Letná dovolenka s deťmi v Demänovej: Tipy a rozdiely
Kam idete s detmi na dovolenku? Iba Slovensko. Bol niekto v Demänovej? Je Demänova rezort a Demänova hotel. Aky je v tom rozdiel? Myslim ze ci je to nejak prepojene a ci tie bazeny vonkajsie su gratis aj pre hotel aj rezort? Alebo dajte ine typy na dovolenku.
@btus 7.rocny chlapec. Pozadujem vonkajsie aj vnutorne bazeny, animatorov, turistiku tiez.
Demanova rezort je velky komplex, v lete sa tam da vyžiť, maju aj animatorov, co sa tyka bazenov, tak je tam myslim, že len welness, prip. v tych chatkach su virivky. je tam nejaky maly vodny svet s vodnymi atrakciami ako nafukovacie clnky a pod.. ale to je voda po kolená. Fun centrum je velke ihrisko s obrovskou šmyklavkou.
Demanová hotel, neviem.
My sme boli ubytovaný kúsok odtiaľ - penzion Mária. Majú vlastný bazén, síce malý, ale decká sa tam vybláznili. Majú veľkú krásnu záhradu, rodinné prostredie, všetko prispôsobené deťom. Aj oni mali v tom čase animátorov, detske diskoteky a pod. V Demanova rezort sa dajú využívať všetky atrakcie aj ked tam nie ste ubytovaný.To len taký tip.
Liptov - kúpanie Bešeňová, Tatralandia, turistika, jaskyne. Orava - Zuberec - kúpanie v Oraviciach, turistika Roháče, skanzen Zuberec, Oravský hrad, ubytovanie ešte Oravský háj - majú vnútorný aj vonkajší bazén, blízko Roháč, Oravice, Stará Ľubovňa - kúpanie vo Vyšných Ružbachoch, turistika - Pieniny, Trenčianske Teplice - kúpanie Zelená žaba, ubytko s vnútorným bazénom, turistika po okolí, Trenčiansky hrad
@btus
vysne ruzbachy- tam sa cas zastavil a studena voda (plavecky bazen)., cena na " urovni" sluzby fuuu... bez komentara. na jeden den mozno ok inak nie
My sme boli ubytovaní v chatke s vírivkou v Demänová rezort minuly rok v lete cely týždeň, deti 3 roky a 4 mesačný. Keby sme neboli na chatke s vírivkou a malého by nebavil skákaci hrad, tak by sme v rezorte ani neboli a museli by sme hľadať zábavu inde. V podstate sa tam nemáte kde osviežiť, keď sú letné horúčavy. Vo funcentre sú okrem skakacieho hradu a trampolín aj ,,kolotoče” ale tie si platíte extra. Za mna super chata, pekne prechádzky, na hodinu zobrať deti sa vyskakat ale to je všetko, letnú zábavu si predstavujeme viac pri vode. Tento rok chceme skúsiť Holiday Village Tatralandia 🙂
Ja mám rada naše Tatry, sú moja srdcovka, máme radi hory a turistiku. Ja tam dokážem najviac vypnúť, mne stačí len sedieť na terase a pozerať sa na hory a už som v pohode. Ak hotel a animačný program, tak sa nám celkom pozdával hotel Átrium v Novom Smokovci, majú aj pre decka všeličo, je to v centre, blízko aj zastávka TEŽ.. dospelí majú samostatný wellnes a deti nad 4 roky mohli zostať s animátormi. My sme to na dve hodinky dvakrát využili (ale náš mal vtedy 4 a pol). Celkom fajn a bazény aj pre decka, aj sauny, nejaké menšie tobogány.. osobne ale viac preferujem nejaké ubytka na súkromí, apartmány, napr. v Novom Smokovci.
Veľmi sa mi páčilo aj v hoteli Partizán na Taloch, len tá cena je u nich už riadne prestrelena, najmä ak chce ísť človek na týždeň 😶
Osobne pokukujem po Telgarte a okolí, ťahá ma to na Horehronie na budúce leto (teda my až na jeseň). Vyslovene sa chcem niekde zašiť, užívať si pokoj, prírodu, zároveň za tým necestovať veľa.
@oblecenie99 telgart je super ale v tej doline je hafo ciernych spolubratov. teda na konci telgartu. inak blizko autom aj na palcmansku mašu. v lete sa da kupat, ale musim ta upozornit, ze je to najchladnejsia vodna plocha. mozes poziciat cln, bicykel a plavit sa po vodnej ploche. vyhoda ak mas svoj cln, kajak. dlho som tam nebol, ale ked pojdeme, tak sa budeme plavit cely den.
Ahoj ak by si chcela Demänová rezort, napíš mi správu 🙂

čo požaduješ od letnej dovolenky s deťmi? Aké staré deti? Záujmy? My sme chodili do Tatier, Orava, Slovenský raj, my milujeme turistiku. Kúpaliská, tajchy.