icon

Oplatí sa navštíviť na jeden deň kúpele Afrodita?

24. júl 2023

Ahojte oplatí sa ísť do rajeckych Teplíc do kupelov Afrodita na jeden deň? Viem že majú celodenný lístok ale či to nie je skôr take nobl že viacmenej len pre ubytovaných 😃 oplatí sa kúpiť si celodenný lístok alebo skôr len ten 3hodinovy?

Strana
z2
zafir01
24. júl 2023

My tam je včas ideme aj s deťmi ... ale minulý rok sme boli sami s mužom (mame to 20,km) .s zaplatili sme si aj ten natural spa .. saunovy svet (pre romantiku vo dvojici super ) ... Ale ten stojí na celý deň 80€ na jedného . My sme boli na 3 hod (aj malo bolo ) a 100€ na oboch ..

zafir01
24. júl 2023

S ubytovaním skús pozrieť aj cez Zľavomat hotel pieris s kúpaním v permone

Alebo odporúčam aj hotel Rozsutec vo Vrátnej
A tiež sa nám páčilo v hotely Kontakt . Tiež sme boli s deťmi ,no skôr si ho viem predstaviť vo dvojici

kalkulacka111
24. júl 2023

Rajecké , kúpele Aphrodite sú pekné choďte určite na celý deň, oplatí sa . Ak hľadáte lacnejšiu variantu skúste pri Nitre : Thermal Park Nitrava Poľny Kesov - má viac bazénov, na deň platíš v lete 21 € cez pracovné dni, cez víkend 23€ dospelý, v pondelok otvárajú až od 12.00hod, platí sa 17€.

maculkac
24. júl 2023

autorka - skús pozrieť aj Turčianske Teplice, veľký výber ubytovania, či už v samotných kúpeľoch, príp. blízkych penziónoch, aquapark má vstupné aj na 2 hod., 3 hod., resp. celý deň, v kúpeľoch sa dá vybrať a zaplatiť procedúra /sauna, masáže, vodoliečba/ majú teplý plavecký bazén ...

terry658
24. júl 2023

Afrodita je krásna ale strašne drahá. Potom radšej Turčianske Teplice

kik2022
24. júl 2023

Podľa mňa sa tam oplatí ísť. Je to asi najkrajší a najluxusnejší wellness na Slovensku. Bola som tam viackrát, ale teda ja som tam deti nevidela. 😃😃. A stačí asi 3hod.

gaborka28
24. júl 2023

Ja si napr neviem predstaviť, čo by som tam robila cely den. Mne sa aj tie dve hodiny niekedy zdajú veľa, keď tam je plno 🙈 neviem, odkiaľ ste, ale ak už cestujete, skúste pozriet turcianske Teplice. Je tam spa a aquapark a tam podľa mna majú čo robiť cely den dospeli aj deti. Mne prídu Rajecké Teplice až príliš “nadhodnotene”, samozrejme, vyzerá to tam dosť luxusne, ale za rovnaké peniaze sa dá ziskat aj viac, len inde.

zafir01
25. júl 2023

@kik2022 s deťmi chodíme,a aj tak deti stretávame ,ale do saunoveho sveta nie . Tam len s mužom m ,keďže sú tam si bezplavkove hodiny a obmedzenia vstupu deti . Resp adult friendly .

Inak aby si nebola sklamaná ,vôbec sa nesaunuje koser (to asi treba ísť inde ako na sk)
Žiaľ stále je tam veľa ľudí ,čo vojdú do sauny v plavkách ,
Tiež mi chýba viac pitnej vody pri saunach , vo je taká automatická vec v tých lepších spa ( v rajeckých si každý radšej kupuje vodu v plastovej fľaške ,a potom kam sa pohnete ,tam vidno plastové pollitrovky vody ) a vonkajšie bazény v starej časti by už chceli opravu ,svoje si už zažili a vidno olupujuce sa sochy a áno aj viditeľnú pleseň . Luxusné teda áno ,ale max ,čo sa týka ceny. 🫣
A čo sa týka času ,nám boli 3,hod malo ...
Chceme si aktívne zaplávať pol hodinku , potom vymasirovat chrlicmi ( mimochodom na danú kapacitu je ich zalostne malo )
Chceme ísť do viac druhov sáun a po každej saune sa schladiť ,a potom dopriať oddych na lehátku . Tie 3 hod boli vždy len tak tak . Tá hodinka naviac ,by sa nám hodina 🤔

Strana
z2