icon

Hľadáme cenovo dostupné ubytovanie na oslavu 18. narodenín

spicymajla
10. júl 2024

Ahojte, coskoro slavim 18tiny a rada by som s kamaratmi niekam vypadla, kedze su na internate pocas skolskeho roka a ja dochadzam, nemame moc casu byt v lete spolu. Nikdy som nemala oslavu ani nic podobne ale 18 je brana do dospelosti a potesilo by ma keby si to uzijem s ludmi, ktorych mam rada. Doteraz sme chodili na chatu ku znamemu, no zial sa predala a my hladame dajme tomu na poslednu chvilu nejake ubytko alebo niečo. Na tej chate nebola voda a vedeli sme si uplne v pohode vystacit, skratke chceme len niekde byt ubytovani na par dni. Jedna vec je to, ze vela ludi mladym nedava chaty atd pretoze sa boja ze nieco rozbijeme a podobne a druha vec je ta ze na full zariadenu chatu nemame ani moc financie, kedze tie ceny sa pohybuju okolo 150-300 eur na noc, co je pre nas nemyslitelne. Isli by sme priblizne piati, dve baby a traja chalani. Ak by ste o niecom PROSIM vas vedeli, bola by som velmi vdacna. Najlepsie stredne slovensko ale prist niekam by bol ten najlepší problém. Nejaký dom, chatrč v lese, chalupa, čokolvek je jedno v akom stave.

pluss
10. júl 2024

booking

spicymajla
autor
10. júl 2024

@pluss ano viem, pozerala som to, ale či nahodou niekto niečo nemá, starý dom/ chatu

katariiinkaa
10. júl 2024

@spicymajla skus skupiny na fb kde su priamo prenajimatelia chat https://www.facebook.com/groups/chatyachalupyna...

solange7
10. júl 2024

@spicymajla chodte kempovat.

tamitamitami
10. júl 2024

Tiež si myslím že stanovanie bude pre vás ideálne riešenie. Pozri napríklad Mara camping teraz majú na Zľavomate akciu na miesta pre stany a aj si tam viete spraviť zaujímavý program (každý piatok a sobotu je tam akcia).

madeincssr
10. júl 2024

V mnohych kempoch su aj fajn retro chatky, casto aj s posedenim na teraskach, ohniskom, niekde aj nejaky potok vedla, niekde je vedla kupalisko atd. Popozerajte aj Moravu. V pripade zaujmu dam zopar tipov do sukromnej spravy.