Mám týždeň dovolenky a budem znova len doma
Ahojte, celý rok robím, bez dovolenky. Konečne som si vybrala tento týždeň dovolenku, lebo to v práci ako tak išlo a môj muž nič. Včera mu hovorím poďme do kina aspoň, nechce sa mi. Dnes mu hovorím, poďme niekam na výlet spolu, že ho bolí brucho a treba ísť do obchodu. A zajtra kam pôjdeme? Aspoň do útulku venčiť psíky? Že tam nie sú pekné psy. Tak ja teda neviem :/
@anonym_autor a ty si nesvojprávna že neveis ist robiť niečo sama? 😀
@anonym_autor ako nechapem preco sa viazes na manzela ked vies aky je. Sprav si sama plany, pripadne si sa mala dohodnut s kamoskou. Ja som napriklad do utulku chodievala s mojim najmlasim synom (obrovsky milovnik zvierat) a vzdy sme si uzili pekny den. Osobne mam rada i prechadzku na hradzu s nasou suckou - krasny dvojhodinovy relax...no a kupat sa chodim vylucne s kamoskou - moj muz nerad plava, vezmeme deti a tradaaa.
Samozrejme, že viem ísť robiť veci sama. Ale myslela som, že budeme spolu a využijeme dni pre seba. Nie, že budem sama chodiť po výletoch. Takto som si to nepredstavovala. Ale dnes idem sama. Len mi je to ľúto.
@anonym_autor ako nechapem preco sa viazes na manzela ked vies aky je. Sprav si sama plany, pripadne si sa mala dohodnut s kamoskou. Ja som napriklad do utulku chodievala s mojim najmlasim synom (obrovsky milovnik zvierat) a vzdy sme si uzili pekny den. Osobne mam rada i prechadzku na hradzu s nasou suckou - krasny dvojhodinovy relax...no a kupat sa chodim vylucne s kamoskou - moj muz nerad plava, vezmeme deti a tradaaa.
@stvura ja do útulku pôjdem aj sama, aj na výlet pôjdem sama, aj do kina. Len keď vie, od mája, že si beriem posledný augustový týždeň dovolenku a rozpráva ako pôjdeme tam alebo tam, tak je mi smutno, že zrazu nejdeme nikde.
Načo sú Vám ženy takí chlapi? Radšej byť sama ako mať takéhoto domaseda čo celé dni sedí doma, pozerá tv alebo internet, pije pivo a ja mu mám ešte variť a prať osraté trenky.
@anonym_autor pozerala som akurát včera letenky, last minut máš aj za 9-10€. Ubytko cez airbnb za 50-100€ za deň. Tak sa spýtaj muža či ide, ak nie chod sama a uži si voľno 😊.
Načo sú Vám ženy takí chlapi? Radšej byť sama ako mať takéhoto domaseda čo celé dni sedí doma, pozerá tv alebo internet, pije pivo a ja mu mám ešte variť a prať osraté trenky.
@marsmykkok nepije pivo, pracuje, má vlastnú firmu a venuje sa jej. Perie si sám, a aj uvarí si sám bez problémov :D
Tak druhýkrát nemysli ale rovno daj vedieť dopredu, vtedy a vtedy mam dovolenku, co podnikneme?
Ak sa k ničomu nemá, bud pôjde so mnou alebo idem žiaľ sama. Ved predsa ty najlepšie vieš, aký typ muza máš doma 🙂
Ja ta chapem, ze chces travit cas s nim. Tak naplanuj nejaky zaujimavy vylet a jeho len zavolaj k hotovej veci.
Ale toto ta bude srat 100nasobne ked budete mat deti (prave v takom zivote zijem) a je to na pistol do hlavy. Lebo ano, ja idem aj sama s detmi ale to je tak strasne unavujuce a este ked vies, ze ten druhy si travi zatial cas podla seba a sam bez deti…🙂
Dorieste si to, lebo s detmi sa vsetko zhorsi
Ja ta chapem, ze chces travit cas s nim. Tak naplanuj nejaky zaujimavy vylet a jeho len zavolaj k hotovej veci.
