icon

Poraďte najlepšie trasy na turistiku so psom na Slovensku a v Poľsku

21. jún 2026

Ahojte viete poradiť turistiky na Slovensku a v Poľsku, kde môžeme ísť so psíkom? Nejaké pekne výhľady, niesme začiatočníci, máme zvládnuté aj dvojtisícovky. Ďakujem

anonym_baf858
•
21. jún 2026

@anonym_autor to je síce pekne že zvládate dvojtisícovky, ale otázka je kam môže ísť pes

autor
•
21. jún 2026
@anonym_baf858

@anonym_autor to je síce pekne že zvládate dvojtisícovky, ale otázka je kam môže ísť pes

@anonym_baf858 preto sem píšem 🙂

kati1414
•
21. jún 2026

Na fb je taká skupina, že turistika na Slovensku so psom. 🙂

autor
•
21. jún 2026
@kati1414

Na fb je taká skupina, že turistika na Slovensku so psom. 🙂

@kati1414 ďakuejm no fb nemám

patrike
•
21. jún 2026

Si ochotna mat ho cely cas na vodzke a s nahubkom ? To je totiz zakladne pravidlo do narodnych parkov. Inde mozes na volno, ale nesmie odbiehat a plasit zver. Zopar takych uz agresivni polovnici odstrelili, zakon im to umoznuje.

autor
•
21. jún 2026
@patrike

Si ochotna mat ho cely cas na vodzke a s nahubkom ? To je totiz zakladne pravidlo do narodnych parkov. Inde mozes na volno, ale nesmie odbiehat a plasit zver. Zopar takych uz agresivni polovnici odstrelili, zakon im to umoznuje.

@patrike samozrejne 😄 psa mám vychovaného, za srnkami ani ničím iným neodbehne a to môžu byť na 5 m od nás

patrike
•
21. jún 2026
@anonym_autor

@patrike samozrejne 😄 psa mám vychovaného, za srnkami ani ničím iným neodbehne a to môžu byť na 5 m od nás

@anonym_autor Potom super a mozes ist kdekolvek, snad aj bez nahubku a vodzky, problem bude, ked natrafis na premudreteho ochranara. V Rakusku je vodzka automaticka a ma ju vsetko od civavy po bernardina, ale tam ide aj o agresivne kravy s teliatkom.

autor
•
21. jún 2026
@patrike

@anonym_autor Potom super a mozes ist kdekolvek, snad aj bez nahubku a vodzky, problem bude, ked natrafis na premudreteho ochranara. V Rakusku je vodzka automaticka a ma ju vsetko od civavy po bernardina, ale tam ide aj o agresivne kravy s teliatkom.

@patrike Rakúsko práve máme pochodené, tam problem nikde nebol

patrike
•
21. jún 2026
@anonym_autor

@patrike Rakúsko práve máme pochodené, tam problem nikde nebol

@anonym_autor U nas som ochranara za dlhe roky nestretol ... ale koluju take pribehy, aki prepnuti su niektori.

anonym_ded376
•
21. jún 2026

Mne sa páči Horehronie. Jarabá, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále, Horná Lehota. Nikde som nemala problém so psíkom. Nie je tam toľko ľudí, ako vo Vysokých Tatrách.