icon

Kde sa dá kúpať bez prítomností iných ľudí?

2. júl 2025

Ahojte, viete mi prosím poradiť kde sa schovať, ak sa chcem okúpať bez ľudí?
Mám nadmerné ochlpenie a Orava je pre nás tak najbližšie.
Ale keď píšem nadmerné, myslím skutočne nadmerné.
Stačí mi len kúsok zeme s malým vstupom do vody.
Ďakujem krásne.
Kľudne aj do spravy.
Išla by som tam raz za leto.
Je to môj dlhoročný sen zaplávať si.
Ďakujem☺️

madeincssr
2. júl 2025

V chladnejsich jazierkach a rybnikoch (idealne strkove), kam ludia zvacsa nevlezu. Mozes sa tam prist pozriet uz s plavkami na sebe pod oblecenim a ked ich obides, zasite miestecka casto najdes. Keby si nepisala anonymne, nejaky tip (nie Orava, ale nie daleko) by som mal.
Ale vzdy je rozumne/bezpecne ist s nejakou blizkou osobou a radsej mat kupaciu obuv.

veklipo
2. júl 2025

Nechcem nijako zlahcovat tvoj komplex, chcem ti pomoct: Po celom svete sa kupu arabske zeny v celotelovych plavkach a nikomu to nepride divne. Nebolo by to riesenie pre Teba? Tak by si mohla chodit aj na verejne plaze.

madeincssr
2. júl 2025

...alebo nejaky co najtensi 3/4 neopren - a tym padom si v chladnych vodach (o to cistejsich a biologicky bezpecnejsich) clovek zchuti zaplava bez ludi.

mdse
2. júl 2025

Pozri sem, ruky a nohy si zvládneš oholiť a môžeš sa kúpať

doris11
2. júl 2025

My z Oravy chodíme do šutova, je tam síce dosť ľudí, ale nájdeš si tam miesto len pre seba na brehu, vo vode ti to už možno nebude take neprijemne keď ta niekto uvidí 🙂

ukgirls
2. júl 2025

a co riesit to ochlpenie- depilacia alebo laser .. dat skontrolovat hormony ... lepsie ako sa cely zivot skryvat

zuzubb007
2. júl 2025

To čo je nadmerné ochlpenie, máš tvár ako opica? Však ruky, nohy si ohol a šup kamkolvek

autor
2. júl 2025

Som z Kysúc. Ďakujem za odpovede

dvoncb
2. júl 2025

Doma

autor
2. júl 2025
@dvoncb

Doma

@dvoncb ďakujem za prínosnú odpoveď.

janababana
2. júl 2025

Ak nevadi zapad, pri stupave je pieskove jazero, meno zial neviem. V Ba Rusovce, Cunovo - tu su jazera, kde sa vies zasit a nikto ta nevidi

renesance80
2. júl 2025
@janababana

Ak nevadi zapad, pri stupave je pieskove jazero, meno zial neviem. V Ba Rusovce, Cunovo - tu su jazera, kde sa vies zasit a nikto ta nevidi

@janababana v lete je tu plno ,hlava na hlave

marianarem
2. júl 2025

Je to asi daleko, ale u nas v BA, cast Vajnory, je jazero, kde je cez tyzden velmi malo ludi. Je tam vela takych malych plaziciek oddelenych stromami, casto je clovek vo svojom vyklenku sam, a na niektorych miestach su len schodky do vody, cize rovno by si vosla do vody a nikto by ta nevidel. Pripadne, ak by som bola na niektorej plazicke ja, vobec by mi to nadmerne ochlpenie nevadilo a nijako by som to neriesila a myslim, ze nie som sama.

cukroska
2. júl 2025

Neviem síce kde sa dá kúpiť v tvojom okolí bez prítomnosti ľudí ,ale chcem ťa povzbudiť, že každý má nejaké nedostatky a kašli na ľudí a uži si leto.Mozno by stačilo oholiť sa a ísť kam koľvek. Vieš koľko ľudí vyzerá horšie ako ty a idú žijú..Nepozeraj na iných..Každý sme nejaký..Veľa nás je čo máme daleko od ideálu.

pasomnica
2. júl 2025

A je to ozaj taký problém sa aspoň raz za leto vydepilovať a ísť si v klude zaplávať? Alebo dať si ten neoprén... To inak chodíš aj po vonku v tom teple celá zahalená?

maya_hi
3. júl 2025
@veklipo

Nechcem nijako zlahcovat tvoj komplex, chcem ti pomoct: Po celom svete sa kupu arabske zeny v celotelovych plavkach a nikomu to nepride divne. Nebolo by to riesenie pre Teba? Tak by si mohla chodit aj na verejne plaze.

@veklipo viem že to myslíš dobre, ale "po celom svete" a "na Slovensku" je dosť podstatný rozdiel 😏

ninan2
3. júl 2025
@veklipo

@veklipo Na Zlatých v BA veru v nedeľu také Arabky boli, mali tam nejakú oslavu v altánku a niektoré sa aj kúpali v tom "obleku". Osobne mi je úplne jedno kto sa v čom kúpe :D len je v tom zrejme na slnku dosť teplo. Ale aspoň ušetria za opaľovacie krémy.