Mám týždeň dovolenky a budem znova len doma
Ahojte, celý rok robím, bez dovolenky. Konečne som si vybrala tento týždeň dovolenku, lebo to v práci ako tak išlo a môj muž nič. Včera mu hovorím poďme do kina aspoň, nechce sa mi. Dnes mu hovorím, poďme niekam na výlet spolu, že ho bolí brucho a treba ísť do obchodu. A zajtra kam pôjdeme? Aspoň do útulku venčiť psíky? Že tam nie sú pekné psy. Tak ja teda neviem :/
Samozrejme, že viem ísť robiť veci sama. Ale myslela som, že budeme spolu a využijeme dni pre seba. Nie, že budem sama chodiť po výletoch. Takto som si to nepredstavovala. Ale dnes idem sama. Len mi je to ľúto.
@anonym_autor presne, nevydala si sa preto, aby si sa potom kdesi tárala sama počas dovolenky
@anonym_901248 😅😅😅 no vidno, že nečítaš. Ale aspoň to čo píše autorka by si mohla....
@simcas75 ja si myslím, že by si si mala hľadieť vlastnú riť. Ja žiadnu radu nepotrebujem a čítať ešte viem.
@anonym_autor nečítala som celú diskusiu a tvoje odpovede ale chýba mi tam jasnejšia komunikácia.. pýtaš sa ho, či chce ísť - nechce. Ale mala by si mu povedať viac.. Ahoj manžel, celý rok som pracovala a konečne mám voľno. Veľmi rada by som niekam išla, chcem sa počas dovolenky cítiť špeciálnejšie ako v bežný deň a chcem, aby si išiel so mnou. Si môj partner, chcem s tebou tráviť čas. Cítim sa tak lepšie, ako sama..veď predsa len som vydatá pani a mohli by sme.spolu tráviť čas aj inak. Ak stále nebude chcieť ísť tak už by som ho neprehovárala, bola sklamaná ale išla svojou cestou.
@anonym_autor ja to všetko chápem, čo píšeš… bolo by mi z toho veľmi zle. Ale skúsila si sa ho popýtať na tú bolesť brucha?
Kedy mal preventívky všetky? Nemá krv v stolici? Alebo nejaké zmeny? Alebo žalúdok ho bolí? Netrávi? Možno len to je ten problém. A možno si ani neuvedomuje, že keď telo nie je ok, tak ani chuť niečo podniknúť. A len čaká, kedy to prejde. Ak je z tých, ktorý sa lekárom vyhýbajú, tak mu proste oznám, že ho objednáš a hotovo. Lebo že dokedy máš trpeť, že nemáte aj veselší život a on dokedy chce trpeť, že mu nie je dobre…? Nech ti dá presný termín a ak ho nemá, tak bude mať termín u lekára.
Ja chodím na dovolenku a výlety sama s deťmi, môjho manžela to nebaví. Chodili sme aj spolu ale všetko ohundral nič sa mu nepáčilo všade veľa ľudí a všetko drahé, tak sa rozhodol že ostáva doma. A doma si zatiaľ niečo porobi.
@anonym_autor ja to všetko chápem, čo píšeš… bolo by mi z toho veľmi zle. Ale skúsila si sa ho popýtať na tú bolesť brucha?
Kedy mal preventívky všetky? Nemá krv v stolici? Alebo nejaké zmeny? Alebo žalúdok ho bolí? Netrávi? Možno len to je ten problém. A možno si ani neuvedomuje, že keď telo nie je ok, tak ani chuť niečo podniknúť. A len čaká, kedy to prejde. Ak je z tých, ktorý sa lekárom vyhýbajú, tak mu proste oznám, že ho objednáš a hotovo. Lebo že dokedy máš trpeť, že nemáte aj veselší život a on dokedy chce trpeť, že mu nie je dobre…? Nech ti dá presný termín a ak ho nemá, tak bude mať termín u lekára.
