icon

Rušíte rezervácie vo Vadaši?

tandariatko
23. jún 2025

Ahojte, prosím tí čo máte zaplatené zálohy vo Vadaši rušíte rezervácie? Máme ísť v polke 8/2025 a teda zvažujem čo urobiť...

lllaila
24. jún 2025
@mateson2004

Mne sa rozum zastavuje nad vyjadreniami toho riaditeľa a zamestnancov.

@mateson2004 aj mne. Mali by odstúpiť, všetci. To inak nejde, strašne ľudsky pochybili a zlyhali.

lllaila
24. jún 2025
@laurikasarinkaq

@tandariatko ÁNO RUŠÍME , TAK ISTO KOLEGA S RODINOU RUŠIA , A SVOKROVCI TAK ISTO . A SVOKROVCOV ZNÁMI TAK ISTO . NO ČO MÁM V OKOLÍ ĽUDÍ NESKUTOČNÉ MNOŽSTVO NAKONIEC NEJDE

@laurikasarinkaq už len z princípu by mali všetci zrušiť.

rayla
24. jún 2025
@majkakoc

@rayla ja som tu žiadne kydy nepísala, tak sa láskavo ukľudni áno? Ja som s tebou husi nepásla!!!
Musíš byť veľmi nešťastný človek keď sa navážaš do ľudí bez príčiny. Veď jasné, to by nebol MK 🤣🤣🤣 meno vymyslené, si hrdinka 💪💪💪 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@majkakoc Nie, naopak, som veľmi vyrovnaný človek, preto ti môžem s kľudom napísať pravdu🙂.. si typický sebastredný človek, ktorý je arogantný, keď sa ho to netýka.. videla som väčších borcov, ako si ty, ktorý sa pod náporom zivota rozsypali. Potom si spomen, ako si písala iným✌️Dúfam, že potom niekto mrdne plecom a povie ti, hold, máš smolu, stalo sa.....p.s. Husi som nikdy nepasla, a ani neplánujem🙂.. ale ty prehodnot svoje vystupovanie..

dada236
25. jún 2025
@mateson2004

@hipuska toto nie je pravda. Bol tam normálne do konca výcviku. Prestaňte už s týmto

@mateson2004 presne, matka chlapca sa vyjadrila, že chlapec bol na výcviku do konca.

mateson2004
25. jún 2025
@dada236

@mateson2004 presne, matka chlapca sa vyjadrila, že chlapec bol na výcviku do konca.

@dada236 a aj keď by sa matka vôbec nevyjadrila. Veď tam s deťmi boli pedagógovia, takže vedia ako to bolo

larisa
25. jún 2025

Tie ktoré ste zrušili ubytovanie vrátili vám plnú sumu za ubytovanie ? Pretože keď sú otvorené dva alebo tri bazény tak si nemyslím ze vrátia.

tandariatko
autor
Autor odpoveď zmazal
tandariatko
autor
25. jún 2025
@larisa

Tie ktoré ste zrušili ubytovanie vrátili vám plnú sumu za ubytovanie ? Pretože keď sú otvorené dva alebo tri bazény tak si nemyslím ze vrátia.

@larisa záleží asi od toho ako máte postavenú zmluvu. Ja to aktuálne riešim tak čakám ako sa k tomu postavia.

larisa
Autor odpoveď zmazal
tandariatko
autor
25. jún 2025
@larisa
Odpoveď bola zmazaná

@larisa áno ja to nespravodlivé... myslím že platíme veľa peňazí za to...a jediné čo chceme je aby bola voda na poriadku...

larisa
25. jún 2025
@tandariatko

@larisa áno ja to nespravodlivé... myslím že platíme veľa peňazí za to...a jediné čo chceme je aby bola voda na poriadku...

@tandariatko keď nie je voda v poriadku mali by vrátiť všetko. Predsa ja nekradnem aby som vyhodila len tak peniaze nikto mi nič zadarmo nedá. Preto by bolo dobre aby zavreli celé kúpalisko a nie ze su otvorené len dva bazény.

tandariatko
autor
25. jún 2025
@larisa

@tandariatko keď nie je voda v poriadku mali by vrátiť všetko. Predsa ja nekradnem aby som vyhodila len tak peniaze nikto mi nič zadarmo nedá. Preto by bolo dobre aby zavreli celé kúpalisko a nie ze su otvorené len dva bazény.

@larisa Presne tak, v našom prípade podľa zmluvy by mali vrátiť celú sumu. Tak snáď nebude problém... písala som e-mail predvčerom, včera ale zatiaľ sme s majiteľom len volali písomne sme nič nedostali...tak mám troška obavy...

tim23
25. jún 2025

Baby ja len tak čisto zo zvedavosti, o koľko € je reč?

winki13
25. jún 2025
@tim23

Baby ja len tak čisto zo zvedavosti, o koľko € je reč?

@tim23 mali sme pobyt v hoteli so vstupom na kupalisko plus do welnes v hoteli, lístky na kolotoče v areali mala byť penová party pre deti a k dispo aj jazero. 5 dňový pobyt s polpenziou 1250 euro pre 4 osoby. Dnes mi prislo zrusenie rezervacie so storno poplatkom 25 percent.

winki13
25. jún 2025
@winki13

@tim23 mali sme pobyt v hoteli so vstupom na kupalisko plus do welnes v hoteli, lístky na kolotoče v areali mala byť penová party pre deti a k dispo aj jazero. 5 dňový pobyt s polpenziou 1250 euro pre 4 osoby. Dnes mi prislo zrusenie rezervacie so storno poplatkom 25 percent.

