icon

Máte čerstvé skúsenosti z túry Prosiecka ( a Kvačianska ) dolina?

cicimon
Včera o 21:20

Ahoj,Prosiecka a Kvacianska dolina tura - mate niekto cerstvu skusenost ? Je tam voda...a aka narocna je ta cast so schodami v skalach a rebriky? Vdaka

anonym_96993a
Včera o 21:24

@cicimon velmi narocne, mozete sa tam aj stratit a zostat bez signalu.

anonym_c802fa
Včera o 21:56

@cicimon nie je narocna, da sa zvladnut s detmi

anonym_c7a4d0
Dnes o 01:59

Kvacianska. Boli sme s malymi detmi
Pohoda

pavol59
Dnes o 06:10

ja som bol par krat v prosieckej a tam vtekal zo skaly taky maly pramen vody,napil som sa a v zivote som taku dobru vodu nepil.

lienka175
Dnes o 06:16

Boli sme celý okruh, deti zvládli, pre mňa boli tie kamene a rebríky veľká výzva a už by som tam nešla. Celý okruh cca 18km, ale keď vyjdete prvú časť Prosiecku, tak potom je to už v pohode len prechádzka

cicimon
autor
Dnes o 06:32
@lienka175

Boli sme celý okruh, deti zvládli, pre mňa boli tie kamene a rebríky veľká výzva a už by som tam nešla. Celý okruh cca 18km, ale keď vyjdete prvú časť Prosiecku, tak potom je to už v pohode len prechádzka

@lienka175 ano,prèsne tie rebriky ma zaujimaju..

patrike
Dnes o 08:44

Vzhladom na sucho cakaj minimum vody, ani vodopad nebude. Cely okruh je dlhy. Rebriky nenarocne a len 2 - 3 ks, zvysok trasy pochod popri potoku.
V Kvacianskej doline dokonca do otvorenia prechodu Huty jazdili po tej turistickej trase autobusy a auta.
S detmi skor poradim zaparkovat na oravskej strane a zist dole k mlynom a do Prosieckej a vratit sa.

patrike
Dnes o 08:44
@cicimon

@lienka175 ano,prèsne tie rebriky ma zaujimaju..

@cicimon Lahke, kratke.