@blazalenka 😂😂😂
Pobavilo.....
Ten chlap je len hnile hovado
@blazalenka 😂😂😂
Pobavilo.....
Ten chlap je len hnile hovado
@tenerifka ten chlap ma už 65 rokov, tak aké hnile hovädo? Trochu silné slová.
@tenerifka ten chlap ma už 65 rokov, tak aké hnile hovädo? Trochu silné slová.
@bielasovicka moj ma 63 a teda je za kazdy vylet/dovolenku, lebo nechce, aby som isla sama. Niekedy ho necham doma a idem sama s dcerou, tam nie je miesto na diskusiu, len mu to oznamim. Ale ak mu navrhnem, ze ci chce ist, VZDY chce ist...... A bude chciet ist aj o 5 ci 10 rokov, nezavisle od veku, aj ked v lietadle necha dusu.....
Najnovsie chcem ist konecne na mesiac do mojej vysnivanej Francuzskej polynezie..... A uz zahlasil, ako sa tesi-na 22 hodinovy let a presuny po ostrovoch😂, sa boji, ze by som tam zostala🤣
@bielasovicka moj ma 63 a teda je za kazdy vylet/dovolenku, lebo nechce, aby som isla sama. Niekedy ho necham doma a idem sama s dcerou, tam nie je miesto na diskusiu, len mu to oznamim. Ale ak mu navrhnem, ze ci chce ist, VZDY chce ist...... A bude chciet ist aj o 5 ci 10 rokov, nezavisle od veku, aj ked v lietadle necha dusu.....
Najnovsie chcem ist konecne na mesiac do mojej vysnivanej Francuzskej polynezie..... A uz zahlasil, ako sa tesi-na 22 hodinovy let a presuny po ostrovoch😂, sa boji, ze by som tam zostala🤣
@tenerifka ja to chápem, tak každy je iný, tvojmu to asi nevadí. Ja vlastne vychádzam zo seba, tiež sa mi už nechce chodiť na vyletiky, a tak. Ale keď som bola mladá, tak som pochodila svet. 😄😄. No teraz už som pred 60 a veruže najradšej som už len doma. Chodím jedine k deťom. 😄. Tak preto som myslela ci autorkin muž to nemá takisto.
@tenerifka ja to chápem, tak každy je iný, tvojmu to asi nevadí. Ja vlastne vychádzam zo seba, tiež sa mi už nechce chodiť na vyletiky, a tak. Ale keď som bola mladá, tak som pochodila svet. 😄😄. No teraz už som pred 60 a veruže najradšej som už len doma. Chodím jedine k deťom. 😄. Tak preto som myslela ci autorkin muž to nemá takisto.
@bielasovicka mojho muza to tiez nebavi, ale premoze sa, lebo vie, ze by som isla bez neho. Ja by som bola radsej, keby nesiel, je s nim ostara..... Ale on je tvrdohlavy, musi si dokazovat, ako vladze...potom polku dovolenky prespi🤣
@bielasovicka mojho muza to tiez nebavi, ale premoze sa, lebo vie, ze by som isla bez neho. Ja by som bola radsej, keby nesiel, je s nim ostara..... Ale on je tvrdohlavy, musi si dokazovat, ako vladze...potom polku dovolenky prespi🤣
@tenerifka ved musí ukázať ze nie je žiadne béčko 🤣
Ja som mala 4 týždne dovolenky ,a som nevyšla poriadne z domu....Lebo som si dávala robiť nové komplet zuby.4 týždne pobrusena,pozasivana,aspoň som oddýchla.Este má týždeň voľna čaká ,ale to už asi na kúpanie nebude.Takze opäť oddych 😃
@anonym_autor To tu oznamuješ? Tak poznáš si muža. Nechce urob si program podľa seba.

@anonym_autor nemáš môjho muža? Dnes mám meniny, chcela som ísť do kina. Už sme sa aj pohádali za to. A výsledok, ležím v posteli a čítam si.