icon

Kam na pokojné pláže koncom júna?

hankab
11. jan 2025

Ahojte, kam by ste odporucali ist koncom juna pri more, aby tam neboli extra preplnene plaze a vela ludi? Viem, ze turistov je vsade vela.. vysvetlim.
Nevieme sa so snubencom zhodnut na lokalite, kam ist. On bol 5x v grecku, pacilo sa mu najma, ze tam kde bol neboli mega preplnene plaze. Pozical auto a vraj sa vedel odviezt aj na plaze, kde bolo uplne prazdno. Preto by chcel ist aj 6ty krat.
V Grecku som bola tiez a nenadchlo ma, pozrela by som si preto nieco ine. Avsak vsetko co ma zaujme je bud drahe (Sardinia, Korzika, Maurucius 🙈) alebo je aspon podla videi na youtube vsade ohromne mnozstvo ludi a preplnene plaze, co mojho odradza.

Viete preto poradit zo skusenosti dovolenku prosim.
Podmienky:
- bez obrovskych rezortov
- ubytko s polpenziou
- skor ostrov, ale nie je podmienka, aspon trochu zelene, ziadne vyprahnute veterne planiny
- nepreplnene plaze (necakame 5 ludi na plazi, ale 1000 je uz trochu dost)
- odlet Brno, Vieden, BA
- termin posledne 2 junove tyzdne
- rozpocet mame do 2000€
Skor v ramci EU. Turecko nie.

P.S.:Viem ze si to mozem takymto stylom hladaj aj v cestovke, ale chcem skor pocut skusenosti ohladne toho turistickeho navalu. To na strankach cestovky nenajdem.

Dakujem.

Strana
z2
hankab
autor
11. jan 2025

este som zabudla dopisat:
Rozpocet 2000€ na 6-7 noci
Takze ziadne Bali ani Maledivy 😄

monillia
11. jan 2025

Určite Grecko, čo ostrov to ina atmosféra. Napríklad juh Krety je čarovný alebo Chalhidiky okolie Sarti

mane01
11. jan 2025

@hankab za mna topka Kreta, s prenajatym autom najdete prazdne alebo minimalne obsadene plaze aj v hlavnej sezone. Alebo chorvatsko na nejaky mensi ostrov alebo na lod.

kulumulu123
11. jan 2025

@hankab za mňa čierna Hora a ulcnij ale bez auta sa tam nezaobídes neexistuje tam žiadna MHD, ale plaze mega super pokiaľ oko do vidí tak ste sami alebo ľudí toľko co na prstoch 2 rúk poratas. Boli sme v auguste. V centre mesta pláž masaker cca 10min autom úplne prázdne plaze...

sofiia87
11. jan 2025

Za mna Sardinia, Sicilia. Oba ostrovy sme niekolkokrat presli a za mna to boli naj dovolenky. Dovolenkujeme zasadne v juni a septembri.

kulumulu123
11. jan 2025

@hankab a krajina je ozaj nádherná, ceny cca ako u nás v restikach niekde viac niekde menej.. A tie ich domáce pekárničky milión druhov pečiva sú super

ajwettss
11. jan 2025

@hankab podľa Vašich podmienok by sa Vám mohla páčiť Malta 😊

miskamisiq
11. jan 2025

Madeira? 🙂 Pre mňa niečo neskutočné 🙂

hankab
autor
11. jan 2025

@mane01 priatel uz na Krete bol 2x. Ja sice priamo tam nie, ale na gr. ostrove ano a vobec ma to nelaka 😅

hankab
autor
11. jan 2025

@sofiia87 Sardinia bol u nas tip c.1, velmi sa nam paci. Ale co mame nastudovane, tak pekne plaze su na severe a ten je drahy. Vies prosim poradit kam ist, aby sme sa vosli do 2000€?

hankab
autor
11. jan 2025

@miskamisiq myslis, ze je to realne aj pri nasom rozpocte 2000€ na tyzden? Bola si v sezone ci mimo?

hankab
autor
11. jan 2025

@kulumulu123 toto tiez znie dobre, zvazovali sme tiez, len nam niekto z okruhu znamych vravel, ze je to tam uz tiez pomerne popularne a vela ludi. V ktorom roku si bola prosim?

hankab
autor
11. jan 2025

@miskamisiq pozeram to, ale nie je to zrovna destinacia na kupanie sa v mori. V lete najvyssia teplota okolo 25 stupnov, more 22. To by u nas nepreslo, aj ked krajina vyzera uzasne.

janka95
11. jan 2025

Určite Mallorca. Krátky let, cenovo prístupné a je tam toho až až :- )

monillia
11. jan 2025

@hankab ale v grécku je každý ostrov úplne iný aj na kréte je rozdiel či si na juhu, alebo severe

hankab
autor
11. jan 2025

@monillia a ktory grecky ostrov je najzelensi? Lebo vsetky videa co pozeram, tak tie ostrovy su len take suche planiny. Vobec ma to nelaka kvoli tomu.

mirka2418
11. jan 2025

@hankab ja chodím len do Grécka, je to moja láska ❤ poradím Ti, najzelenšie sú iónske ostrovy Korfu, Lefkada, Zakynthos alebo aj Skopelos je zelený ostrov, neexistuje, aby si si takú Lefkadu nezamilovala, nepoznám nikoho, komu sa tam nepáčilo, aj keď tam bude ľudí asi dosť, skús 🙂

monillia
11. jan 2025

@hankab z tých miest kde som bola mi prišli najzelensie chalkidiky

monillia
11. jan 2025

@mirka2418 tiež som veľký milovník grecka, aj keď ani na jednom zo spomínaných ostrovov som nebola, ja skôr niečo južnejšie

hankab
autor
11. jan 2025

@mirka2418 dakujem za tipy, skusim pozriet 🙂
No, ja som skor typ na take ine dovolenky, netradicnejsie. Norsko, gruzinsko, Azerbajdzan a tak. Takze Grecko je pre mna proste moc obyc 😅 do Chorvastka napr. by ma uz 4ty krat nikto nedostal ani zadarmo. Ale Grecku teda mozno dam este jednu sancu..

mirka2418
11. jan 2025

@monillia ja už 26 rokov do Grécka chodím, bola som už na veľa ostrovoch, momentálne sú moje najobľúbenejšie Kyklady, aj tento rok mám namierené na Milos a Keu

mirka2418
11. jan 2025

@hankab do Chorvátska ani mňa 😂 skús pozrieť tu Lefkadu, tie pláže sú nádherné, ale teda my už asi 10 rokov chodíme autom

kulumulu123
11. jan 2025

@hankab pred rokom a pol v lete

emka530
Odpoveď bola odstránená
tilly
11. jan 2025

Španielsko. Costa blanca. More už teplé, vzduch tiež.
Letenky z Viedne ešte lacné, autopozicovne v pohode a ešte s veľkým výberom. Každý deň iné miesto, iná pláž Máličko ľudí, úplná pohoda.

emka530
Odpoveď bola odstránená
hankab
autor
11. jan 2025

@emka530 1050€ je cena na noc pre 6 ludi bez stravy? Ci zle to chapem?

emka530
Odpoveď bola odstránená
tilly
12. jan 2025

@emka530 hmm to je celkom dosť, ale asi kvôli ostrovu sú ceny vyššie? Mám podobný apartmán, kapacita 6 osôb, 7 nocí, bazény, ihrisko, fitko, garáž, piesočnatá pláž... 700 eur plus 85 upratovanie...

Strana
z2