Najlepšie wellness pobyty zamerané na deti
Ahojte, chceme ísť najbližšie dni na nejaký pobyt zameraný pre deti. Doteraz sme boli len v Tatrách v hoteli Atrium, no momentálne uvažujeme nad Sitno rezortom. Keďže tá cena je riadne vysoká, rozmýšľam či nie je aj nejaky iný podobný hotel, o ktorom by sa oplatilo uvažovať . V Sitne sme ešte neboli. Vopred ďakujem za tipy. 🙂

pozrite permon, ale neviem, ci bude lacnejsi.
Pripojim sa, tiez zvazujeme sitno
My sme naopak boli z Trinity v Sitne a v Senci a mala je vždy nadšena. Za mna tieto detske hotely sú z času na čas fajn.. Klud od dieťata ktoré ma animatorov 🙂
Potom je Lesana, Permon ale cenovo zrejme ešte vyššie
Sitno je top … boli sme aj v Atriu a je to ten isty koncept… takze ak sa vam pacilo tam urcite sa bude pacit aj Sitno 🙂 … mne sa viac pacilo Atrium lebo je kam ist aj z hotela … Sitno je take bokom od vsetkeho … ale napr detsky kutik bol lepsi ako v Atriu
Ahojte, tak nakoniec som rezervovala Sitno keďže malim
poslednu izbu na konkrétny dátum a v Permone už na ten termín nemali nič voľné tak som radšej nevymýšľala. Tak som velmi zvedavá. 🙂
Sitno je top … boli sme aj v Atriu a je to ten isty koncept… takze ak sa vam pacilo tam urcite sa bude pacit aj Sitno 🙂 … mne sa viac pacilo Atrium lebo je kam ist aj z hotela … Sitno je take bokom od vsetkeho … ale napr detsky kutik bol lepsi ako v Atriu
@julie19 nám sa v Átriu páči, len tá bazénová časť mi príde taká nejaká od veci, mohli to tam aj krajšie urobiť. Ale celkovo sme spokojni, ved boli sme tam uz asi 4x, malému sa tam veľmi páči. Keď ale pozerám fotky Sitna, tak tam mi to príde oveľa modernejšie, no uvidíme, porovnáme. 🙂
@julie19 a v okolí ste teda nikde neboli? My sa chystáme minimálne do Kremnice.
@anonym_autor Určite Permon
@anonym_autor Určite Permon
@ivanaskola235 vieš porovnať so Sitnom? Plusy, minusy Sitna? Ďakujem ☺️
@julie19 a v okolí ste teda nikde neboli? My sa chystáme minimálne do Kremnice.
@anonym_autor neboli sme nikde, ked sme boli v Sitne mala menšia pol roka a druhy krat mala 1,5 roka takže sme boli len tam na presuny autom sme brali vela veci, kočik a vela drobnosti to sa nam nechcelo a okolo je len les a Vyhne su take dost mrtve by som povedala … v Atriu sa mi pacilo ze sme vyšli von pred hotel a isli sme sa proste prejst, dali sme si v Smokovci kavičku, skočili sme do drogerie, dali sme vylet lanovkou na Hrebienok a všetko bolo na pešo a v pohode to dalo aj 2-ročne dieťa 🙂

@anonym_autor ešte upresním, len východné a stredné Slovensko. Ďakujem 🙂