Odporúčania na kúpeľný pobyt ako darček na Vianoce
Ahojte vedeli by ste mi odporučiť nejaký kúpeľný pobyt? Chceli by sme kúpiť rodičom nejaký kúpeľný pobyt aspoň na 3 dni na Vianoce máte niekto nejaké skúsenosti odporúčania ?
Lúčky
Na 3 dni neviem, ci sa bude dat. Na 3 noci jedine Silvestrovsky, inac len tyzdenne. Kazde kupele maju rozne druhy pobytov. Zalezi od toho, kolko chces investovat, aj od dialky od bydliska. Vsetci maju webove stranky, takze kuk 😉
Dudince pre nás top.
Rajecké Teplice spa Aphodite. Dá sa objednať ľubovoľný počet nocí.
Rajecké T. Aphrodite alebo Bojnice Lysec, pobyty v týchto LD sú z tých drahších ale veľmi dobré
@anonym_autor jasne, ze su aj trojdnove. Hlasujem za Bojnice
@anonym_autor ak sú veriaci, tak Nimnica. Pozri toto, moji rodičia tak boli a pochvaľovali si. Myslím, že sa dá aj na kratšie. https://eshop.tvlux.sk/kupelne-pobyty/111-kupel...
Aspon na tri dni znamena ze tri dni su minimalna doba, v pripade ze by autorka chcela pobyt len na tri dni napisala nie aspon ale pobyt na tri dni (citanie s porozumenim). Moji rodicia boli v Bojniciach. Asi by som sa orientovala aj podla problemov, lebo kupele su zamerane na konkretne ustrojenstvo, ak nemas podmienku pre neaky zdravotny problem tak staci aj wellness kde je vacsia ponuka. Este si velmi v mojom okoli chvalili Sliac.

Bojnice