Internet ked som malo doma
Ahojte jazdim na kamióne mam uz "vlastny" byt na hypo. Minule som tu riesil ci ako kamionista na MKD mam ist do najmu alebo vlastneho bytu dal som aj na vase rady a isiel som do 2.i bytu na hypo a 20%zakladu na hypo financovaneho cez PSS. Mesacne naklady hypo+pss+ náklady na byvanie cca 800eur/mesiac dokopy. Cca 650 uvery zvyšok naklady na bývanie.To pisem ja len tak pre zaujímavosť.teraz riesim toto: Kedze jazdim MKD aky internet od koho by ste odporučili? Doma som u seba 2-8 dni v mesiaci a ked som na cestach byt je prázdny nikto tam nebyva.Dakujem
Ked som doma tak predovšetkým pouzivam svoj PC.a na TV pozeravam obcas Netflix
A svoj mobil nemam na pausal ale dobijam si kredit
Ja doma wifi nemám. Mám neobmedzené dáta v mobile a robím hotspot aj deťom. Pozeráme aj seriály a internet ide v pohode rýchlo a zvláda viac zariadeni.
Ja doma wifi nemám. Mám neobmedzené dáta v mobile a robím hotspot aj deťom. Pozeráme aj seriály a internet ide v pohode rýchlo a zvláda viac zariadeni.
@anonym_77afde kolko platis mesacne? A u koho?
@anonym_77afde kolko platis mesacne? A u koho?
@ikonica 23€ nekonečná radosť
Ked som doma tak predovšetkým pouzivam svoj PC.a na TV pozeravam obcas Netflix
A svoj mobil nemam na pausal ale dobijam si kredit
neobmedzene data v mobile ..alebo popros suseda daj mu 10e a pripoj sa na nich ..
Naco doma? Ja uz vyse 5 rokov fungujem na neobmedzenom internete v mobiel, ktory cez hotspot zdielam na ine zariadenia.

A doma si väcsinou na mobile,ze???Ci pouzivas notebook,alebo pc??Pri mobile by ti stacil v ramci pausalu,napr.neobmedzeny internet,tiez vedia davat v ramci pausalu aj hbo max,netflix a ine.My mame takto telekom.