Ale toto ta bude srat 100nasobne ked budete mat deti (prave v takom zivote zijem) a je to na pistol do hlavy. Lebo ano, ja idem aj sama s detmi ale to je tak strasne unavujuce a este ked vies, ze ten druhy si travi zatial cas podla seba a sam bez deti…🙂
Dorieste si to, lebo s detmi sa vsetko zhorsi
@hederamonstera no my nebudeme mať deti. Už sme za zenitom. Postavila som ho pred hotovú vec, dnes o 10:30 vyrážame tam a tam a pôjdeme tam... najdeme sa tam... a uvidíme toto. Povedal mi, že on nikam nejde, lebo ho bolí brucho.
@marsmykkok nepije pivo, pracuje, má vlastnú firmu a venuje sa jej. Perie si sám, a aj uvarí si sám bez problémov :D
@anonym_autor tak má aspoň peniaze a je ako tak samostatný, ale teda čo máte spoločné okrem sexu? Asi nič... Toto je slučka na krku, časom vášeň a láska zovšednie a budete len žiť vedľa seba ako spolubývajúci a každý si robiť svoje. Ja zase si nemyslím že partneri musia mať úplne rovnaké koníčky, ale aspoň nejaký spoločný by mali mať a to nemáte kedže tvojmu sa nechce nikde...
Tak nech sedi doma 😅 ja by som nesedela a sla bez neho. Hlavne, ked nemate deti. Na cely tyzden. Bez vycitiek.
Tak to mas potom jednoduchsie. No ked nechce ist, nic s tym asi neurobis. Uz zalezi na tebe ci tvoj muz ma viac pozitiv ako negativ
@stvura ja do útulku pôjdem aj sama, aj na výlet pôjdem sama, aj do kina. Len keď vie, od mája, že si beriem posledný augustový týždeň dovolenku a rozpráva ako pôjdeme tam alebo tam, tak je mi smutno, že zrazu nejdeme nikde.
@anonym_autor jasne ze je ti to luto, ale priprav sa, ked budes mat pubosov budes len sama (ak sa ti muz neprida) - vlastna skusenost...ja sa tiez smejem ze ked poviem ci si nespravime nejaky pekny vylet ma moji traja pubosi poslu do haja 🙂...teraz tiez zvazujeme s manzelom ako si zariadit predlzeny vylet (najstarsi syn uz na skole, dcera na tabore) kedze jedno dieta mame este doma - 13r, no ist s nami nikde na turu nechce....takze bud budem na vylete s ofucanym pubosom alebo pojdem len s manzelom a decko bude ofucane u babky 🙂.
Ja by som inac uvitala mat tyzden len pre seba dovolenku - moj sen - lebo nikdy som take daco nemala a tuzim po tom.
@anonym_autor najprv som si povedala, ze tvoj muz je lenivy, potom som si precitala jeho reakciu za utulok a teda tvoj muz je lenivy kkt :D fakt vyhra!
Vztah aby fungoval, musíme občas urobiť aj veci, ktoré sa nám moc nechcú. Ale ak viem, že tým poteším, tak idem. Ak by ma muž vždy odignoroval, naozaj je takýto vzťah iba: však chodím do roboty a nepijem, to stačí.
No nestačí.....
Mňa by to isto zamrzelo, pretože výlet, akýkoľvek výlet je krajší vo dvojici ako sama. To je jasné. Dnes má vyhovorky, že ho boli brucho, ok teda, a zajtra čo? Čo si vymyslí zajtra? Naštvalo by ma to.....a hlavne keď ti predtým sľuboval, že dakde spolu pôjdete. Chlap čo si serie do huby nie je pre mňa chlap. Správny muž si stojí za slovom!!!!
@anonym_autor a to si sa ho neopytala dopredu co by ste mohli podniknut pocas tvojej dovolenky? On dovolenku nema?
@anonym_autor a to si sa ho neopytala dopredu co by ste mohli podniknut pocas tvojej dovolenky? On dovolenku nema?
@kitycat on si moze urobit dovolenku kedykolvek, je sam sebe panom. A ano, mali sme ist do tatier na predlzeny vikend, z toho nic.
