icon

Mám týždeň dovolenky a budem znova len doma

26. aug 2025

Ahojte, celý rok robím, bez dovolenky. Konečne som si vybrala tento týždeň dovolenku, lebo to v práci ako tak išlo a môj muž nič. Včera mu hovorím poďme do kina aspoň, nechce sa mi. Dnes mu hovorím, poďme niekam na výlet spolu, že ho bolí brucho a treba ísť do obchodu. A zajtra kam pôjdeme? Aspoň do útulku venčiť psíky? Že tam nie sú pekné psy. Tak ja teda neviem :/

Strana
z3
kuchynka15
27. aug 2025

@anonym_autor nemáš môjho muža? Dnes mám meniny, chcela som ísť do kina. Už sme sa aj pohádali za to. A výsledok, ležím v posteli a čítam si.

maya_hi
27. aug 2025
@anonym_autor

Samozrejme, že viem ísť robiť veci sama. Ale myslela som, že budeme spolu a využijeme dni pre seba. Nie, že budem sama chodiť po výletoch. Takto som si to nepredstavovala. Ale dnes idem sama. Len mi je to ľúto.

@anonym_autor presne, nevydala si sa preto, aby si sa potom kdesi tárala sama počas dovolenky

anonym_901248
27. aug 2025
@simcas75

@anonym_901248 😅😅😅 no vidno, že nečítaš. Ale aspoň to čo píše autorka by si mohla....

@simcas75 ja si myslím, že by si si mala hľadieť vlastnú riť. Ja žiadnu radu nepotrebujem a čítať ešte viem.

lalu_sk111
27. aug 2025

@anonym_autor nečítala som celú diskusiu a tvoje odpovede ale chýba mi tam jasnejšia komunikácia.. pýtaš sa ho, či chce ísť - nechce. Ale mala by si mu povedať viac.. Ahoj manžel, celý rok som pracovala a konečne mám voľno. Veľmi rada by som niekam išla, chcem sa počas dovolenky cítiť špeciálnejšie ako v bežný deň a chcem, aby si išiel so mnou. Si môj partner, chcem s tebou tráviť čas. Cítim sa tak lepšie, ako sama..veď predsa len som vydatá pani a mohli by sme.spolu tráviť čas aj inak. Ak stále nebude chcieť ísť tak už by som ho neprehovárala, bola sklamaná ale išla svojou cestou.

robkofalala
Odpoveď bola odstránená
blazalenka
28. aug 2025

@anonym_autor ja to všetko chápem, čo píšeš… bolo by mi z toho veľmi zle. Ale skúsila si sa ho popýtať na tú bolesť brucha?
Kedy mal preventívky všetky? Nemá krv v stolici? Alebo nejaké zmeny? Alebo žalúdok ho bolí? Netrávi? Možno len to je ten problém. A možno si ani neuvedomuje, že keď telo nie je ok, tak ani chuť niečo podniknúť. A len čaká, kedy to prejde. Ak je z tých, ktorý sa lekárom vyhýbajú, tak mu proste oznám, že ho objednáš a hotovo. Lebo že dokedy máš trpeť, že nemáte aj veselší život a on dokedy chce trpeť, že mu nie je dobre…? Nech ti dá presný termín a ak ho nemá, tak bude mať termín u lekára.

anonym_b22bff
28. aug 2025

Ja chodím na dovolenku a výlety sama s deťmi, môjho manžela to nebaví. Chodili sme aj spolu ale všetko ohundral nič sa mu nepáčilo všade veľa ľudí a všetko drahé, tak sa rozhodol že ostáva doma. A doma si zatiaľ niečo porobi.

tenerifka
28. aug 2025
@blazalenka

@anonym_autor ja to všetko chápem, čo píšeš… bolo by mi z toho veľmi zle. Ale skúsila si sa ho popýtať na tú bolesť brucha?
Kedy mal preventívky všetky? Nemá krv v stolici? Alebo nejaké zmeny? Alebo žalúdok ho bolí? Netrávi? Možno len to je ten problém. A možno si ani neuvedomuje, že keď telo nie je ok, tak ani chuť niečo podniknúť. A len čaká, kedy to prejde. Ak je z tých, ktorý sa lekárom vyhýbajú, tak mu proste oznám, že ho objednáš a hotovo. Lebo že dokedy máš trpeť, že nemáte aj veselší život a on dokedy chce trpeť, že mu nie je dobre…? Nech ti dá presný termín a ak ho nemá, tak bude mať termín u lekára.

