj nevedia stale, co to bolo. Ved v pohode, len to poslalo ludi az do nemocnice, to NIC