icon

Dovolenka na Slovensku s atrakciami pre dvojročné dieťa

diaszoky
19. jún 2025

S jednym dietatom kde su atrakcie pre dvojrocne dieta a ceny za ubytko nas nezabije 😀

tamitamitami
19. jún 2025

AquaCity Poprad a Atrium Starý Smokovec - chodíme pravidelne. Máme 3 ročné dieťa...úžasné animátorky, program, vnútorný kútik, vonkajšie ihrisko, bazény.

petranelkova
19. jún 2025

A čo tak napríklad Demänová? My sme tu boli dva roky dozadu a veľmi sa nám páčilo 🙂 Užili si deti aj dospelí.

ibrunova
19. jún 2025

Demänová a Tatry ani náhodou nie sú z tých lacných.

lucia13022023
19. jún 2025

My ideme tento víkend do tatier. Respektíve donovaly. Donovalkovo, habakuky, zookontakt...všetko vhodné pre 2r dieťa a aj my sa zabavime 😅

vevesh
19. jún 2025

2 rocne dieta zamestna smykalka, pieskovisko a par koz s oslikom. Kludne nejake zoofarmy v okoli ubytovania. Mne sa pacila villa Betula na Liptove, ale netusim momentalne ceny. Aquacity absolutne neodporucam (su vhodnejsie a lacnejsie ubytovania ako toto, napriklad Hotel Gerlach alebo Hubert). Donovaly minies majland len na vstupnom na atrakcie, o ubytovani pomlcim...

ibrunova
19. jún 2025

ja by som šla niekde smer Horehronie, Śírava

pralinka86
19. jún 2025

Aj Bojnice su fajn pre mensie deti

diaszoky
autor
19. jún 2025
@petranelkova

A čo tak napríklad Demänová? My sme tu boli dva roky dozadu a veľmi sa nám páčilo 🙂 Užili si deti aj dospelí.

@petranelkova dakujem idem kuknut

diaszoky
autor
19. jún 2025
@pralinka86

Aj Bojnice su fajn pre mensie deti

@pralinka86 ano nad nimi rozmyslam

jurly
19. jún 2025

@diaszoky xbionic samorin

terina25
19. jún 2025
@ibrunova

ja by som šla niekde smer Horehronie, Śírava

@ibrunova sirava? Vcera som pozerala hotel na sirave. 3 noci 2+2 1119 eur. Sialena cena

terina25
19. jún 2025
@jurly

@diaszoky xbionic samorin

@jurly tiez drahe podla mna

lucia13022023
19. jún 2025
@vevesh

2 rocne dieta zamestna smykalka, pieskovisko a par koz s oslikom. Kludne nejake zoofarmy v okoli ubytovania. Mne sa pacila villa Betula na Liptove, ale netusim momentalne ceny. Aquacity absolutne neodporucam (su vhodnejsie a lacnejsie ubytovania ako toto, napriklad Hotel Gerlach alebo Hubert). Donovaly minies majland len na vstupnom na atrakcie, o ubytovani pomlcim...

@vevesh 350€ za donovaly mi nepríde ako majland 😅

pralinka86
19. jún 2025
@diaszoky

@pralinka86 ano nad nimi rozmyslam

@diaszoky ak ma rad dinosaury, tak dinopark je super, len neviem ci sa tam nebude bat.. mozno o rok dva skor
A este Liptovský Ján je fajn, priamo v jane je co pozriet, okupat sa. v okoli je toho kopec este viac

vevesh
19. jún 2025
@lucia13022023

@vevesh 350€ za donovaly mi nepríde ako majland 😅

@lucia13022023 mne ano, za toto mam apartman aj s bazenom v grecku. O sk sluzbach pomlcim....

diaszoky
autor
19. jún 2025
@terina25

@ibrunova sirava? Vcera som pozerala hotel na sirave. 3 noci 2+2 1119 eur. Sialena cena

@terina25 co?? Zblaznili sa?? Ved zolko dava segra za chorvatsko na 10 dni polpenzia🤦‍♀️😆

terina25
19. jún 2025
@diaszoky

@terina25 co?? Zblaznili sa?? Ved zolko dava segra za chorvatsko na 10 dni polpenzia🤦‍♀️😆

@diaszoky ano,tiez som na to pozerala jak puk 😳