icon

Kam na víkend s priateľom, aby nás to vyšlo do 100 EUR?

Včera o 11:13

Kam na víkend s priateľom aby nás vyšiel výlet tak do 100€?
Chceli by sme niekam vybehnúť, možno nejaké kupalisko a prespanie, potom priroda. Máte nejaké tipy?

Strana
z3
biba_18
Včera o 11:16

fuuha, na prespanie 50€? to len niekde v ubytovni ... 100€ je na 2 dni strašne málo ... aj benzín k tomu ...

autor
Včera o 11:18

Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko. Benzín a jedlo do toho neratam :D. Počula som že je fajn Bešeňová, tam to stojí 30€ vstupné na osobu. Alebo na šírave? Nejaké tipy

anonym_24343a
Včera o 11:19

akože 100€ na osobu?

lentakyterapeut
Včera o 11:20

Dievca otvor booking a cely vecer mozes pozerat pekne apartmany nastav si cenu a vyberaj je tam toho vsade vela

autor
Včera o 11:22
@lentakyterapeut

Dievca otvor booking a cely vecer mozes pozerat pekne apartmany nastav si cenu a vyberaj je tam toho vsade vela

@lentakyterapeut ja vôbec nechápem komentáre tohto typu. Veď keď nechceš sa vyjadrovať nemusíš. Viem že na bookingu sú ubytovania. Pýtam sa len slušne ľudí, či majú nejaký tip alebo skusenost KAM na výlet takto v zime, nie že mi majú poradiť ubytovanie.... Nečítaš s porozumením asi.

sissy27
Včera o 11:26
@anonym_autor

@lentakyterapeut ja vôbec nechápem komentáre tohto typu. Veď keď nechceš sa vyjadrovať nemusíš. Viem že na bookingu sú ubytovania. Pýtam sa len slušne ľudí, či majú nejaký tip alebo skusenost KAM na výlet takto v zime, nie že mi majú poradiť ubytovanie.... Nečítaš s porozumením asi.

@anonym_autor ved ale ked mas takto limitovany budget, tak naozaj je najlepsie otvorit ten booking a hladat podla ceny. Alebo skus zlavomat, ci nieco nenajdes v limite.

anonym_68dec7
Včera o 11:27

Ale boze zase sa niektore netvarte, ze nezozenie za taku sumu 🤦‍♀️ zozenie, len treba hladat, pozri si booking a idealne rezervovat bud dost vopred alebo nam sa v lete stalo ze bola 3 dni vopred super cena, asi niekto odriekol..,hladaj apartman, nie hotel so stravou. Budete flexibilni, ranajky ci veceru si v pohode pripravite. Destinacia zavisi od toho co mate radi. V zime sa da ist na vylet hocikam, len tam budes mozno robit ine veci ako v lete.

janinah
Včera o 11:29

Aspon oblast napis,z PO sa asi nepotrepes ku BA a pol vikendu precestujes.

lentakyterapeut
Včera o 11:35
@anonym_autor

@anonym_autor vidis a ja nechapem preco nedas ASPON pribliznu polohu. Z Vranova ti bude naco ponuka do Cadce ?

lentakyterapeut
Včera o 11:36
@sissy27

@anonym_autor ved ale ked mas takto limitovany budget, tak naozaj je najlepsie otvorit ten booking a hladat podla ceny. Alebo skus zlavomat, ci nieco nenajdes v limite.

