icon

Kde nájsť voľné ubytovanie v Jasnej?

adazary
24. dec 2023

Dostala som lístok do Jasnej na svetový pohar - viete mi poradiť ubytovanie? Väčšina je už obsadená, . V ktorej časti hľadať? Dakujem za rady

pininka1
25. dec 2023

@adazary no držím prsty, skus ešte cez megaubytovanie, ja som nič normálne nenasla už pred mesiacom a dat 1000 za dva dni, ďakujem pekne. Určite nájdeš len niečo ďalej už. Naši budú spat u kamaráta na chate a odtiaľ pôjdu.

ibrunova
25. dec 2023

Skús aj Liptovský Ján

adazary
autor
25. dec 2023

Pininka ďakujem

eeffka
25. dec 2023

@adazary my sme v jane, ubytko na 2dni s ranajkami pre 2 za 120e, ale kupovala som ihned ako som kupila listky 10.10. Teraz co som pozerala zacina to naokoli 250+

marca12
25. dec 2023

Ahaaa,tak preto je Jasna vypredana a ostali uz len drahe ponuky. Nedavno som hladala ubytovanie a cudovala som sa,ze je vsetko vypredane a to kvoli svetovemu poharu 🤪

adazary
autor
25. dec 2023

@eeffka z Jana pôjdete ako? Chodia skibusy ?No idem popozerať

eeffka
25. dec 2023

@adazary autom, mam kupene aj celodenne parkovanie na oba dni

ibrunova
25. dec 2023

@adazary z Jána chodia skibusy, ale vtedy bude aj tak lyžovanie asi odstavené. Naposledy, keď tu bol SP, tak chodila kyvadlovka hore dole,isto to bude aj teraz.

ibrunova
25. dec 2023

@eeffka parkovanie v Jasnej hore?

marca12
25. dec 2023

@adazary chodi kyvadlova doprava. Jasnu uzatvaraju a pustaju len ubytovanych a pokial staci kapacita parkovisk,potom sa dostanes len kyvadlovou dopravou.

eeffka
25. dec 2023

Na zachytnom parkovisku pre fis akciu ( predpokladam)

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
25. dec 2023

@adazary https://www.worldcupjasna.sk/doprava
Kľudne hocikde v Lm a okolí sa môžte ubytovať.

eeffka
25. dec 2023

@ibrunova diky za link, vidim ze vstavam 6.00 aj ked mam parkovanie 😱

ibrunova
25. dec 2023

@eeffka tam je katastrofálna doprava, parkoviská hore takmer žiadne, preto ma prekvapilo, že sú aj lístky s parkingom.