icon

Dovolenka s dieťaťom - Slovensko, Poľsko, Česko

1. mar 2025

Ahojte, hľadám už nejaký letný pobyt ale teda vôbec neviem kam by sme mohli ísť.
Dvaja dospelí, dvojročné dieťa, ideálne aby boli niekde v okolí zvieratká, dcéra ich má veľmi rada.
Bojnice poznáme, nemáme ich ďaleko, Maďarsko máme obehane tiež, Liptovský Mikuláš ma tiež neláka už druhý krát. Nejaké tipy? Ďakujem

autor
•
1. mar 2025

Plus som zabudla dopísať že super by bolo keby sa dalo niekde aj okúpať v okolí

diewcatqoo
•
1. mar 2025

Mozno juzna morava? Kupat sa da v Aqualand Moravia alebo v Kohoutkach a zvieratka su v Zoo Brno (aj ked teda ta zoo za mna nic moc), ak ma dcera rada motyle, tak v Brne je Papilonia (su tam okrem motylov aj korytnacky a nejake male vtaciky), mini zoo bola kedysi aj v Brne v Herspicich, ale neviem, ci este je (tam sa tusim dalo aj pohladkat), potom je fajn obora Holedna v case, ked su tam male prasiatka (to chodime kazdy rok, nase deti sa nevedia vynadivat + da sa tam krmit volne zijuca vysoka zver), v Lamacentre hady sa da pohladkat lama (tam nas ale tusim odradilo vysoke vstupne) a ak by ste chceli lamy, tak smerom na Boskovice v Doubravicich nad Svitavou chovaju tiez lamy a pstrosy, je to zdarma (da sa pohladkat lama aj pstros a v lete mavaju casto aj cerstvo vyliahnute pstrosy).

kristiii
•
2. mar 2025

Mňa napadla Dunajská streda, ak chcete spojiť kúpanie a zvieratá. V tomto konkrétnom aquaparku som sice nebola, ale neďaleko je Malkia-kontaktná zoo.