icon

Oplatí sa navštíviť Eko Park Piešťany?

mimusina
28. júl 2026

Ahojte, oplatí sa ísť do Eko Parku v Piešťanoch?
Máme 7r dcéru...je tam aj chládok? Dá sa tam aj najesť?
Ďakujem veľmi pekne

katkaseiner
28. júl 2026

my sme boli na jar alebo na jesen takze chladok nekomentujem, ale najest sa tam dalo...nas si zial dlhsie nevsimli tak sme odisli do nejakej pivarne na hradzi

anonym_b15d90
28. júl 2026

my sme boli v lete a hroza.. strasne teplo tam bolo ...zvieratka zalezene-ani sa im necudujem ... takze sa to nevypatilo..predtym sme tam boli ked to otvarali a to bolo uplne ine .. lepsie ... a hlavne sme boli v case ked neboli horucavy

anonym_5d42ec
28. júl 2026

Boli sme pred 2 tyzdnami. Starsie deti boli z tábora. Si chvalili. Mali ale super pocasie.
Ja som bola s mensim dietatom. Bolo asi 36 stupnov. Veru zvieratka zalezen co chapem. No jedna cast je na slnku. Druha v prijemnom tieni.
Najest sa tam da.

anonym_e5079e
28. júl 2026

Ja by som tam v lete nešla. Boli sme vlani, ale v tých horúčavách sme si to vôbec neužili..

adulienka98
28. júl 2026

Ahoj. Boli sme viac krát.. spokojní... 🙂 akurát cez najväčšie horko to nie je ideálny výlet.

anonym_13e53f
28. júl 2026

boli sme tam asi pred 4 rokmi v lete, a pohoda, tien bol, vsetky zvierata sme videli, jedlo tam bolo, nam sa tam pacilo

anonym_39c653
29. júl 2026

@mimusina Najlepsia ZOO na sk podla mna,da sa tam najest a mas tam aj polotien.

anonym_a58dd9
29. júl 2026

Cez najväčšie teplo sa chodí k vode a nie do ZOO 😅

anonym_8fb657
29. júl 2026

My sme boli viackrat, ale v tomto horku by som nesla. Ak sa ma mala hrat na tom upeku, neviem, neviem. Zoo prejdete za chvilu a potom co na tom HICe? Ak ste z blizsia, tak ok, pojdete domiv. Kuchyna sa uz davno pokazila, ale ak mate radi fast, tak ok, najete sa, nanuky zvycajne poobede uz nie su

anonym_38d08a
29. júl 2026

My sme tam boli pred dvoma rokmi ale to nebolo takto moc teplo. Zvieratá sme prešli za pol hodinu a keď sme už zaplatili drahé vstupné tak sme to prešli ešte raz celé.
Teraz tam bol malý z tábora tak už to tam pozná a nezaujalo ho to lebo stále to isté. Ihrisko je skôr pre väčšie deti, môj sa tam bál ísť na tie vysoké šmykľavky a preliezačky. Jedine vláčik sa mu páčil čo ich previezlo po areáli. A obed objednali im vyprážaný syr s hranolkami a môj to neľúbi, tak ostal hladný bez obeda. Za mňa raz to tam stačí vidieť, je to malé a o ničom.

anonym_ffae47
29. júl 2026

Skor odporucam Puste Ulany

tam bol aj tien, zvieratka sa dali krmit kupenym krmivom, zajaciky hladkat, kozicky cesat... na lodke sa previezt, zabavili sme sa cela rodina od skolkarov po teenagerov a aj nam dospelym sa pacilo.
https://www.dvornassen.sk/?gad_source=1&gad_cam...