icon

Oplatí sa wellness v Grand Hoteli Permon?

21. júl 2026

Ahojte, chceme ist s priatelom na predlzeny vikend niekde do wellnessu na Slovensku. Permon kazdy chvali ze najlepsi saunovy svet, ale tie ceny su dost pálka na noc. Boli ste tam niekto nedavno? Je to naozaj taky zazrak alebo je to uz trochu schátrané a predražené? Pripadne dajte tip na iny skvely saunovy svet.

ivik4
21. júl 2026

Za mna ano

katkaseiner
21. júl 2026

My sme tam boli sice este pred kovidom, nakolko recenzie su veeelmi dobre. Ale teda paf som nebola. Wellness maju fakt super, to je iste, ale inak jedlo, obsluha, nic moc...

evita68
21. júl 2026

Boli sme v máji a ideme znovu. Najradšej navždy ☺️

liana03
21. júl 2026

My tam chodíme každý rok, už cca 10 rokov, za nás super

natalka13
21. júl 2026

nie, plne behajucich deti. nikdy viac.
radsej grand praha alebo borovica.
v Partizane mas po 17,00 bez deti

anonym_18ff75
21. júl 2026

Tak aby ste boli aj ostražité, švagor si pravdepodobne odtiaľ doniesol svrab - a kožná povedala, že nebol prvý čo toto podozrenie hovorí 😲 😲 😲
Boli sme spolu, v rovnakom termíne, my našťastie OK 😉

anonym_17c9a2
21. júl 2026

No, my sme sa tiez bolo pozriet v Permone. Teda, ak by som sa tam ubytovala, tak by ma kleplo. Vacsiu "sunku" som snad ani nevidela. Ja nechapem tych, co ho ospevuju. Mame veru vela peknych hotelov s wellness, ale toto teda nieeee

natalka13
21. júl 2026
@anonym_17c9a2

No, my sme sa tiez bolo pozriet v Permone. Teda, ak by som sa tam ubytovala, tak by ma kleplo. Vacsiu "sunku" som snad ani nevidela. Ja nechapem tych, co ho ospevuju. Mame veru vela peknych hotelov s wellness, ale toto teda nieeee

@anonym_17c9a2 tiez nechapem. Mne stacilo ist do baru a do welnesu. Byt tam vikend klepne ma.

anonym_92608b
21. júl 2026

@anonym_autor Permon žije zo zašlej slávy a akože mena. Wellnes oddych si predstavujem ináč. Drahé, žiadna organizácia, vrieskajúce a pobehujúce deti

anonym_17c9a2
21. júl 2026
@anonym_92608b

@anonym_autor Permon žije zo zašlej slávy a akože mena. Wellnes oddych si predstavujem ináč. Drahé, žiadna organizácia, vrieskajúce a pobehujúce deti

@anonym_92608b mna to sokovalo doslova. Ak by som si tam zaplatila, asi ich zazalujem 😂

baskustek
21. júl 2026

My sme boli v Pierise a do Permonu sme chodili wellness. Nám sa páčilo. Saunový svet som lepší nezažila nikde. Ešte možno v hoteli Hills v Starej Lesnej

mimolimit
21. júl 2026

Wellness som lepsi nikde nevyskusala, chodime tam len kvoli tomu (vzdy na vikend). Mat moznost sa po saune schladit priamo v jazere je top🫠 Po nejakej hodine je to bez deti a je tam klud.
Hotel Hills ma maly wellness.

ivik4
21. júl 2026

Ja tiez neviem aky velky problem je tu s detmi a to ozaj patrim k tym ktora chce mat od deti na wellnes sväty pokoj.
Do saunoveho sveta tusim do 7rokov ani nesmu a tych väcsich som tam za tie dlhe roky co tam chodime videla tolko ze ich spocitam na prstoch oboch ruk dokopy maximalne. Uplny klud je tam, navyse ked ides neskor vecer tak uz tam nie je ziadne. Detiska su hore pri bazenoch , tam ich je mraky ( tam ja nepáchnem ) .

domkakvet
21. júl 2026

@anonym_autor za mna nic moc.

natalka13
22. júl 2026
@ivik4

Ja tiez neviem aky velky problem je tu s detmi a to ozaj patrim k tym ktora chce mat od deti na wellnes sväty pokoj.
Do saunoveho sveta tusim do 7rokov ani nesmu a tych väcsich som tam za tie dlhe roky co tam chodime videla tolko ze ich spocitam na prstoch oboch ruk dokopy maximalne. Uplny klud je tam, navyse ked ides neskor vecer tak uz tam nie je ziadne. Detiska su hore pri bazenoch , tam ich je mraky ( tam ja nepáchnem ) .

@ivik4 decka si tam jablka gulali po zemi vo welness, v bare lietali skakali.... ozaj mi nestoji zato ubytovat sa na vikend s partnerom v hotely kde su prevazne rodiny s detmi.