Kam na lyžovačku v okolí Košíc?
Ahojte! Chcel by som sa opytať , či tu niekto ma skusenosti alebo lepsie povedane odporuča nejake lyžiarske stredisko ? Vačšina ľudi v okoli košic ide na jahodnu a tak by ma zaujimalo či niekto nevie aj o niečom lepšom keďže jahodna na pomer aj tak nema nejake dobre ceny tak to si človek radsej niekde predlzi cestovanie o hoďku dva a ma možno lepšie zjazdvoky ?? Za každe odporučanie budem vďačny;)
neviem kto každý ti odporúča jahodnú - lebo tam chodia košičania - je to v rámci mesta. ak chceš cestovať, môžeš na levočskú dolinu, poráč, litmanová, lysá, makovica, drienica, ždiar, bachledka, kubašok, vernár, lopušná dolina, možno aj plejsy..
@biba_18 tak nemam problem aj vycestovať ale skor tak maximalne do hodky a pol od kosic lebo chcem to len tak jednodňovo tak nech to potom nieje nejako extra daleko 🙂 .. tak preto sa snazim zistiť co tu tak dajme tomu poblizku je medzi ľudmi najlepšie 🙂 .. ale dakujem za tipy
My sme zvykli chodiť do Krynice-Jaworzyna predtým bola cena kvalita super no tento rok išli hore ako všetky strediská.
Ale stále ponúkajú ak je sneh veľa zjazdoviek. Čo je super. Aj keď bolo plno ľudí vždy sa to rozliezlo, je to 2 hodiny od Košíc.
ale nevieme vôbec aký si lyžiar, koľko chceš dať na vleky, nič.
ja to mám rada na solisku - pekný kopec a nechodia na neho takí čo nevedia lyžovať…

neviem kto každý ti odporúča jahodnú - lebo tam chodia košičania - je to v rámci mesta. ak chceš cestovať, môžeš na levočskú dolinu, poráč, litmanová, lysá, makovica, drienica, ždiar, bachledka, kubašok, vernár, lopušná dolina, možno aj plejsy..