Kam sa vydať na oddych od všetkého?
Ahojte, kam by ste sli keby ste si potrebovali oddychnut od vsetkeho a vsetkych, proste aspon na tyzden si dat pauzu, zabudnut na vsetky problemy, krivdy... Zacina byt toho vela asi potrebujem pauzu 🙂 nieco realne najlepsie kam sa da ist autom kludne aj zahranicie, kde bude mat clovek svoj klud a kazdy den moze ist niekam na turu alebo neake nove miesta spoznavat. Tento rok je pre mna strasne tazky a niekedy mam pocit ze uz to nedavamm, dakujem za rozumne rady
@martin8891 Ak chces aktivnu dovolenku, odporucam nadherne Rumunsko - Transylvania, narodny park Bugeci, nedaleko Kluzu je uchvatna solna bana Salina Turda. Krasny je tiez chorvatsky Velebit. Ak chces niekde lezat, tak wellness alebo more.
@laurita285 len margarita a tyzden nerusenej rybacky... 😋👌👏🤣
@margotka17 ja tiez poznam osobku, co to absolvovala a stale sa tam znova vracia. Teraz som citala clanok, ktory napisala Lenka Bartoníčková, hispanistka, pekne popisala taku menej turisticku trasu, tak si postupne robim prehlad. Tato camino primitivo sa mi pozdava. Ked budes chciet, mozem ti poslat aj nafoteny clanok 🙂
@3princezne Ďakujem, zatiaľ mi to časovo nevychádza, máme firmu, nedá sa mi odísť na dlhšie. No ako vravím, možno raz by som sa na to dala.
Ja by som šla určite na Island 😃
@summerfeeling to je moj sen Island 😁 jedneho pekneho dna pojdem
@martin8891 ja wellnessy nemusím takže ja by som sa ubytovala v takom do domčeku v prírode, úplne mi vypadlo kde to je, nejaký domček v korunách stromov a okolo nic len príroda. Raňajky ti nosia do kosicka a ty si ho len vyzdvihnes. Tam by som sla ak niekto viete kde to bolo tak budem rada keď napíšete
@martin8891 ja by som chcela ísť ďalší rok 😃tak snáď mi to vyjde

@martin8891 ja by som šla do Slovinska alebo Chorvátska k moru. Teraz je tam prázdno a ešte teplo. Alebo hocikam, kde je more, teplo, pekne a lacná letenka😃