icon

Kam ísť na Veľkú noc?

22. nov 2024

Máte nejaké plány na Veľkú noc? Ja chcem ísť niekam preč, len neviem kam. Nebaví ma ten opakovaný stereotyp. Piecť, variť, chystať. Nechať sa poliať vodou, vyšibať a ešte sa aj smiať ako pripečená 🙈🙉

Strana
z2
jenn7
22. nov 2024

My sme boli tento rok na velku noc v alicante a buducu si to asi zopakujeme. Bolo to bozske!

marca12
22. nov 2024

Hocikam mozes ist. My sme tento rok tiez prvykrat odignorovali Velku Noc a nic lepsie sme nemohli urobit. Boli sme v Tatrach. Dalsi rok to tiez tak urobime. Este neviem,kam pojdeme,ale doma nebudem.

marca12
22. nov 2024

@sisska96 By si sa cudovala,ake su uz teraz vybookavne ubytovania. Ak chces nájsť za dobru cenu,bohuzial uz teraz treba zacat rozmyslat. Taka je doba,vsetko uponahlane.

nelka93
23. nov 2024

Ja veľkú noc neriesim. Nie som veriaca, čiže je to len voľno pre mňa. Každý rok sme niekde na výlete alebo pobyte, keďže v okolí veľkej noci mam ja aj snúbenec narodeniny. Chceš zahraničie alebo len slovensko?

autor
23. nov 2024

@jenn7 a ste tam robili? Aké počasie tam bolo takýto čas?

autor
23. nov 2024

@nelka93 zahraničie 🙂 vopred ďakujem za tip

jenn7
23. nov 2024

Lezali na plazi, vysli sme na hrad, chodili po obchodoch, prechadzali sme sa po pristave, alebo len tak sedeli na promenade a vychutnavali si palmy a teplo. My uz mame pochodene velmi vela ale Alicante mi zostalo v srci. Pocasie bolo bomba, opalovali sme sa v plavkach, kupanie bolo az len pre otuzilejsich.

autor
23. nov 2024

@jenn7 a letisko je ktoré najbližšie?

jenn7
23. nov 2024

Letisko je tam iba jedno.

autor
23. nov 2024

@jenn7 ďakujem 🙂

dankabetka
23. nov 2024

Ahoj. Aj my ideme do Chorvatska, bereme si bicykle a prenajimame si " chatku v kempe "... boli sme aj tento rok tak 😉, sviatky neslavime ale volno vyuzijeme radi 😀

marca12
9. apr 2025

@dankabetka prosim ta,kde si objednavala chatku? Cez booking?

avanka
9. apr 2025

@marca12 my sme boli pred 3 rokmi v mobilnom dome v Paklenica starigrad. Rezervovali sme to priamo cez hotel,tuším bluesun,ale keď si dáš mobile house Paklenica, vyhodí ti to. Bolo to lacné, krásne prostredie, platili sme až pri odchode

dankabetka
10. apr 2025

@marca12 ano cez booking, , na Krku - Mobile Homes Camping Omišalj

Strana
z2