icon

Poraďte najlepšie trasy na turistiku so psom na Slovensku a v Poľsku

21. jún 2026

Ahojte viete poradiť turistiky na Slovensku a v Poľsku, kde môžeme ísť so psíkom? Nejaké pekne výhľady, niesme začiatočníci, máme zvládnuté aj dvojtisícovky. Ďakujem

anonym_baf858
21. jún 2026

@anonym_autor to je síce pekne že zvládate dvojtisícovky, ale otázka je kam môže ísť pes

autor
21. jún 2026
@anonym_baf858

@anonym_autor to je síce pekne že zvládate dvojtisícovky, ale otázka je kam môže ísť pes

@anonym_baf858 preto sem píšem 🙂

kati1414
21. jún 2026

Na fb je taká skupina, že turistika na Slovensku so psom. 🙂

autor
21. jún 2026
@kati1414

Na fb je taká skupina, že turistika na Slovensku so psom. 🙂

@kati1414 ďakuejm no fb nemám

patrike
21. jún 2026

Si ochotna mat ho cely cas na vodzke a s nahubkom ? To je totiz zakladne pravidlo do narodnych parkov. Inde mozes na volno, ale nesmie odbiehat a plasit zver. Zopar takych uz agresivni polovnici odstrelili, zakon im to umoznuje.

autor
21. jún 2026
@patrike

Si ochotna mat ho cely cas na vodzke a s nahubkom ? To je totiz zakladne pravidlo do narodnych parkov. Inde mozes na volno, ale nesmie odbiehat a plasit zver. Zopar takych uz agresivni polovnici odstrelili, zakon im to umoznuje.

@patrike samozrejne 😄 psa mám vychovaného, za srnkami ani ničím iným neodbehne a to môžu byť na 5 m od nás

patrike
21. jún 2026
@anonym_autor

@patrike samozrejne 😄 psa mám vychovaného, za srnkami ani ničím iným neodbehne a to môžu byť na 5 m od nás

@anonym_autor Potom super a mozes ist kdekolvek, snad aj bez nahubku a vodzky, problem bude, ked natrafis na premudreteho ochranara. V Rakusku je vodzka automaticka a ma ju vsetko od civavy po bernardina, ale tam ide aj o agresivne kravy s teliatkom.

autor
21. jún 2026
@patrike

@anonym_autor Potom super a mozes ist kdekolvek, snad aj bez nahubku a vodzky, problem bude, ked natrafis na premudreteho ochranara. V Rakusku je vodzka automaticka a ma ju vsetko od civavy po bernardina, ale tam ide aj o agresivne kravy s teliatkom.

@patrike Rakúsko práve máme pochodené, tam problem nikde nebol

patrike
21. jún 2026
@anonym_autor

@patrike Rakúsko práve máme pochodené, tam problem nikde nebol

@anonym_autor U nas som ochranara za dlhe roky nestretol ... ale koluju take pribehy, aki prepnuti su niektori.

anonym_ded376
21. jún 2026

Mne sa páči Horehronie. Jarabá, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Horná Lehota. Nikde som nemala problém so psíkom. Nie je tam toľko ľudí, ako vo Vysokých Tatrách.