icon

Kam ísť na Vianoce s rodinou?

3. dec 2025

Ahojte
Kam by ste odporúčali ísť na Vianoce? Pred pár rokmi sme boli na Domaši sú tam apartmány. Mame jedno dieťa, hovorim manželovi aby sme šli zas tam ale manžel chce skúsiť niečo ine... Odporučíte niečo? Niečo nie moc ďaleko kvôli dcére. Niečo s apartmanom kde je aj vlastná kuchyna
ďakujem 🙂

anonym_cb4df0
3. dec 2025

skús dubaj, na vianoce je tam pekne 🤗 lietadlom to nemáš ďaleko

anonym_8387ba
3. dec 2025

Nie moc daleko odkial?

deti95060810
3. dec 2025

čo myslíš "nie moc ďaleko."
pre niekoho to značí max za hranice okresu, pre niekoho kľudne aj 2-3 hod. lietadlom.

anonym_b3b7f6
3. dec 2025

@anonym_autor zlatko my netusime kde ty s dcerkou a muzickom byvate

autor
3. dec 2025
@anonym_b3b7f6

@anonym_autor zlatko my netusime kde ty s dcerkou a muzickom byvate

@anonym_8387ba
@deti95060810
@anonym_b3b7f6 pardon 🤦 sme z Košíc

vkatush
3. dec 2025

Pridala by som aj rozpočet a čo znamená ďaleko. Lebo pre mňa z Košíc je v pohode do Tatier, stredné Slovensko, prípadne Zakopane. Kus ďalej je Bratislava či za hranice. Nehovoriac letecky do tepla.

anonym_1ddcd8
3. dec 2025

Záleží či preferuješ hory alebo teplo. A čo znamená blízko, že či lietadlom blízko alebo autom. Ja by som preferovala Prahu. Je tam naozaj krásna atmosféra a ani žiadna jazyková bariéra. Ale keby niečo viac bližšie, tak asi Tatry

maury
4. dec 2025

Košice - mňa by napadol Slovenský kras, Slovenský Raj, Zemplinská Šírava, Belianske Tatry - Ždiar, neviem možno Tokaj - či je tam teraz niečo v tomto ročnom období, to mi príde blízko Košíc

maury
4. dec 2025

Alebo Miškovec (Miskolc) v Maďarsku je na Vianoce pekný

margotka17
4. dec 2025

@anonym_autor Apollo Šírava? Alebo opäť Domaša Zelená laguna? Lopušná dolina?

krisbar
4. dec 2025

Demanova resort, gothal.

maury
4. dec 2025

No autorka máš ťažký výber, toľko typov 🙂

autor
4. dec 2025
@margotka17

@anonym_autor Apollo Šírava? Alebo opäť Domaša Zelená laguna? Lopušná dolina?

@margotka17 na Domaši sme boli v apartmane Doma tam bolo super tak ale chceli by by sme niečo podobné ale aby sa tam dalo aj niekam vyjsť

autor
4. dec 2025
@anonym_1ddcd8

Záleží či preferuješ hory alebo teplo. A čo znamená blízko, že či lietadlom blízko alebo autom. Ja by som preferovala Prahu. Je tam naozaj krásna atmosféra a ani žiadna jazyková bariéra. Ale keby niečo viac bližšie, tak asi Tatry

@anonym_1ddcd8 asi by sme skor hory aj kvôli snehu

anonym_8387ba
4. dec 2025

@anonym_autor Tatry a ak chcete usetrit tak urcite Polsku stranu. Zakopane nie je velmi daleko od hranic a ceny neporovnatelne nizsie ako u nas.