Je možné opustiť hotel po zaplatení na noc?
Dobrý večer s priateľom chceme ísť do hotela na wellnes ale chceli by sme si zaplatiť izbu aby sme si tam mohli dať veci a podobne a aby sme si pospali z dlhej cesty dá sa odísť v ten deň? Samozrejme by sme zaplatili izbu na celu noc
Väčšinou je možné sa ubytovať od 14:00 alebo 15:00. Čize vtedy sa ubytuješ a či odídeš za 3 hodiny alebo až ráno je jedno.
A nie je lepsie si oddychnut prespatim cez noc? Ako odist mozes aj vecer len je to tale zbytocne no :D
@12345jjj odost mozes. Bezne tak odchadzali ked som robila chyznu . Ale uz ostante urobte si pekny vecer
Jasné, v hoteloch sú zvyknutí na to, že tam príde pár na hodinu, dve, zasexujú si a idú preč 😀
@jaskolka A čo keď nemôžu? 😀 čo ak sa každý po oddychu vracia do vlastnej domácnosti, kde si ani ten sex dovoliť nemôžú? 😀 akože idem na wellness, tak tam mám šatňu, kde sa zložím...tu podľa mňa ide čisto o to, že chcú stráviť pár hodín na izbe...chcú si "oddýchnuť" tak si za "oddych" zaplatia 😀
@rozculena mne ale nepríde logické to, čo autorka chce. Píše, že oddýchnuť po ceste. Ak idú tajú cestu, že si po nej musia oddýchnuť, tak ak sa ubytujú o 14:00, tak koľko využijú tú izbu, aby si aj oddýchli, aj užili wellness a aj odišli domov, keďže cestu majú asi dlhú, ak po nej musia oddychovať. Malo by to logiku, ak by sa ubytovali ráno o 9:00. Ale vzhľadom k tomu, kedy býva check-in, to za mňa žiadnu logiku nemá.
Šak rovno napíš, že nemáte kde sexovať a nemôžete ostať mimo domu až do rána 😁😁😁😁
Keď autorka nevie, že v hoteli ľudí na izbách nezamykajú a môžu si odísť kedy len chcú, tak možno nevie, že check in nie je ráno o 9 a nebude môcť využívať izbu celý deň.
Neviem si predstaviť ísť tak dlhú cestu na wellness, že si po nej treba oddýchnuť až tak, že mi k tomu treba hotelovú izbu, potom rýchlo hodiť nejaký wellness a vydať sa na rovnako únavnú cestu domov, pričom v hoteli nestrávim ani noc, ktorú som si zaplatila. 🤦♀️
bože,prestaňte už riešiť,či je to logické alebo nie.
Môže odísť,kedy chce.O nič viac nemala záujem.
@rozculena píše,že "po dlhej ceste"tak tipujem,že nejdú dlhú cestu odniekiaľ domov (potom prečo si tie veci nezložia rovno doma?) a potom pôjdu na wellness. Veď to už by vôbec logiku nemalo.
A každý jej aj odpísal,že môže odísť,kedy chce
Len sa to vidí väčšine ľudí zvláštne,to je všetko.
Ideme s priateľom na výlet s vlakom a rozmýšlali sme o tom wellnes a pobyte lebo budeme určite unavený a nejak pod večer sa chceme vratiť s vlakom naspäť lebo to planujeme v nedeľu nič za tým nieje ale ďakujem za odpovede
@12345jjj no ja by som už po welnese ostala v pohodlí prespať do rána, už by som sa nikde neplasila.

odist ozes kedy chces .. len si pozri kedu je check in ... popripade si zavolaj na recepciu iste ti poradia podla toho ako maju obsadenost v ten den