icon

Najlepšie ubytovanie blízko Červeného Kláštora a Troch korunách

ollynka
7. sep 2025

Kde ste boli ubytovaný. Čo najbližšie k trom korunám. Aj z Poľskej strany. My ideme len 2 dospelí a jedno dieťa

anonym_10b6ce
7. sep 2025

@ollynka odporúčam chaty u bratrikov v Haligovciach, útulné chatky a je to blízko Červeného kláštora

leveta
8. sep 2025

Ak máš väčšie dieťa, ja by som išla priamo ako sú kúpele Červený kláštor..oproti sú domy, už si nepamätám presne názvy, ale je tam taký obchod u olinky(?) a vedľa také chatky u lydky. Obe poskytujú ubytovanie, a ak chcete využiť aj nejaký ten wellness/masáže je to ideálne. Do dediny prejdete v pohode pešo/bicyklami.v prípade zlého počasia vieš prebehnúť do kúpeľov na bazén večer.
Alebo potom priamo v dedine..na tej ľavej strane je viac menej každý dom s ubytovaním, a na poľskú stranu pešo po lávke zbehnete. A budeš mať bližšie stravovanie aspoň, všade sú reštaurácie.
Ja som hore na Tri koruny nebola, ale moji chalani chodia a doobeda to otočia, keď skoro vstanú.
Môžeš aj na poľskú stranu, toho ubytovania je tam naozaj požehnane, ale myslím že aj cenovo je to jedno.
Tie vzdialenejšie dediny podľa mňa zbytočne budeš musieť cestovať bližšie na turistiku. V ČK je na výber dosť. Roky sme tam chodili, kým sme nemali malé deti opäť. 🙂