Je možné opustiť hotel po zaplatení na noc?
Dobrý večer s priateľom chceme ísť do hotela na wellnes ale chceli by sme si zaplatiť izbu aby sme si tam mohli dať veci a podobne a aby sme si pospali z dlhej cesty dá sa odísť v ten deň? Samozrejme by sme zaplatili izbu na celu noc
Väčšinou je možné sa ubytovať od 14:00 alebo 15:00. Čize vtedy sa ubytuješ a či odídeš za 3 hodiny alebo až ráno je jedno.
A nie je lepsie si oddychnut prespatim cez noc? Ako odist mozes aj vecer len je to tale zbytocne no :D
@12345jjj odost mozes. Bezne tak odchadzali ked som robila chyznu . Ale uz ostante urobte si pekny vecer
Jasné, v hoteloch sú zvyknutí na to, že tam príde pár na hodinu, dve, zasexujú si a idú preč 😀
Problém to nie je,ale zbytočne dáte peniaze za nocľah,keď tam nebudete.
@jaskolka A čo keď nemôžu? 😀 čo ak sa každý po oddychu vracia do vlastnej domácnosti, kde si ani ten sex dovoliť nemôžú? 😀 akože idem na wellness, tak tam mám šatňu, kde sa zložím...tu podľa mňa ide čisto o to, že chcú stráviť pár hodín na izbe...chcú si "oddýchnuť" tak si za "oddych" zaplatia 😀
@rozculena mne ale nepríde logické to, čo autorka chce. Píše, že oddýchnuť po ceste. Ak idú tajú cestu, že si po nej musia oddýchnuť, tak ak sa ubytujú o 14:00, tak koľko využijú tú izbu, aby si aj oddýchli, aj užili wellness a aj odišli domov, keďže cestu majú asi dlhú, ak po nej musia oddychovať. Malo by to logiku, ak by sa ubytovali ráno o 9:00. Ale vzhľadom k tomu, kedy býva check-in, to za mňa žiadnu logiku nemá.
Šak rovno napíš, že nemáte kde sexovať a nemôžete ostať mimo domu až do rána 😁😁😁😁
Keď autorka nevie, že v hoteli ľudí na izbách nezamykajú a môžu si odísť kedy len chcú, tak možno nevie, že check in nie je ráno o 9 a nebude môcť využívať izbu celý deň.
Neviem si predstaviť ísť tak dlhú cestu na wellness, že si po nej treba oddýchnuť až tak, že mi k tomu treba hotelovú izbu, potom rýchlo hodiť nejaký wellness a vydať sa na rovnako únavnú cestu domov, pričom v hoteli nestrávim ani noc, ktorú som si zaplatila. 🤦♀️
bože,prestaňte už riešiť,či je to logické alebo nie.
Môže odísť,kedy chce.O nič viac nemala záujem.
@rozculena píše,že "po dlhej ceste"tak tipujem,že nejdú dlhú cestu odniekiaľ domov (potom prečo si tie veci nezložia rovno doma?) a potom pôjdu na wellness. Veď to už by vôbec logiku nemalo.
A každý jej aj odpísal,že môže odísť,kedy chce
Len sa to vidí väčšine ľudí zvláštne,to je všetko.
Ideme s priateľom na výlet s vlakom a rozmýšlali sme o tom wellnes a pobyte lebo budeme určite unavený a nejak pod večer sa chceme vratiť s vlakom naspäť lebo to planujeme v nedeľu nič za tým nieje ale ďakujem za odpovede
@12345jjj no ja by som už po welnese ostala v pohodlí prespať do rána, už by som sa nikde neplasila.
@margotka17 ja tiež.
Ale mňa doma nečaká manžel 😁😁

odist ozes kedy chces .. len si pozri kedu je check in ... popripade si zavolaj na recepciu iste ti poradia podla toho ako maju obsadenost v ten den