icon

Kam na kúpeľný pobyt so synmi na Slovensku?

Včera o 13:29

Ahojte prosím vedel by mi niekto poradít ak ma skúsenosti dáky pobyt na pár dní aj z dopravou najlepšie v rámci Slovenska, najlepšie kúpeľný, mám dvoch synov starší je autista mám opatrovateľský a chcem ich niekam vziať na pár dní na nejaky pobyt mini dovolenku odpočinok , hocikedy aj najbližšie prázdniny jarné , ešte nikde neboli ,,len nemáme auto , manžel mi zomrel som na detí sama a všade tie pobyty len z vlastnou dopravou, starší ten hrozne túži niekam ísť ale keď ja sa aj bojím ísť s ním niekam ďalej má 8 rokov a mladší 7.r....dakujem

anonym_4be67b
Včera o 13:46

Kludne aj kupele, maju uz balicky a zvacsa tam nie je komplikovana doprava.

sara07
Včera o 14:31

skusila by som vlakom su aj detské alebo tiche kupe
pozri si hociktore kupele maju aj pobytove baličky ... pripadne bešenova kde maš tie bazeny rozdelene , sú rôzne , že si vyberiete
lebo napr take pieštany pre deti nie su, pozreal by som možno rajecke, turčianske ale uprimne asi ta bešenova,
je tam tiež termalna voda, bazeny von dnu čiže budeš si vediet vybrat
rajecky ma jeden kde sa hrat ale tam si to neviem predstavit
kombinovat vlak , pripadne taxik
my tiež chodime hlavne vlakom ..

betulinka1
Včera o 14:37

@anonym_autor odkial si presne z akeho mesta alebo dediny? Podla toho ti mozno vieme povedat, kam sa da ist bez auta

viestta
Včera o 15:37

Kedze nemate auto, tak odporucam kupele Nimnica, vlakom do Puchova odtial ide autobus do Nimnice skoro kazdu polhodinu. Kupele poskytuju procedury aj detom, takze aj toto bude ako bonus (nie kazde kupele poskytuju procedury detom) a su velmi ochotni zohladnit aj to, ze pri procedurach dieta potrebuje sprievod a respektuju jeho potreby. Boli sme v lete, maximalna spokojnost. Zavolaj si po sviatkoch na recepciu, dohodnete vsetko.

anonym_91b2a8
Včera o 15:48

@anonym_autor kúpele Dudince, hotel Flóra, fúú, len tá doprava bude asi problém

viestta
Včera o 15:51

Este mi tak napadlo, ze neviaz sa na prazdniny, tych 5 dni zo skoly ich vies ospravedlnit aj ty, alebo sa dohodnes s pediatrickou aby ti dala potvrdenie, ze boli na kupelnej liecbe.