Dovolenka na Slovensku s dieťaťom: Kam ísť?
Ahojte. Máme zabookované Taliansko ale chcem mať v zálohe aj niečo na Slovensku keď sa niečo prihodí na poslednú chvíľu. Mám 6 ročné dieťa. Chcem vodu ale aj turistiku. Ďakujem.
@katkaseiner Ahoj... prave hladam nieco aktualnejsie ohladom vyletu k tomuto jazeru.... Poprosim tip na ubytko,stravovanie... tiez mam deti 8 a 11 🙂 Laka ma ist takto niekam spoznavacka.
@nmonika my sme boli v Sirmione, apartman s bazenom pre komplex, ubytko bolo ok, len teda deti na pristelke na otrasnej valende, okrem toho ok. Sirmione je síce pekne ale tam sa okupete len ak s kačkami. Boli sme ale jeden den okolo celeho jazera, kupali sme sa uplne na severe, tam to bolo super ale nazov ti zisl neviem pozriet. Cela ľavá cast jazera je ale tunely... kazdopadne zazitok prejst tadial. Dalsie ubytko sme mali domcek v Toskansku. Ten by som mohla odporucit, kusok od mesta Luca - ak mi posles ip, pozriem vecer ci najdem na nich kontakt, byvaju tam aj domaci, cast domu sme mali my, ako na to ze tam klima nebola, sme boli mega spokojny

co sa ma prihodit? V lete je väčšinou kazdy v pohode, chorob menej, keby nahodou grcačky...tak s tym ani po Slovensku nebudes behať. Uzite si Taliansko. My sme dali vlani okruh, veeelmi sa nam pacilo...Lago di Garda, Gardaland, Milano, Verona, Bergamo, Pisa, Benátky a este cestou domov Ljubjanu (plus kopec miest sme len postali cestou)