Hotely na Slovensku s vírivkou na izbe
Ahojte
Vedeli by ste ponuknut hotel na slovensku co ma na izbe virivku? Alebo 2miestnu vanu? Od Nitry max 2hodiny?
Ďakujem
Hotel Danubia Gate v Bratislave.
v CZ by nemohlo byt?! Frydek Mistek...pozerala som,ze z Nitry je to 2,5h
Hotel Magnus vTrencine. Krasne velke izby, blizko centra, sikovny personal, vyborna kuchyna.
@anonym_f999e6 magnus nieee.. my sme odtiaľ odišli
@anonym_f999e6 magnus nieee.. my sme odtiaľ odišli
@gabika0825 a preco? Bolo cisto, ticho, prijemne... Aj dole sauny boli super
v CZ by nemohlo byt?! Frydek Mistek...pozerala som,ze z Nitry je to 2,5h
@jarmila2010 vo Frydku nefunguje restauracia a je problem nieco normalne v meste najst.
@gabika0825 a preco? Bolo cisto, ticho, prijemne... Aj dole sauny boli super
@anonym_f999e6 my sme tam boli minuly rok s partnerom a taká izba že savo tam smrdelo, virivka cela od vodného kameňa, naprasene, proste ako keby neumyta izba, nehovoriac o tom že cely ten hotel pôsobil ako nejaké nákupné centrum z 80 tých rokov.. zvláštne bolo že napriek tomu že bol víkend a dovolenkové obdobie tak sme tam stretli asi 2 ľudí za cely čas čo sme sa prechádzali po hoteli… no tá izba bol masaker priatel hneď že ideme to na recepciu riešiť čo to má znamenať, tak nám ponúkli ďalšiu izbu ale to bolo úplne rovnaké, tak sme odišli preč a šli sme do elizabeth a to je top hotel za mna v Trenčíne
@jarmila2010 vo Frydku nefunguje restauracia a je problem nieco normalne v meste najst.
@anonym_f999e6 ja som nebola,ale sestra s muzom a velmi si chvalili...ziadny problem s restauraciami nespominala...a teda,ked pozriem cez google,tak moznosti je tam dost...so samotnym hotelom boli velmi spokojni...mali na izbe saunu a aj virivku... https://www.booking.com/hotel/cz/richtr.sk.html...

Hotel Magnus vTrencine. Krasne velke izby, blizko centra, sikovny personal, vyborna kuchyna.