Dovolenka na Slovensku s atrakciami pre dvojročné dieťa
S jednym dietatom kde su atrakcie pre dvojrocne dieta a ceny za ubytko nas nezabije 😀
A čo tak napríklad Demänová? My sme tu boli dva roky dozadu a veľmi sa nám páčilo 🙂 Užili si deti aj dospelí.
Demänová a Tatry ani náhodou nie sú z tých lacných.
My ideme tento víkend do tatier. Respektíve donovaly. Donovalkovo, habakuky, zookontakt...všetko vhodné pre 2r dieťa a aj my sa zabavime 😅
2 rocne dieta zamestna smykalka, pieskovisko a par koz s oslikom. Kludne nejake zoofarmy v okoli ubytovania. Mne sa pacila villa Betula na Liptove, ale netusim momentalne ceny. Aquacity absolutne neodporucam (su vhodnejsie a lacnejsie ubytovania ako toto, napriklad Hotel Gerlach alebo Hubert). Donovaly minies majland len na vstupnom na atrakcie, o ubytovani pomlcim...
ja by som šla niekde smer Horehronie, Śírava
Aj Bojnice su fajn pre mensie deti
A čo tak napríklad Demänová? My sme tu boli dva roky dozadu a veľmi sa nám páčilo 🙂 Užili si deti aj dospelí.
@petranelkova dakujem idem kuknut
Aj Bojnice su fajn pre mensie deti
@pralinka86 ano nad nimi rozmyslam
2 rocne dieta zamestna smykalka, pieskovisko a par koz s oslikom. Kludne nejake zoofarmy v okoli ubytovania. Mne sa pacila villa Betula na Liptove, ale netusim momentalne ceny. Aquacity absolutne neodporucam (su vhodnejsie a lacnejsie ubytovania ako toto, napriklad Hotel Gerlach alebo Hubert). Donovaly minies majland len na vstupnom na atrakcie, o ubytovani pomlcim...
@vevesh 350€ za donovaly mi nepríde ako majland 😅
@pralinka86 ano nad nimi rozmyslam
@diaszoky ak ma rad dinosaury, tak dinopark je super, len neviem ci sa tam nebude bat.. mozno o rok dva skor
A este Liptovský Ján je fajn, priamo v jane je co pozriet, okupat sa. v okoli je toho kopec este viac
@vevesh 350€ za donovaly mi nepríde ako majland 😅
@lucia13022023 mne ano, za toto mam apartman aj s bazenom v grecku. O sk sluzbach pomlcim....

AquaCity Poprad a Atrium Starý Smokovec - chodíme pravidelne. Máme 3 ročné dieťa...úžasné animátorky, program, vnútorný kútik, vonkajšie ihrisko, bazény.