icon

Je možné opustiť hotel po zaplatení na noc?

12345jjj
23. jan 2025

Dobrý večer s priateľom chceme ísť do hotela na wellnes ale chceli by sme si zaplatiť izbu aby sme si tam mohli dať veci a podobne a aby sme si pospali z dlhej cesty dá sa odísť v ten deň? Samozrejme by sme zaplatili izbu na celu noc

Strana
z2
ukgirls
23. jan 2025

odist ozes kedy chces .. len si pozri kedu je check in ... popripade si zavolaj na recepciu iste ti poradia podla toho ako maju obsadenost v ten den

melanta
23. jan 2025

Väčšinou je možné sa ubytovať od 14:00 alebo 15:00. Čize vtedy sa ubytuješ a či odídeš za 3 hodiny alebo až ráno je jedno.

vanilkovazmrzka
23. jan 2025

A nie je lepsie si oddychnut prespatim cez noc? Ako odist mozes aj vecer len je to tale zbytocne no :D

slavomira236
23. jan 2025

@12345jjj odost mozes. Bezne tak odchadzali ked som robila chyznu . Ale uz ostante urobte si pekny vecer

earlgrey
23. jan 2025

Jasné, v hoteloch sú zvyknutí na to, že tam príde pár na hodinu, dve, zasexujú si a idú preč 😀

rozculena
23. jan 2025

@12345jjj im to je srdečne jedno.

jaskolka
24. jan 2025

Problém to nie je,ale zbytočne dáte peniaze za nocľah,keď tam nebudete.

rozculena
24. jan 2025

@jaskolka ale budú,zložia si tam veci a budú "oddychovať"

jaskolka
24. jan 2025

@rozculena píšem,že peniaze za nocľah zbytočne dajú,keď tam (teda v noci) nebudú

rozculena
24. jan 2025

@jaskolka tak jej teda poraď,kam si majú zložiť veci a kde si majú oddýchnuť,keď sa im neoplatí zaplatiť za ubytovanie.
Ona nepotrebuje radu,aby to neplatila,nemá problém to zaplatiť.Ona sa pýta,či môže odísť a nespať tam.

jaskolka
24. jan 2025

@rozculena ja som jej jasné odpísala,že to problém nebude. Len zbytočne dajú peniaze za nocľah (keď by teda si mohli kľudne dovoliť aj prespať tam)a urobiť si trebárs romantický večer a noc

earlgrey
24. jan 2025

@jaskolka A čo keď nemôžu? 😀 čo ak sa každý po oddychu vracia do vlastnej domácnosti, kde si ani ten sex dovoliť nemôžú? 😀 akože idem na wellness, tak tam mám šatňu, kde sa zložím...tu podľa mňa ide čisto o to, že chcú stráviť pár hodín na izbe...chcú si "oddýchnuť" tak si za "oddych" zaplatia 😀

melanta
24. jan 2025

@rozculena mne ale nepríde logické to, čo autorka chce. Píše, že oddýchnuť po ceste. Ak idú tajú cestu, že si po nej musia oddýchnuť, tak ak sa ubytujú o 14:00, tak koľko využijú tú izbu, aby si aj oddýchli, aj užili wellness a aj odišli domov, keďže cestu majú asi dlhú, ak po nej musia oddychovať. Malo by to logiku, ak by sa ubytovali ráno o 9:00. Ale vzhľadom k tomu, kedy býva check-in, to za mňa žiadnu logiku nemá.

nyusika
24. jan 2025

Šak rovno napíš, že nemáte kde sexovať a nemôžete ostať mimo domu až do rána 😁😁😁😁

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
nyusika
24. jan 2025

@earlgrey presne 🤣🤣🤣

sisaka
24. jan 2025

Keď autorka nevie, že v hoteli ľudí na izbách nezamykajú a môžu si odísť kedy len chcú, tak možno nevie, že check in nie je ráno o 9 a nebude môcť využívať izbu celý deň.
Neviem si predstaviť ísť tak dlhú cestu na wellness, že si po nej treba oddýchnuť až tak, že mi k tomu treba hotelovú izbu, potom rýchlo hodiť nejaký wellness a vydať sa na rovnako únavnú cestu domov, pričom v hoteli nestrávim ani noc, ktorú som si zaplatila. 🤦‍♀️

nyusika
24. jan 2025

@sisaka veď v tom wellness sa tak strašne unavia 🙈musia si predtým oddýchnuť v izbe

rozculena
24. jan 2025

@melanta ja som logiku na MK prestala hľadať už dávno

jaskolka
24. jan 2025

@earlgrey tak keď si tam hlavne chcú oddýchnuť po dlhej ceste,tak asi to nemajú "za rohom"od domu. Preto tiež mi to príde divné,že ísť len na wellness niekam ďaleko, a po pár hodinách nazad na dlhú cestu. Nikto ich tam nezamkne, samozrejme,ale proste to nemá tú spomínanú logiku

rozculena
24. jan 2025

@jaskolka nikde nepíše o dlhej ceste nazad.

rozculena
24. jan 2025

bože,prestaňte už riešiť,či je to logické alebo nie.
Môže odísť,kedy chce.O nič viac nemala záujem.

jaskolka
24. jan 2025

@rozculena píše,že "po dlhej ceste"tak tipujem,že nejdú dlhú cestu odniekiaľ domov (potom prečo si tie veci nezložia rovno doma?) a potom pôjdu na wellness. Veď to už by vôbec logiku nemalo.
A každý jej aj odpísal,že môže odísť,kedy chce
Len sa to vidí väčšine ľudí zvláštne,to je všetko.

rozculena
24. jan 2025

@jaskolka robila som 10 rokov na recepcii,mne sa nezdá zvláštne už nič😂

jaskolka
24. jan 2025

@rozculena no tak vidíš, ostatným sa to zvláštne zdá, každý sme nejaký

12345jjj
autor
25. jan 2025

Ideme s priateľom na výlet s vlakom a rozmýšlali sme o tom wellnes a pobyte lebo budeme určite unavený a nejak pod večer sa chceme vratiť s vlakom naspäť lebo to planujeme v nedeľu nič za tým nieje ale ďakujem za odpovede

earlgrey
25. jan 2025

@12345jjj Je jedno, čo sa chystáte robiť, je to vaša súkromná vec, nemusíš to obhajovať nikomu...ale ako bolo spomínané...opustiť hotel môžeš aj 10 minút po príchode...

margotka17
25. jan 2025

@12345jjj no ja by som už po welnese ostala v pohodlí prespať do rána, už by som sa nikde neplasila.

nyusika
25. jan 2025

@12345jjj hej heeej 😁😁

nyusika
25. jan 2025

@margotka17 ja tiež.
Ale mňa doma nečaká manžel 😁😁

Strana
z2