icon

Obedy pre ročné dieťa v Tatrách

27. jún 2025

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, ako ste na dovolenke v Tatrách riešili obedy pre ročné dieťa, keď ste jedli v reštauráciách spolu s dospelými. Máte tipy na podniky, kde sa dobre naje celá rodina, prípadne čo ste deťom objednávali? Budem vďačná za vaše rady a skúsenosti!

smajliica
27. jún 2025

Naša vždy na dovolenke jedla z nášho taniera. Pripadne zeleninu a ovocie.

viestta
27. jún 2025

Sice nie v Tatrach, ale ked sme chodili do restauracii v jeho veku, tak som si objednala nieco co by mohlo aj dieta, kuracinu na prirodno, zemiakovu kasu alebo zeleninovu polievku a najedol sa z toho. Pripadne mal vyzivu z poharika.

cukroska
27. jún 2025
@viestta

Sice nie v Tatrach, ale ked sme chodili do restauracii v jeho veku, tak som si objednala nieco co by mohlo aj dieta, kuracinu na prirodno, zemiakovu kasu alebo zeleninovu polievku a najedol sa z toho. Pripadne mal vyzivu z poharika.

@viestta aj u nás to bolo tak

petamich
27. jún 2025

Slepaciu polievku alebo zeleninovu polievku, kura na prirodno s prilohou, pripadne mal z poharika cosi, co ane si priniesli.

btus
27. jún 2025

tiež som objednala ryžu, zemiaky, prsia na prírodno, zeleninu...vývar, zeleninovú olievku, dusenú zeleninu. Poprosila som vždy, že ak sa dá nesolené, nekorenené. A vždy som mala pre istotu detské jedlo ( hami....) a to som dala iba trochu ohriať.