icon

Dovolenka na Slovensku s deťmi

siasis
7. aug 2023

Maminy viete mi niekde odporucit niekde nieco pre decka kludne aj Polsko, Cz ? Aspon na 3 noci idealne nieco termanlne alebo kryte? Ďakujem

minutka
7. aug 2023

Liptov. Mas tam super aquaparky. My oblubujeme besenovu. Liptovska mara - lodou. Ziarce - atrakcie aj bobova draha. Lanovkou na chopok. Kontakna ci mini zoo. Vila betula. Asi naj vyzitie na svk. Mame pochodene. Ubytovani sme boli viac x grand hotel (rodinny) cez satur. Hotel posta (ten pre rodiny neodporucam). Alebo rozne chaty ci apartmany. My sme boli spokojni napr ubytovanie zember. Alebo aj v besenovej sme byvali. Priamo v aqua. A aj v dedine v apartmane. Vsetko ok

petamich
7. aug 2023

Sitno, Partizan, Lesana, Atrium aj s animacnym programom, potom este XBionic, Salamandra a mimo-SK napr. Danubius Hotek Buk, Aquaworld resort Budapest, Maximus v Brne, Aquapalace v Prahe

ivanakaka
7. aug 2023

@siasis Hotel Chemes Sirava (farma Klokocina, Benadicky lom, plavba lodou po Sirave)

ivanakaka
7. aug 2023

@petamich len tie ceny

ivanakaka
7. aug 2023
petamich
7. aug 2023

@ivanakaka kazdy (zial) mame nejaky rozpocet, my napr. chodime do Buku, je to all inclusive concept a za polovicu ceny ako napr. Sitno/Salamandra teraz v lete ale stale to nie je "lacne"

petamich
7. aug 2023

@ivanakaka som chcela este doplnit, ze teraz ked som pozerala, kolko by stal predlzeny vikend este v auguste v jednom z tych slovenskych skoro ma prekotilo 😵‍💫 ten Buk o dva tyzdne 40% ceny a to tam neminieme navyse ani 5 centov aj ked okej, nema take animacie a pod. ale aj tak nas dvojrocny, co ten uz na animaciach

ivanakaka
8. aug 2023

@petamich v Salamandre co mas tajch zimu 2500/ tyzden…Patince mame radi cena lepsia ovela a animator Flippy je cool pre deti

ivanakaka
8. aug 2023

@petamich co je ten Buk? Dik 🙂. Ved ano niekto nema problem dat aj za Salamandru mna to prekvapilo dost tie ceny…potom ludia nedovolenkuju na Sk idu do Chorvatska alebo inde aj Chorvatsko zdrazelo vraj

minutka
9. aug 2023

@ivanakaka danubius hotel buk

sperka
9. aug 2023

Minulý týždeň sme sa vrátili z Jasnej Hotel Grand. Skvelá akcia v cene pobytu lanovka+aquapark. Okrem toho sa dá ísť do jaskyne, triklandia a múzeum v meste, či ZOO kontakt. Odporúčam. Nám sa páčilo ubytko aj program.

petamich
9. aug 2023

@ivanakaka Buk ako pisala @minutka
a teda hej, ak mas dat za tyzdenny pobyt v lepsom zariadeni na slovensku 2500€, tak to naozaj radsej pojdem na tyzden do Turecka (pripadne aj inam), nehovoriac o tom, kolko usetris, lebo ranajky/polpenzia vs. all inclusive aj ked teda skoda, ja by som aj rada viac po SK chodila len obcas si to naozaj rozmyslime