@sissy27 ja vzdy dobre radim 💥 len asi cakala ze my jej booking pozrieme kde by sa jej pacilo hlavne ak je z vychodu co jej pomoze ist do Skalice ?

lucik194
Včera o 11:38

osobne by som zacala s polohou, kedze ta suma nie je velmi vysoka, na SK wellnes je fakt predrazeny. detto necestujte viac ako 2,5 hodinky, kedze to bude len na vikend. ak byvas v KE, dalej 200km by som nesla, naco? zabijes brutalne vela casu na cestovanie.....

sisska96
Včera o 11:38

Však si otvor booking a vyberaj

autor
Včera o 11:41

Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko

autor
Včera o 11:42

Písala som napríklad o šírave, či má niekto skúsenosti ako tam je v zime

autor
Včera o 11:43

Najzaujímavejším by bol východ a stred Slovenska

autor
Včera o 11:44

Tak prosím čítajte čo sa pýtam veď aj v názve diskusie sa pýtam KAM na výlet a nie ako si zohnať ubytovanie

petulda333
Včera o 11:45

Nehnevaj sa,ale ta cena je smiesna... Ta besenova 3h vstup mi ukazuje 32€ pre dvoch 64 a za 36€ chces najst ubytko na noc? To je nemozne

petulda333
Včera o 11:47

Pozri si hotel chemes,ma wellnes aj bazeny.... Thermal park sirava,hotel a aquapark.... Ale do 100 sa nevojdes so vstupmi a ubytkom

autor
Včera o 11:47

Tak niečo v približnej cenovej miere. Namiesto tipov sa tu len naťahujete so mnou. Chcem len nejaké recenzie

autor
Včera o 11:48
@petulda333

Pozri si hotel chemes,ma wellnes aj bazeny.... Thermal park sirava,hotel a aquapark.... Ale do 100 sa nevojdes so vstupmi a ubytkom

@petulda333 a ako tam je bola si tam?

viestta
Včera o 11:49
@anonym_autor

Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko. Benzín a jedlo do toho neratam :D. Počula som že je fajn Bešeňová, tam to stojí 30€ vstupné na osobu. Alebo na šírave? Nejaké tipy

@anonym_autor jednu noc pre dvoch najdes aj do stovky. Len za ubytko penzione je stovecka celkom primerana.

simca06022011
Včera o 11:50

na bookingu si pozri ubytovania, daj si filter aby tam bol welness, nebudete musiet platit extra vstupne niekam a usetrite. A daj si limit 100eur a uvidis ponuku a lokality. Podla lokalit si pozries v okoli co chcete robit... tiez som toho nazoru ze dvaja dospely a ubytovanie, a dve vstupenky do aquaparkov tazko.. ALE nikde ubytovne davaju vstupne v cene, ale nemyslim, ze v tejto 100EUR cene..

anonym_f7d7e1
Včera o 11:52

prevezte sa s fešákom do Viedne, popozerajte a nočným rýchlikom naspäť. Najete sa aj na stanici. ale do 100 e sa isto zmestíš.
Ak ste z východu tak do Maďarska choďte. Tam nájdeš aj kúpaliská omnoho lacnejšie ako na SK.

anonym_cec1b6
Včera o 12:00

@anonym_autor hlavne sa zobuď. 🤣 už je rok 2026, nie 2006🙈

sense
Včera o 12:00

Na wellness pozri gothal alebo skús pozrieť na Zľavomat či niečo nenajdes

anonym_ec99a9
Včera o 12:01

Vrbov,termálne kúpalisko skús pozrieť ubytovanie.😉

petulda333
Včera o 12:01
@anonym_autor

@petulda333 a ako tam je bola si tam?

@anonym_autor tak my tam chodime casto,kedze je to blizko. Ujde to ale zamna drahe nato,ze tam toho vela nie je

anonym_fee496
Včera o 12:03

@anonym_autor prepáč, ale všetko čo tu udávaš, je nad tvoj rozpočet. Bešeňová, Šírava, veď tam len na vstupné dáš toľko, ako máš rozpočet. Skús pozrieť nejaký hotel s wellnes.

anonym_270ee2
Včera o 12:05

Do Kauflandu na nákup ?🤷

slavomira236
Včera o 12:12

@anonym_autor no pozrela som len tak na rychlo tem termalpark sirava na 1 noc vikend 169..

Strana
z3