Kam vyraziť s kamarátkou na letnú dovolenku na Slovensku?
Ahojte chcem sa poradiť kde by sme s kamoskou mohli oddýchnuť v lete na Slovensku
Keďže nemáme auto cestovať budem vlakom sme obchodné maximálne 1 krát prestupovať čiže nic ďaleko od civilizácie 😂
Sme skôr mestské a radšej sa prechádzame po centre niekde
Wellnes by bol tiež super poprípade nejaké atrakcie kde by som mohli ísť
@anonym_autor mozno by nebolo odveci napisat odkial ste. Lebo poradit ti dovolenku v meste, v ktorom mozno zijes cely zivot, asi nebude uplne to prave orechove
@sissy27 tak to som zabudla 😂 Kosice
@sissy27 tak to som zabudla 😂 Kosice
@anonym_autor Bojnice, kúpele, hrad, zoo, vyhliadková veža, kúpalisko
piešťany. každoročne chodím z ke do pn, tam zdochol pes a ja to tam milujem 🙂 hneď by som šla s vami
kebyže si vyberiete piešťany, dám ti milion tipov 😂
@anonym_autor Bojnice, kúpele, hrad, zoo, vyhliadková veža, kúpalisko
@anonym_06dc9b vies ako zlozite je z KE sa dostat do Bojnic verejnou dopravou?
@viestta vlaky chodia do Prievidze a dajú sa vyhľadať s jednym prestupom a časovo je to tak isto ako do Piešťan, tak prečo sú Bojnice taký problém? Z Prievidze do Bojníc sa dostaneš do 10 minút taxíkom za 5 euro, sú to necelé 4 km.
@anonym_06dc9b z košíc do prievidze vlak?
@anonym_06dc9b z košíc do prievidze vlak?
@biba_18 to si fakt neviete vyhladat?
@anonym_06dc9b lenže s prestupom. teda prestupy by boli 2 ... a trmácať sa 2 hodiny osobákom až také terno nie je ...
@anonym_06dc9b takže - vieme si to vyhľadať a aj sme si vyhľadali. je to total od veci sa čudovať, prečo si niekto z ke nevyberie bojnice bez auta - keď nemusí 😒
@viestta ved pise, ze moze byt s jednym prestupom. To je taky problem? Ved idu na dovolenku, nie na sluzobnu cestu. A co je na taxiku take hrozostrasne? Ved tam na stanici stoja taxiky nonstop.
@anonym_06dc9b keby chceli posportovat aj pesi dojdu zo stanice...
Nechjme na nu, nech si vyberie. Navrhy ma
@anonym_06dc9b keby chceli posportovat aj pesi dojdu zo stanice...
Nechjme na nu, nech si vyberie. Navrhy ma
@biba_18 ok, tak nech si vyberie Piešťany bez auta, až jeden jediný polnočný vlak je bez prestupu a cesta trvá tak isto 5 hodín. Lebo ty si poradila, tak treba ísť tam, kde si ty poradila, bože, mňa z teba už trafí, v každej téme zapáraš a rýpeš.
@viestta veď jasné, že necháme výber na ňu, to vy ste ma začali s pani bibou presviedčať o mojej nevhodnej rade miesto toho aby ste sa sústredili na vaše dobré rady. Sme jej to nemuseli s takýmito zbytočnými reakciami spamovať. Stačilo dať tip a nechať na ňu výber odzačiatku. Nie riešiť kto čo iný poradil.
@anonym_06dc9b neviem prečo to berieš osobne, si z bojníc? no booože, tak nepojde do bojníc alebo do piešťan. a pojde do tatier ... nejak barz to prežívaš ...
btw, áno, je rozdiel cestovať 2 hodiny rýchlikom a 2 hodiny osobákom ...
a že píšem v každej téme? to by si v tej každej téme musela byť tiež aby si to vedela, že 😉
@anonym_06dc9b neviem prečo to berieš osobne, si z bojníc? no booože, tak nepojde do bojníc alebo do piešťan. a pojde do tatier ... nejak barz to prežívaš ...
btw, áno, je rozdiel cestovať 2 hodiny rýchlikom a 2 hodiny osobákom ...
a že píšem v každej téme? to by si v tej každej téme musela byť tiež aby si to vedela, že 😉
@biba_18 táto diskusia nie je o tebe a ja sa tu nebudem s tebou doťahovať, dovi
@anonym_autor za mna Bešeňová. Inak, ked ste z Ke, sadnut na vlak do Budapešti nie je problem. Tam mate aj nocny zivot, aj kultúru, welnes, dobre sa napapate. My sme tak chodili cez vysku. Kamoska z KE ja zapadne Slovensko a vikend v Budapešti. Za mna super. Nakúpili sme si, zabavili sa.
@anonym_06dc9b veď super - lenže o mne si začala ty 😉
@anonym_06dc9b veď super - lenže o mne si začala ty 😉
@biba_18 nie, nezačala som o tebe ja, ty si sa pýtala toto: @anonym_06dc9b z košíc do prievidze vlak? Odpovedala som, že či si to nevieš vyhladať, na to si reagovala, že bojnice bez auta a tak ďalej a tak ďalej, potom bol problém osobák. To tak vyzerá, keď nevieš čo už píšeš, je čudné, že v rámci jednej diskusie si to nevieš dohľadať.
@anonym_06dc9b ale debata o ceste do bojníc nie je debata o mne - tú si začala ty 🙂 ja som sa držala témy - resp. poznámky o tom, aká komplikovaná tá cesta skutočne je ...
@anonym_autor prídite letecky do BA
Ďakujem vám dievčatá
Bojnice sme chceli ale naozaj prestupovať z vlaka na vlak a potom taxik alebo bus v lete s kufrom 🤷♀️ tak to sa mi ani na víkend neoplatí 😂
Pozriem tie Piešťany a Budapešť 😊😊😊
@biba_18 ak by má naozaj zaujali napíšem vám 😊😊😊
@viestta prečo? Košice-Vrútky a odtiaľ Vrútky-Prievusza. Úplne v pohode. Tak chodíme s dcérkou...
Vrútky-Prievidza
Prievidza -Bojnice MHD...
@biba_18 Ahoj, mňa by zaujímalo aké tipy máš kam ísť v Piešťanoch? My chodíme každý rok cez leto ku svokrovcom, no tam sa nedá jám ísť, skapal tam pes.
@anonym_3cb412 veď isteže, skapal tam pes a preto je to na dovolenku pre košičanov ideálne miesto 😉 čo ja viem, na bikoch na slňavu, alebo opačným smerom na hornú stredu (kde je mimochodom dobrý bar otvorený aj doobeda 😂), na evu alebo k váhu sa opaľovať, večer posedieť u páva, nakúpiť celé tašky oblátok v guden guden, pozrieť do balneologického múzea, popozerať po ostrove, ísť na pivo k vodičkovi, v lete je tam kopec akcií večer (som teraz v lete bola na drakulovi, bola tam premiera na premietaní na nejakom festivale…). a ak by si chcela aj cvičiť niečo, tak aj to viem poradiť ☺️

@anonym_autor mozno by nebolo odveci napisat odkial ste. Lebo poradit ti dovolenku v meste, v ktorom mozno zijes cely zivot, asi nebude uplne to prave orechove