Čo si zabaliť pre 1,5-ročné dieťa na chatu?
Pekny den, prosim o rady, co sa bude hodit na dovolenku v septembri, ideme na chatu s velkym pozemkom, ktorym preteka potocik, mala bude mat rok a 7 mesiacov (uz chodi nejaky cas), bude to nasa prva dovolenka s nou, a predpokladam, ze to bude divoke :D Prosim o skusenosti, co nezabudnut zbalit, co sa vam osvedcilo. September este moze byt aj teply, ale kludne aj uprsany, takze aj s tym asi treba ratat. Dakujem 🙂
Teplomer,zakladne lieky,loptu,fenistil na stipance,repelent.
Hračky, aby sa vyhrala aj vo vnútri ak bude zlé počasie.
Hračky von, hračky dnu, vhodné oblečenie, lieky.
Určite gumáky + topánky podľa počasia (tenisky, sandále), na ráno teplejšiu bundu, veci do dažďa, čiapka. Ak bude teplo plavky, krém proti slnku. Pinzeta (kliešte), lieky, hračky ( vedierko, lopatka, bazénik.... + Hračky dnu). Nočník ak ho používa, dnu nejakú teplejšiu mikinu alebo vestu...
No, a na toto všetko ešte budeš potrebovať prívesný vozík 🤣🤣
Však všetko to, čo používaš doma...
No prepac, ale ja by som vôbec teraz naplánovala co zobrat dieťaťu v septembri na chatu 😀 ved oblecko podľa počasia aké budú hlásiť, hračky podľa toho s čím sa bude hrať...topanky, prezuvky..naozaj to co používaš bezne aj doma, len nech sa to zmesti hlavne do auta...my chodíme na chatu pomerne často a jedine "specialne" co beriem sú lieky, teplomer a odsavacka sopla - pre istotu...
na kolko dni idete? ako ja by som zobrala na kazdy den oblecenie, spodne pradlo, ponozky (+ jedny nahradne), mikinku ak by bolo chladnejsie, mozno tensiu vesticku, celenku na uska, topanocky asi jedny stacia, neviem ci chcete ist aj niekam na vylety po okoli. Neviem, zeny, doplnte ma 😀
@darinks01 Dakujem 🙂 Na 7 noci ideme
No prepac, ale ja by som vôbec teraz naplánovala co zobrat dieťaťu v septembri na chatu 😀 ved oblecko podľa počasia aké budú hlásiť, hračky podľa toho s čím sa bude hrať...topanky, prezuvky..naozaj to co používaš bezne aj doma, len nech sa to zmesti hlavne do auta...my chodíme na chatu pomerne často a jedine "specialne" co beriem sú lieky, teplomer a odsavacka sopla - pre istotu...
@ja_mama Ved nejdem este balit kufre :D Len pre malu este velmi nemam vybavu do mokreho pocasia a kedze sme este nikdy takto neboli, tak si to chcem postupne spisovat a zhanat, ten cas rychlo ubehne a nechcem potom chaosit. Dakujem za tipy
na kolko dni idete? ako ja by som zobrala na kazdy den oblecenie, spodne pradlo, ponozky (+ jedny nahradne), mikinku ak by bolo chladnejsie, mozno tensiu vesticku, celenku na uska, topanocky asi jedny stacia, neviem ci chcete ist aj niekam na vylety po okoli. Neviem, zeny, doplnte ma 😀
@darinks01 nepremokave oblecenie, softshell, plavky, uv klobuk,