@blazalenka 😂😂😂
Pobavilo.....
Ten chlap je len hnile hovado

bielasovicka
28. aug 2025
@tenerifka

@blazalenka 😂😂😂
Pobavilo.....
Ten chlap je len hnile hovado

@tenerifka ten chlap ma už 65 rokov, tak aké hnile hovädo? Trochu silné slová.

tenerifka
28. aug 2025
@bielasovicka

@tenerifka ten chlap ma už 65 rokov, tak aké hnile hovädo? Trochu silné slová.

@bielasovicka moj ma 63 a teda je za kazdy vylet/dovolenku, lebo nechce, aby som isla sama. Niekedy ho necham doma a idem sama s dcerou, tam nie je miesto na diskusiu, len mu to oznamim. Ale ak mu navrhnem, ze ci chce ist, VZDY chce ist...... A bude chciet ist aj o 5 ci 10 rokov, nezavisle od veku, aj ked v lietadle necha dusu.....
Najnovsie chcem ist konecne na mesiac do mojej vysnivanej Francuzskej polynezie..... A uz zahlasil, ako sa tesi-na 22 hodinovy let a presuny po ostrovoch😂, sa boji, ze by som tam zostala🤣

bielasovicka
28. aug 2025
@tenerifka

@bielasovicka moj ma 63 a teda je za kazdy vylet/dovolenku, lebo nechce, aby som isla sama. Niekedy ho necham doma a idem sama s dcerou, tam nie je miesto na diskusiu, len mu to oznamim. Ale ak mu navrhnem, ze ci chce ist, VZDY chce ist...... A bude chciet ist aj o 5 ci 10 rokov, nezavisle od veku, aj ked v lietadle necha dusu.....
Najnovsie chcem ist konecne na mesiac do mojej vysnivanej Francuzskej polynezie..... A uz zahlasil, ako sa tesi-na 22 hodinovy let a presuny po ostrovoch😂, sa boji, ze by som tam zostala🤣

@tenerifka ja to chápem, tak každy je iný, tvojmu to asi nevadí. Ja vlastne vychádzam zo seba, tiež sa mi už nechce chodiť na vyletiky, a tak. Ale keď som bola mladá, tak som pochodila svet. 😄😄. No teraz už som pred 60 a veruže najradšej som už len doma. Chodím jedine k deťom. 😄. Tak preto som myslela ci autorkin muž to nemá takisto.

tenerifka
28. aug 2025
@bielasovicka

@tenerifka ja to chápem, tak každy je iný, tvojmu to asi nevadí. Ja vlastne vychádzam zo seba, tiež sa mi už nechce chodiť na vyletiky, a tak. Ale keď som bola mladá, tak som pochodila svet. 😄😄. No teraz už som pred 60 a veruže najradšej som už len doma. Chodím jedine k deťom. 😄. Tak preto som myslela ci autorkin muž to nemá takisto.

@bielasovicka mojho muza to tiez nebavi, ale premoze sa, lebo vie, ze by som isla bez neho. Ja by som bola radsej, keby nesiel, je s nim ostara..... Ale on je tvrdohlavy, musi si dokazovat, ako vladze...potom polku dovolenky prespi🤣

bielasovicka
28. aug 2025
@tenerifka

@bielasovicka mojho muza to tiez nebavi, ale premoze sa, lebo vie, ze by som isla bez neho. Ja by som bola radsej, keby nesiel, je s nim ostara..... Ale on je tvrdohlavy, musi si dokazovat, ako vladze...potom polku dovolenky prespi🤣

bielasovicka
28. aug 2025
@tenerifka

@tenerifka ved musí ukázať ze nie je žiadne béčko 🤣

simcas75
29. aug 2025
@anonym_901248

@simcas75 ja si myslím, že by si si mala hľadieť vlastnú riť. Ja žiadnu radu nepotrebujem a čítať ešte viem.

@anonym_901248 🤣🤣🤣 o aké milé

zuzik1407
3. sep 2025

Ja som mala 4 týždne dovolenky ,a som nevyšla poriadne z domu....Lebo som si dávala robiť nové komplet zuby.4 týždne pobrusena,pozasivana,aspoň som oddýchla.Este má týždeň voľna čaká ,ale to už asi na kúpanie nebude.Takze opäť oddych 😃

anonym_471a0c
8. sep 2025

@anonym_autor To tu oznamuješ? Tak poznáš si muža. Nechce urob si program podľa seba.

Strana
z3