Kam na dovolenku s deťmi v septembri?
Ahojte. Kam by ste odporučili ísť na dovolenku v septembri? Jedno dieťa 4 roky, druhé do 1 roka. Dĺžka pobytu týždeň. Niečo kde je napríklad zoo, aquapark, nejaké vnútorné detské ihrisko. Aby sme mali každý deň čo robiť. Nehľadám radu na konkrétne ubytovanie, skôr nejakú oblasť kam ísť. Ideálne do 3 hodín cesty autom od Trnavy. Ďakujem za každú radu
letecky mozes byt do hodinky aj troch v krasnych krajinach a lacnejsie ako na SR, teraz sa da letiet aj za 20 e napriklad na Zadar
Galaxie Zlín, penzión marko v turanoch, vo valči je super tiež - príroda, outdoor ihrisko,.. alebo potom Liptov, rabkoland v Poľsku - je tam aj ubytko aj Zator.
Ak letecky, tak to máš albansko, Taliansko, Chorvátsko, Poľsko,…
letecky mozes byt do hodinky aj troch v krasnych krajinach a lacnejsie ako na SR, teraz sa da letiet aj za 20 e napriklad na Zadar
@anonym_e8d6e8 neviem ako by deti zvládli cestu v lietadle
Galaxie Zlín, penzión marko v turanoch, vo valči je super tiež - príroda, outdoor ihrisko,.. alebo potom Liptov, rabkoland v Poľsku - je tam aj ubytko aj Zator.
Ak letecky, tak to máš albansko, Taliansko, Chorvátsko, Poľsko,…
@anonym_522f8b asi vyskúšam skôr len Slovensko alebo Česko, nakoľko jazykovo nie sme až tak zdatní
@anonym_autor Tak isto ako vsetky ostatne deti. Budu otravovat cely svet ale cely svet si radsej uvedomi ze za 3 hod to prestane a tak nic nepodnikne
@anonym_autor zvladli by, letia s detmi a je fakt skoda ostavat na Slovensku
@anonym_522f8b asi vyskúšam skôr len Slovensko alebo Česko, nakoľko jazykovo nie sme až tak zdatní
@anonym_autor Poľsko odporúčam tiež, veľakrát rozumejú bez problémov v slovenčine 🙂. Inak na turistických miestach sú všetci zvyknutí, že nie každý má jazyk na vysokej úrovni.
@anonym_autor a co si sa v skole zle ucila,ked nevies poriadne ziaden cudzi jazyk?
@anonym_autor Okolie Salzburgu…
@nikoletta1712 to neni do 3h
@nikoletta1712 to neni do 3h
@anonym_dfda9c Áno, ale je tam všetko, čo by si chcela s deťmi vidieť…
@anonym_autor a co si sa v skole zle ucila,ked nevies poriadne ziaden cudzi jazyk?
@anonym_dfda9c A ty ich vieš koľko?!
@anonym_dfda9c viem po rusky. To mi asi vo veľa krajinách moc nepomôže
@anonym_autor let zvladol maly ako pol rocny,ako 2 a pol rocny a teraz ho zvladne aj ako 3 a pol rocny.Takze aj tvoj rocny ho zvladne super.Len sa netreba bat a ked sa clovek boji,tak treba ist cez cestovku a vsetko zariadia,staci sa dopravit uz len na letisko.
my lietame s dcerou od 2 rokov a so synom od roka (cize ani sme nezacali nejak extremne skoro) a popravde sa nam nestalo ze by deti robili cirkus.... teda pardon...
raz syna boleli usi, chvilu trvalo kym plakal, unavil sa a zaspal.
No a raz poznamenala moja dcera ze to vrieskajuce decko by tam byt nemuselo... ja ako empaticka mama som jej vysvetlila ze toto iste mohli povedat ludia ked som aj ja letela s nimi ale nikto sa neozval. Zime a nechajme zit, aj tie deti ktore placu to nerobia naschval a urcite to nerobia stale, ale bolest, strach, nevies skryt, tak place. Nikdy to ale netrvalo cely let, aj ta mama sa vzdy snazi dieta ukludnit.
Ja som tiez isla hned pisat ze by som dala nejake more na Sardinii alebo Sicilii... uz nebude tolko ludi, vsetko bude super prehriate, ale chapem ze kazdy si pozname vlastne dieta a zatial sa na to necitis... za mna napr. super je okolie Sturova, Ostrihom, bobova draha na Vysegrade... ale teda moji uz maju pomaly 14 a 11.
A akú cestovnú kanceláriu keď tak odporúčate?
A akú cestovnú kanceláriu keď tak odporúčate?
@anonym_autor my chodime do mesta,mame tam viac kancelarii,obehame ich nech nam urobia ponuku,kalkulaciu a podla toho sa vzdy rozhodneme.Teraz ideme cez Tip travel.
@anonym_dfda9c A ty ich vieš koľko?!
@nikoletta1712 anglicky, nemecky
@anonym_e8d6e8 spiatocna vyjde v septembri na 40-50€ na Zadar. Teraz som ich pozerala. Ale stale za mna lacnejsie ako dovolenka na slovensku
@anonym_e8d6e8 spiatocna vyjde v septembri na 40-50€ na Zadar. Teraz som ich pozerala. Ale stale za mna lacnejsie ako dovolenka na slovensku
@lindusss2016 jasne boli sme na jar na Zadare a uplne paradne bolo, teplucko, opalovali sme sa a tu ked som sa vratila rovno do kozuchu, nehovoriac o prostredi a inom vzduchu

@anonym_autor išla som písať Egypt, ale to je asi viac ako 3 hodiny od Trnavy😃😃