Oplatí sa navštíviť Hotel Sitno s deťmi?
Ahojte mate skusenost s hotelom sitnom s detmi? Chceli by sme na vikend tak ci sa oplati, dakujem
Do sitna chodí sesternica určite sa oplatí je tam super program aj pre deti nudiť sa nebudete my sme boli minulý rok v hoteli Atrium boli dobre len tam je nevyhoda že nie sú vonkajšie bazény čiže hentam to budete mať super
@oblecenie99 v atrium sme boli aj my tiez super
@veronika2316 ako o bazeny mi nejak nejde skor deti nech maju program
@bera123 my tam ideme budúci týždeň #boli sme i min.rok a bolo Dobre až na počasie....ale to neovplyvníš...
@bera123 tak program určite budú mať o to sa neboj 🙂 keď sa ti ľúbili v hoteli Atrium bude sa aj tu veď to je tiež ich hotel
@bera123 boli sme aj Atrium aj Sitno a za mňa sú to dva top pre deti čiže určite sa oplatí. V sitne je plus ze .aj aj obedy švédske stoly ktoré v Atriu niesu
@bera123 my sme boli v Hoteli Sitno v july prvykrat na tyzdennom pobyte a urcite nie posledny. Za cely pobyt som nenasla nic, co by sa dalo vytknut, naozaj od sluzieb, cez stravu, animacny program, zabava pre deti, bazeny,okolie, za nas naozaj TOP 👌 chceli sme ist tento vikend znova, ale mali obsadene, asi aj to svedci o spokojnosti klientov 🙂 takze ja urcite odporucam.
Sitno odporúčam, programu s animatormi je tam viac než dosť a rôznorodého. A aj svoje aktivity tam viete riešiť (napr minigolf, basketbalový kos, detsky kutik a pod) a ešte aj bazény nonstop 🙂
Ahojte....prosím Vás,ti co ste navštívili hotel Sitno, mate nejakú alternatívu? Nevieme nájsť nič lepšie a ani nič jemu podobné ale chceli by sme zmenu,už sme tam boli 10x a žiada sa nám zmena
My sme sa teraz v Sitne zaregistrovali na leto tak sa tesim. Pozerala som si aj demanova rezort ale maju dost negativnych recenzii, na ktore reaguju divne alebo vobec tak nechcem riskovat, ze tam vystihneme niekoho neprijemneho ci spinave izby. Cudne je aj, ze po 17tej nemoze mat clovek vo wellnese plavky 😂
@en4a no ani v Sitne už deti nemôžu po 18tej do relax zóny,ale že by tam boli len bezplavkači,to som si nevšimla...p.s. Sitno je top,my už nič lepšie nemôžme nájsť alebo teda aspoň s rovnakou úrovňou,vždy keď sme niečo hľadali,skončili sme v Sitne .....no skoda tých cien,aj keď ich chápem,toľko ľudí zaplatiť,teda okrem iného...neviem či sa nám ale ešte podarí navštíviť ich...ceny rapídne narástli a tiež aj moje 3 deti 🤣takže už je to pre nás 5tich pálka ..ale je tam výborne...my prsty odtiaľ nevytiahneme za celý čas čo sme tam
@en4a no ani v Sitne už deti nemôžu po 18tej do relax zóny,ale že by tam boli len bezplavkači,to som si nevšimla...p.s. Sitno je top,my už nič lepšie nemôžme nájsť alebo teda aspoň s rovnakou úrovňou,vždy keď sme niečo hľadali,skončili sme v Sitne .....no skoda tých cien,aj keď ich chápem,toľko ľudí zaplatiť,teda okrem iného...neviem či sa nám ale ešte podarí navštíviť ich...ceny rapídne narástli a tiež aj moje 3 deti 🤣takže už je to pre nás 5tich pálka ..ale je tam výborne...my prsty odtiaľ nevytiahneme za celý čas čo sme tam
@matejamy Sitno mi tiež prišlo najlepšie z toho čo som pozerala, tak super, celkom sa tam teším 🙂 Neviem dokedy tie deti môžu byť v bazénoch pre deti ale tá Demänovská mala veľmi veľa negatívnych recenzií aj na správanie personálu a špinu. Tak som neriskovala 🙂
Ahojte, prosim Vas do kolko rokov si myslite ze sa tam syn zabavi? Este sme neboli a syn ma 9 rokov. Je to este pre neho ci skor len pre mensie deti?
Ahojte, prosim Vas do kolko rokov si myslite ze sa tam syn zabavi? Este sme neboli a syn ma 9 rokov. Je to este pre neho ci skor len pre mensie deti?
@mia456 myslím si že aj 9 ročný si tam príde na svoje
@bera123 my sme boli v Hoteli Sitno v july prvykrat na tyzdennom pobyte a urcite nie posledny. Za cely pobyt som nenasla nic, co by sa dalo vytknut, naozaj od sluzieb, cez stravu, animacny program, zabava pre deti, bazeny,okolie, za nas naozaj TOP 👌 chceli sme ist tento vikend znova, ale mali obsadene, asi aj to svedci o spokojnosti klientov 🙂 takze ja urcite odporucam.
@ivana04 ahoj,môžem sa opýtať,my by sme chceli ísť na Silvestra do Sitna aj s našou 3 ročnou dcérkou a pozerám že tam je vnútri bazén …ale majú tam aj detsky?A ak áno,tak je v ňom tepla voda,nejaké atrakcie?A nachádza sa ten welnes priamo v hoteli a ešte by ma zajujimalo či ma hotel detsky kútik…ďakujem za odpoveď
@ivana04 ahoj,môžem sa opýtať,my by sme chceli ísť na Silvestra do Sitna aj s našou 3 ročnou dcérkou a pozerám že tam je vnútri bazén …ale majú tam aj detsky?A ak áno,tak je v ňom tepla voda,nejaké atrakcie?A nachádza sa ten welnes priamo v hoteli a ešte by ma zajujimalo či ma hotel detsky kútik…ďakujem za odpoveď
@lucia0211 To len, ak by ti neodpisal nikto.. V Sitne som síce nebola, ale je to hotel, ktorý patrí pod sieť Trinity a tie hotely majú koncept doslova vymysleny pre deti. My sme boli v dcerskom Átriu, a mali tam všetko, mali sme problém odtiaľ štvorročného syna vylákať. Na stránke ma Sitno fotky, aj popisy (vrátane teploty vody v jednotlivých detských bazénoch - píšu 32 stupňov).
Majú aj peckovy detský kútik.
Predpokladám, že program bude podobný, varenie, tvorenie, ak máte záujem, aj výlety s maskotmi, detské kino, detská diskotéka.
@lucia0211 síce najdrahší ale najlepší hotel na SVK...radi sa tam vraciame...skreckujeme celý rok...detský kútik super,práve je aj vynovený...detský bazén so šmykľavkou vy tam môžte byť s ním, je tam málo vody...kľudne hocičo píšte aj do súkromnej správy
@lucia0211 chodíme už 6 rokov a ešte nám nie je dosť 🤣

@bera123 Neviem, či pomôžem, ale My máme čerstvú skúsenosť s iného Trinity hotela (Atrium v Novom Smokovci) a za nás super, najmä čo sa týka programu pre deti. Navyše Sitno vyzerá lepšie aj na fotkách, najbližšie sa chystáme vyskúšať tam.