@anonym_autor tvoj muz s tebou nechce travit cas. Neviem ci ma zmysel sa rypat v tom ze preco, ale tak porozmyslaj, co vas spaja… ak len hypo a zvyk, tak si odpovedz na otazku, ci ti to staci.
Ten domased sa asi teraz neprejavil prvykrat...
Mna by na tvojom mieste uz doma nevidel do konca tyzdna,beriem sestru,kamošku a idem ...je tolko moznostiiiii...
Vieš si predstavit vasu spolocnu starobu? Ked uz teraz jw taky " akrivny"..
Ten domased sa asi teraz neprejavil prvykrat...
Mna by na tvojom mieste uz doma nevidel do konca tyzdna,beriem sestru,kamošku a idem ...je tolko moznostiiiii...
Vieš si predstavit vasu spolocnu starobu? Ked uz teraz jw taky " akrivny"..
@janinah ale ved mi uz sme spolocne stari. Ja mam 58 rokov a on ma 65. 🙂
Takže ste manželia a pán manžel si sám perie a aj sám varí...ok...pohoda...a operie aj tebe a navarí aj tebe? keď už to robí pre seba? alebo každý to robí sám pre seba?
@anonym_autor tak nech navrhne niečo on. a ak nechce ťažko nútiť aj keď chápem úplne, že si smutná z toho. Skús si spraviť pekný deň aj sama prípade s kamarátkou 🙂
Moja mama ma toto doma, len teda obaja sú na dochodku. Mama chodí sama , tvrdí že teda on keď chce nech čaká doma na smrť, keďže je na dôchodku a nič nemusi
Samozrejme, že viem ísť robiť veci sama. Ale myslela som, že budeme spolu a využijeme dni pre seba. Nie, že budem sama chodiť po výletoch. Takto som si to nepredstavovala. Ale dnes idem sama. Len mi je to ľúto.
@anonym_autor Tak toto poznám aj ja. Človeka to fakt mrzí, že je na všetko sám. Riešim to s kamarátkami, ale aj tak mi je ľúto, že aj muža mám, aj nie ...
@janinah ale ved mi uz sme spolocne stari. Ja mam 58 rokov a on ma 65. 🙂
@anonym_autor no,ale asi este nie ste dochodcovia😉
Ja mam 61 a manzel 70,obaja pracujeme,vo volnom case staviamw dom,mame 4 vnucata, dve zahrady a obaja stare domy po rodicoch,robory do zblaznenia,ale ked kupim listky na koncert,do divadla,pobyt v kupeloch,dovolenku pri mori tak vsetko nechame a ide sa "dobiť baterky"🙂
O tyzden ideme k moru druhykrat toto leto na par dni,v nasom aj vasom veku treba si uziť co sa este da
@anonym_autor no,ale asi este nie ste dochodcovia😉
Ja mam 61 a manzel 70,obaja pracujeme,vo volnom case staviamw dom,mame 4 vnucata, dve zahrady a obaja stare domy po rodicoch,robory do zblaznenia,ale ked kupim listky na koncert,do divadla,pobyt v kupeloch,dovolenku pri mori tak vsetko nechame a ide sa "dobiť baterky"🙂
O tyzden ideme k moru druhykrat toto leto na par dni,v nasom aj vasom veku treba si uziť co sa este da
@janinah manžel je už dôchodca, ale teda ešte riadne pracuje a podniká. O nečaká doma na smrť, je veľmi aktívny, len mám pocit v úplne iných veciach - práca, ryby, šport... ideme spolu do obchodu, áno do kina raz za kvartál, ja by som chcela častejšie, ideme spolu na obed, na večeru, hrajeme spolu hry, len ma mrzí, že teraz keď mám dovolenku, som na to sama. S kamoškami chodíme cvičiť, robíme si raz do týždňa na dámsky večer, chodíme spolu na pedi, na nechty, na masáže, ale jednoducho ja som len chcela prežiť chvíle s manželom.

@anonym_autor Tak si urob pekny den sama. To sa da.