Najkrajšie dojmy zo slovenských miest. Kde ste sa cítili doma?
Ktoré mesto na Slovensku, ktoré ste v živote navštívili alebo v ktorom ste žili či žijete, vo vás zanechalo najkrajší dojem? Kde ste sa cítili ako doma a radi sa tam vraciate?
Mne sa zo slovenských miest páči Zvolen, Liptovský Hrádok, Nitra a neviem si obľúbiť Bratislavu.
Mne sa zo slovenských miest páči Zvolen, Liptovský Hrádok, Nitra a neviem si obľúbiť Bratislavu.
@petronelag zabudla som na Zvolen, tu momentálne žijem a som veľmi spokojná
@anonym_4b9b93 musíš mat názor na vsetmo?
@anonym_aecfc8 áno anonym. 😀😝
@anonym_aecfc8 áno anonym. 😀😝
@anonym_4b9b93 ze to píšeš práve ty 😅
Bola som očarená Banskou Štiavnicou a Trnavou. Na výlety super. A milujem Poprad, kde aj bývam. Nie som rodená Popradčanka, ale vždy som hovorila, že by som tu chcela žiť, čo sa mi aj splnilo. Dvakrát som napríklad študovala v Prešove, no nenašla som si k nemu cestu.
@petronelag áno Zvolen je fajn tiež, Bratislava podobne ako ty ako celok mi príde taká nekompaktná-mix všetkého, tiež si ju neviem úplne obľúbiť hoci má dosť pekných zákutí.
Na Slovensku Trencianske teplice/Trencin, a Banska Stiavnica.
Mimo Slovenska - Oxford UK - sen som si splnila, zila som tam 5 rokov, krasne, ciste a vybrujuce mesto. Velmi dobra mentalita.
Potom som sa prestahovala do Londyna a tu som doma. S nicim neni problem, mam velky vyber, kde by som chcela robit, ist do obchodu, dobry vyber skol, zijeme v relativne bezpecnej (a bielej, middle class) stvrti. Ked clovek nema auto, tak kludne public transport ho vsade dovezie (roky som nemala auto). S autom je to tiez ok, clovek si nejak na tie zapchy zvykne.
Trnava, Trenčín, Žilina, Štiavnica, Piešťany. Máme veľa pekných miest, len škoda, že to nevieme využiť
Trenčín😍🥰, nech si hovorí kto chce, čo chce, to čaro, keď prechádzam na namestí popod hradom je neopísateľné. A ďalej určite Bratislava - Staré Mesto.. mne sa jednoducho páčia staromestské uličky.. a Banská Štiavnica😇.
Žiadne. Páčilo sa mi ale v Kremnici. Ale len tak na výlet. Ale milujem dve mestá. To blízke je Brno a to ďaleké je Las Vegas.
Mna ako mesto v Europe ocarila Budapest, ale, zit by som tam nechcela
Bola som očarená Banskou Štiavnicou a Trnavou. Na výlety super. A milujem Poprad, kde aj bývam. Nie som rodená Popradčanka, ale vždy som hovorila, že by som tu chcela žiť, čo sa mi aj splnilo. Dvakrát som napríklad študovala v Prešove, no nenašla som si k nemu cestu.
@vlucifuk tiez som studovala 3 roky v presove. Ale moje krajske mesto tak tam som bola casto a viem si to tam predstavit.
V poprade som zila 1,5 roka tiez fajn.
Ale teraz sme 5 rokov v ziline a tiez si tu neviem zvyknut.
Banská Bystrica
Banska Bystrica ❤️ krasne mesto aj priroda naokolo. Paci sa mi aj Stiavnica, ale byvat by som tam nechcela.

V Banskej Štiavnici som žila rok, je pekná tak na výlet, ale žiť tam nie, všade do kopca chodiť, nevládala som