icon

Čo si zabaliť pre 1,5-ročné dieťa na chatu?

zofiao
10. júl 2025

Pekny den, prosim o rady, co sa bude hodit na dovolenku v septembri, ideme na chatu s velkym pozemkom, ktorym preteka potocik, mala bude mat rok a 7 mesiacov (uz chodi nejaky cas), bude to nasa prva dovolenka s nou, a predpokladam, ze to bude divoke :D Prosim o skusenosti, co nezabudnut zbalit, co sa vam osvedcilo. September este moze byt aj teply, ale kludne aj uprsany, takze aj s tym asi treba ratat. Dakujem 🙂

darinks01
10. júl 2025

na kolko dni idete? ako ja by som zobrala na kazdy den oblecenie, spodne pradlo, ponozky (+ jedny nahradne), mikinku ak by bolo chladnejsie, mozno tensiu vesticku, celenku na uska, topanocky asi jedny stacia, neviem ci chcete ist aj niekam na vylety po okoli. Neviem, zeny, doplnte ma 😀

sandra49
10. júl 2025

@zofiao gumaky, gate a bundu do dazda..ak by nebolo zrovna fajn pocasie..nejaké náradie aby sa pripadne mohla hrať s kamienkami pri potoku..a aj plavky ak by bolo veľmi teplo co môže byt..topanky určite aj dvoje..bublifuky, loptu..

janinah
10. júl 2025

Teplomer,zakladne lieky,loptu,fenistil na stipance,repelent.

mdse
10. júl 2025

Hračky, aby sa vyhrala aj vo vnútri ak bude zlé počasie.

lucia13022023
10. júl 2025

Hračky von, hračky dnu, vhodné oblečenie, lieky.

nina004
10. júl 2025

Určite gumáky + topánky podľa počasia (tenisky, sandále), na ráno teplejšiu bundu, veci do dažďa, čiapka. Ak bude teplo plavky, krém proti slnku. Pinzeta (kliešte), lieky, hračky ( vedierko, lopatka, bazénik.... + Hračky dnu). Nočník ak ho používa, dnu nejakú teplejšiu mikinu alebo vestu...

bielasovicka
10. júl 2025

No, a na toto všetko ešte budeš potrebovať prívesný vozík 🤣🤣

hipuska
10. júl 2025

Však všetko to, čo používaš doma...

ja_mama
10. júl 2025

No prepac, ale ja by som vôbec teraz naplánovala co zobrat dieťaťu v septembri na chatu 😀 ved oblecko podľa počasia aké budú hlásiť, hračky podľa toho s čím sa bude hrať...topanky, prezuvky..naozaj to co používaš bezne aj doma, len nech sa to zmesti hlavne do auta...my chodíme na chatu pomerne často a jedine "specialne" co beriem sú lieky, teplomer a odsavacka sopla - pre istotu...

zofiao
autor
11. júl 2025
@darinks01

na kolko dni idete? ako ja by som zobrala na kazdy den oblecenie, spodne pradlo, ponozky (+ jedny nahradne), mikinku ak by bolo chladnejsie, mozno tensiu vesticku, celenku na uska, topanocky asi jedny stacia, neviem ci chcete ist aj niekam na vylety po okoli. Neviem, zeny, doplnte ma 😀

@darinks01 Dakujem 🙂 Na 7 noci ideme

zofiao
autor
11. júl 2025
@ja_mama

No prepac, ale ja by som vôbec teraz naplánovala co zobrat dieťaťu v septembri na chatu 😀 ved oblecko podľa počasia aké budú hlásiť, hračky podľa toho s čím sa bude hrať...topanky, prezuvky..naozaj to co používaš bezne aj doma, len nech sa to zmesti hlavne do auta...my chodíme na chatu pomerne často a jedine "specialne" co beriem sú lieky, teplomer a odsavacka sopla - pre istotu...

@ja_mama Ved nejdem este balit kufre :D Len pre malu este velmi nemam vybavu do mokreho pocasia a kedze sme este nikdy takto neboli, tak si to chcem postupne spisovat a zhanat, ten cas rychlo ubehne a nechcem potom chaosit. Dakujem za tipy

princezna_bosorka
13. júl 2025
@darinks01

@darinks01 nepremokave oblecenie, softshell, plavky, uv klobuk,