icon

Najkrajšie dojmy zo slovenských miest. Kde ste sa cítili doma?

10. mar 2026

Ktoré mesto na Slovensku, ktoré ste v živote navštívili alebo v ktorom ste žili či žijete, vo vás zanechalo najkrajší dojem? Kde ste sa cítili ako doma a radi sa tam vraciate?

Strana
z2
anonym_946697
10. mar 2026

V Banskej Štiavnici som žila rok, je pekná tak na výlet, ale žiť tam nie, všade do kopca chodiť, nevládala som

jaskolka
10. mar 2026

Košice. Jednoznačne moja ♥️

petronelag
10. mar 2026

Mne sa zo slovenských miest páči Zvolen, Liptovský Hrádok, Nitra a neviem si obľúbiť Bratislavu.

autor
10. mar 2026
@petronelag

Mne sa zo slovenských miest páči Zvolen, Liptovský Hrádok, Nitra a neviem si obľúbiť Bratislavu.

@petronelag zabudla som na Zvolen, tu momentálne žijem a som veľmi spokojná

anonym_4b9b93
10. mar 2026
@anonym_aecfc8

@anonym_4b9b93 musíš mat názor na vsetmo?

@anonym_aecfc8 áno anonym. 😀😝

anonym_aecfc8
10. mar 2026
@anonym_4b9b93

@anonym_aecfc8 áno anonym. 😀😝

@anonym_4b9b93 ze to píšeš práve ty 😅

vlucifuk
10. mar 2026

Bola som očarená Banskou Štiavnicou a Trnavou. Na výlety super. A milujem Poprad, kde aj bývam. Nie som rodená Popradčanka, ale vždy som hovorila, že by som tu chcela žiť, čo sa mi aj splnilo. Dvakrát som napríklad študovala v Prešove, no nenašla som si k nemu cestu.

marsmykkok
10. mar 2026
@petronelag

@petronelag áno Zvolen je fajn tiež, Bratislava podobne ako ty ako celok mi príde taká nekompaktná-mix všetkého, tiež si ju neviem úplne obľúbiť hoci má dosť pekných zákutí.

oslo1
10. mar 2026

Na Slovensku Trencianske teplice/Trencin, a Banska Stiavnica.

Mimo Slovenska - Oxford UK - sen som si splnila, zila som tam 5 rokov, krasne, ciste a vybrujuce mesto. Velmi dobra mentalita.
Potom som sa prestahovala do Londyna a tu som doma. S nicim neni problem, mam velky vyber, kde by som chcela robit, ist do obchodu, dobry vyber skol, zijeme v relativne bezpecnej (a bielej, middle class) stvrti. Ked clovek nema auto, tak kludne public transport ho vsade dovezie (roky som nemala auto). S autom je to tiez ok, clovek si nejak na tie zapchy zvykne.

tilly
10. mar 2026

Trnava, Trenčín, Žilina, Štiavnica, Piešťany. Máme veľa pekných miest, len škoda, že to nevieme využiť

anonym_2f85ad
10. mar 2026

Trenčín😍🥰, nech si hovorí kto chce, čo chce, to čaro, keď prechádzam na namestí popod hradom je neopísateľné. A ďalej určite Bratislava - Staré Mesto.. mne sa jednoducho páčia staromestské uličky.. a Banská Štiavnica😇.

anonym_3e8aef
10. mar 2026

Žiadne. Páčilo sa mi ale v Kremnici. Ale len tak na výlet. Ale milujem dve mestá. To blízke je Brno a to ďaleké je Las Vegas.

fajnova
10. mar 2026

Mne sa veľmi páči Stará Turá. Ale poznám ju len z auta.

anonym_882cb8
Autor odpoveď zmazal
anonym_dbd931
10. mar 2026

Mna ako mesto v Europe ocarila Budapest, ale, zit by som tam nechcela

maryetta
10. mar 2026
@vlucifuk

Bola som očarená Banskou Štiavnicou a Trnavou. Na výlety super. A milujem Poprad, kde aj bývam. Nie som rodená Popradčanka, ale vždy som hovorila, že by som tu chcela žiť, čo sa mi aj splnilo. Dvakrát som napríklad študovala v Prešove, no nenašla som si k nemu cestu.

@vlucifuk tiez som studovala 3 roky v presove. Ale moje krajske mesto tak tam som bola casto a viem si to tam predstavit.
V poprade som zila 1,5 roka tiez fajn.
Ale teraz sme 5 rokov v ziline a tiez si tu neviem zvyknut.

anonym_7537a4
10. mar 2026

Banská Bystrica

terina25
10. mar 2026

@anonym_autor b.stiavnica

anonym_69ea0e
10. mar 2026

Banska Bystrica ❤️ krasne mesto aj priroda naokolo. Paci sa mi aj Stiavnica, ale byvat by som tam nechcela.

estellas
28. mar 2026

Za mňa Košice, Poprad, Tatranská Lomnica.

Strana
z2