icon

Čo si zbaliť do kúpeľov Kováčová Marína?

Včera o 14:42

Ahojte našla som tu viac diskusií. Ale rada by som si napísala nejaký zoznam z vašich postrehov,čo tam človek potrebuje. Ideme prvýkrát do Kúpeľov. Dcéra má 6 rokov,ideme na nadštandard.
Viete mi prosím napísať ,čo je také dôležité. Ako si tam dáme oprať? Je tam nejaká možnosť?
Či je tam aj niečo pre deti,kde budeme môcť tráviť čas? Nejaká spoločenská miestnosť alebo herňa pre deti? Či je aj vonku nejaké ihrisko?
Ako je to s raňajkami ,obedom a večerou? Stíhali ste popri procedúrach ísť sa najesť?
Sú tam aj vizity ranné? Ak áno o koľkej nás budú budiť? Je pravda ,že sa v kúpeľoch Kováčová,Marína chodí 2x denne do bazéna?
Chodíte s deťmi do bazéna? Čiže treba plavky aj mne?
Ako je to s návštevami? Môžme s nimi byť niekde vnútri,alebo len vonku? Na izbu s nami nemôžu ísť? 🥴 Bude to január,tak bude zima vonku 🥴
Treba si vybrať hotovosť? Je tam niekde nejaký bufet?
Ako je to s rýchlovarnou kanvicou,keď budeme na nadštandarde? Môžme si vziať vlastnú? Alebo je to zakázané mať na izbe?
Čo všetko sa nachádza na nadštandarde na izbe? Je tam aj kúpeľňa ,záchod ? TV? Prípadne nejaká malá chladnička ? Ale veľké sú asi izby? Máte aj fotky nadštandardu?

Ďakujem za odpovede ♥️♥️♥️🙏🙏

zuzap33
Včera o 15:47

Syn bol, spinave veci daval do mechu, odniesol sestrickam a mal oprate za 5 eur do dalsieho dna. Je tam herna, ping pong, stolny futbal. Su rozne vodne procedury, rozpise ich dr pri prijme. Bufet je. Obchod je Jednota asi 10min peso

sara07
Včera o 17:31

procedury dostaneš papier a ideš si ich sama zapisovat, tak už pri zapisovani popros aby ste stihali jest alebo aby si nemala bazen alebo masaž na bruchu hned po obede
jednota je 10 min, bufet je klasika ale lepšie ked si zbehneš
vo zvolene su aj dve verejné práčovne so sušičkou prípadne ak si nebudeš chciet prat cez sestričky
hlavne k bazenu šlapky pre oboch ,
na izbách je zakázané používanie vlastných varných kanvíc a špirál, na každom poschodí sa nachádza jedáleň, kde si môžeš pripraviť čaj alebo kávu
v bufete nebolo možnost platit kartou, neviem ako je to teraz ale v jednote sa da určite platit
fakt najlepšie s tým papierom ist v ramci poschodia tak aby ti to nadväzovalo lebo ako je to dost lietania po tej budove, doporučujem sa k mudr dostat čo najskôr a čo najskô si aj terminy procedur dat zapisat ..

sara07
Včera o 17:35

teda aspon ked sme my boli , napr v pieštanoch ti všetky procedury rozhodia naraz na recepcii spolu s tebou .. nikam nebehaš .. neviem ako je najnovšie v marine ... však uvidíš
do zvolena ti chodi pravidelne primestka , ta stoji aj pri tescu, klokan, mc donald, kaufland ...

adri266
Včera o 17:41

@anonym_autor Procedury nie su od rana do vecera, boli dni, ked dcera mala 3x proceduru, v sobotu 2x a len asi 3x sa jej stalo, ze mala 5 procedur. Niektorym procedury zacinali uz o 7, ranajkovali potom neskor. Ale uplne v pohode sa to stihalo, len radim vziat aspon 4 ks plaviek a rychloschnuce uteraky, ak by ste mali dve mokre procedury za sebou. Plavky vezme aj pre seba, rodicom bolo dovolene ist do bazena s dietatom.

budicek bol cca od pol 7. Vezmi si so sebou hrncek na kavu a nejaky tanier, ze ked nedojete, vezmete si to na izbu. Aj pribor vezmi svoj pre potrebu na izbu.

Caj je vzdy navareny, da sa kedykolvek naliat. Deti mavali aj desiatu aj olovrant, ja iba ranajky , obed, vecera. Vyberalo sa na tyzden dopredu z troch jedal.

Ked som bola s dcerou pred niekolkymi rokmi, nadstandard nebol, boli sme v trojke, takze som platila aj za tu tretiu postel. Na izbe bolo iba umyvadlo, wc a sprchy boli spolocne, ale vzdy sme sa vedeli dostat, kedze sa decka sprchovali po mokrych procedurach priamo dole pri bazene.

Chladnicka tam je spolocna, zober si bud krabicku alebo listky, aby si si na svoje jogurty, jedlo atd davala svoje meno. Ja som napr dcere kupila v obchode kecup, kedze ho zboznuje so vsetkym.

V jedalni bola TV, a zaroven bola jedna tak na boku presne oproti nasej izbe, tam sme pozerali MS v hokeji 🙂

Dole sme chodievali hrat ping pong, dali sa pozicat palky a lopticky.

S navstevou k bufetu, su tam stoly, date si kolacik a budete debatovat.

adri266
Včera o 17:42

@anonym_autor A este taka rada, ja som si s dovolenim cvicitelky fotila cviky, ktore cvicila, aby sme potom doma vedeli, co a ako. Dostali sme sice papier, ale bolo to lepsie mat nafotene.

Drzim palce.

adri266
Včera o 17:47

@anonym_autor A nezabudni ciapky na hlavy do vody. Kupila som nam take latkove z Decathlonu, lahko sa davaju na hlavu, nie ako tie tvrde gumene. Tiez som mala kupene tak, aby som mohla mat na striedacku.

sara07
Včera o 17:49

inak voda je tam fakt dobra, pomohla nam marina , a v rodine máme aj pre dospelých skusenost tiež ohromne pomohli v tom druhom.. škoda že tam teraz pri nej stavali tie rodinne domy ked to bolo predtym bolo to tak bokom ale malo to svoje čaro

adri266
Včera o 18:00

@anonym_autor par fotiek, zabudla som spomenut mikrovlnku a ze na izbe bol stojan na pradlo.
https://www.modrykonik.sk/blog/adri266/album/marina-kovacova-3f8ztz/

kvevka
Včera o 18:25

Na nadsštandarde je wc, kupelňa, Tv, malá chladníčka, návštevy nesmú isť na izby, ano, do bazena chodia maaminy s detmi, nesmú byť vlastné kanvice na izbách,priestoru je dostatok či na hranie , pohyb v rámci areálu vnútri i vonku, v bufete sa dalo platiť len hotovosťou, bankomat bol mimo arealu , kusok od jednoty v dedine