icon

Majláthova chata Popradské Pleso

modrykolibrik
21. aug 2023

Ahojte chystame sa tam v septembri len nevieme ako. Chceli by sme ist autom ale hotel to neumoznuje no ma aj vynimky.Odkazali ma na TANAP kde mi povedali,ze mozeme autom a ak by boli problemy mame mu volat.
Da sa tam niekde presne parkovat? Aj bez platenia? Dakujem

tinkavvv
21. aug 2023

@modrykolibrik ja som sa teda nestretla s tym, ze tam idu turisti (ubytovani) svojim autom. Ved je to horska chata (ano, pristupna cestou), ale ist po svojich alebo dohodnut vyvoz priamo s chatarom. Tam nie je priestor na parkovanie, ak by kazdy siel autom.

ibrunova
21. aug 2023

Pekne pešo, veď je to prechádzka. Či tam idete spať?

22maja22
21. aug 2023

@modrykolibrik Ahoj my sme tam prespavali pred 2 tyzdnami auto sme museli nechat dole na platenom parkovisku 10e na den my sme na dva dni a slapali hore cez asfaltku az hore k plesu

22maja22
21. aug 2023

@modrykolibrik a napadlo ma este ze maju transfer ale za 30eu osoba

viestta
21. aug 2023

Je to horska chata, pekne peso k nej vyslapete ako kazdy. Vynimku ma len zasobovanie a Horska sluzba. To by tak vyzeralo aby sa este aj po Tatrach vyvazali ludia na autach.

modrykolibrik
autor
21. aug 2023

@22maja22 neviem ako lebo mne povedali 10 na osobu ale minimalne pojde za 30.

modrykolibrik
autor
21. aug 2023

@viestta my sa nejdeme vyvazat ale mame vazny dovod preco sme ich prosili aby sme mohli vyviest sa vlastnym autom odkazali nas na TANAP a 9ni nam vynimku udelili ale nemame to na papieri

gejb
21. aug 2023

@modrykolibrik no v prvom rade to nie je hotel, je to vysokohorská chata kde prespavaju turisti. Asi ste mali zvoliť niečo pri Strbskom plese kde je veľa hotelov.

tinkavvv
21. aug 2023

@modrykolibrik no bez pisomneho povolenia by som nikam nesla. A ak, tak tiez su tam casy, kedy byvaju vyhozy. Nie hocikedy cez den.

22maja22
21. aug 2023

@modrykolibrik no ja mam info iba z netu

modrykolibrik
autor
21. aug 2023

@tinkavvv my vyvozom nemozeme ist mame na to dovod ktorynam aj v Tanape cudovali preconam tonedovolia

sense
21. aug 2023

@modrykolibrik my raz tak vybavovali výnimku ale na Liptove. Ale mali sme aj písomne povolenie s dátumom od do, ktoré sme museli mať za oknom ale to je už dobrých 5 rokov dozadu.
Ak vám. Udelili výnimku, musia vám dat ak papier

tinkavvv
21. aug 2023

@modrykolibrik v poriadku, rozumiem. V tom pripade bud vybavit papier alebo zvolit lokalitu dostupnu autom.
Ak mate nejake obmedzenia, neviem ci popradske pleso je vhodna/bezbarierova destinacia.