@winki13 len dodám, že pobyt objednaný a zaplatený ešte v januári.

modrykonik33
25. jún 2025
@winki13

@winki13 len dodám, že pobyt objednaný a zaplatený ešte v januári.

@winki13 mohli ste počkať, ak ho úplne uzavrú, vrátili by vám všetko

winki13
25. jún 2025
@modrykonik33

@winki13 mohli ste počkať, ak ho úplne uzavrú, vrátili by vám všetko

@modrykonik33 neni isté, že to uzavrú a tiež neni iste, že v prípade uzavretia vratia celú sumu, nakoľko už teraz majú na stránke, že storno rezervacie v období od júla do augusta sa riadia podla zmluvy

majkakoc
25. jún 2025

My sme aktuálne tu, s 3 deťmi, fungujú už iba 2 bazény, už vypustili aj hviezdu, kde sa sme kúpali s deťmi, a nám majiteľ apartmánu dnes oznámil, že nám vráti 30% z ceny pobytu. Zajtra sa pôjdeme okúpať do aquaparku do Ostrihomu.

wiwewa1995
25. jún 2025
@majkakoc

My sme aktuálne tu, s 3 deťmi, fungujú už iba 2 bazény, už vypustili aj hviezdu, kde sa sme kúpali s deťmi, a nám majiteľ apartmánu dnes oznámil, že nám vráti 30% z ceny pobytu. Zajtra sa pôjdeme okúpať do aquaparku do Ostrihomu.

@majkakoc a dôvod prečo vypustili zrazu aj hviezdu ? Áno 30% aj nám vracali v sobotu

juliana1033
25. jún 2025
@majkakoc

@majkakoc zajtra môžu vypustiť druhy a pozajtra tretí, len nechápem prečo sa aspoň s tými staršími deťmi nepôjdeš kúpať do tých dvoch , ved podla teba sú úplne v poriadku, tak v tom nevidím problém. Predpokladám totiž , ze tak veľké deti uz vedia plávať, ak by sa jednalo o plavecký bazén

hrabovo
25. jún 2025
@winki13

@winki13 to sú strašne prachy, my sme boli minule leto na Mallorce traja v hoteli s polpenziou a platila som 980 eur plus 300 letenky na 8 noci 🤔 len rozmýšľam, prečo sú u nás pobyty také strašné drahé

majkakoc
25. jún 2025
@wiwewa1995

@majkakoc a dôvod prečo vypustili zrazu aj hviezdu ? Áno 30% aj nám vracali v sobotu

@juliana1033 staršie deti tam boli v pondelok, to sú sedacie bazény (deti majú 17 a 13) najmladšia má 2 roky a to sú až veľmi teplé bazény, pre malé deti určite nevhodné teplotou.
Áno, čítala som, že postupne budú vypúšťať všetky bazény a dezinfikovať. Tak asi začali hviezdou @wiwewa1995

senta_sofia
25. jún 2025
@juliana1033

@majkakoc zajtra môžu vypustiť druhy a pozajtra tretí, len nechápem prečo sa aspoň s tými staršími deťmi nepôjdeš kúpať do tých dvoch , ved podla teba sú úplne v poriadku, tak v tom nevidím problém. Predpokladám totiž , ze tak veľké deti uz vedia plávať, ak by sa jednalo o plavecký bazén

@juliana1033 tie dva su velmi teple, tam si nezaplavas, to tak chvilu posediet a ist von

ivicamilica
26. jún 2025
@laurikasarinkaq

@tandariatko ÁNO RUŠÍME , TAK ISTO KOLEGA S RODINOU RUŠIA , A SVOKROVCI TAK ISTO . A SVOKROVCOV ZNÁMI TAK ISTO . NO ČO MÁM V OKOLÍ ĽUDÍ NESKUTOČNÉ MNOŽSTVO NAKONIEC NEJDE

@laurikasarinkaq prosím Vás,vrátili Vám celú sumu?

oblacik2008
27. jún 2025
@lenockalenka23

Ahojte prosím Vás tie co ste zrušili rezervácie, vrátili Vám celú sumu? My máme cez mega ubytovanie a teda zatiaľ sme sa nedopatrali odpovede..Mame ísť v polke júla a teda ak to budu čistiť a znova brat vzorky tak neverim nejako ze sa to stihne poriesit..ďakujem za odpoveď 😊

@lenockalenka23 nám povedal že podla storna poplatku nám to robí 325€ o ktoré by sme prišli ako by sme mi za túto situáciu mohli

majkakoc
27. jún 2025
@oblacik2008

@lenockalenka23 nám povedal že podla storna poplatku nám to robí 325€ o ktoré by sme prišli ako by sme mi za túto situáciu mohli

@oblacik2008 no najhoršie je, že za to nemôžu ani ubytovatelia 🤷 každý sa chráni, my sme tu boli tento týždeň, vrátil nám majiteľ apartmánu 30% z ceny pobytu. No už nik nič nenarobí, áno viem, všetci sme platili za plne otvorené kúpalisko, aj my sme sa chceli kúpať,nedalo sa. 🤷 Aspoň nejaká kompenzácia. Už ľudia čo pôjdu o2-3 týždne možno to už bude ako kedysi,nám to vydalo na 2 horúce sedacie bazény 🤷 aspoň sme boli spolu ako rodina a urobili sme si výlety po okolí.
Dotazy typu že na to sú iné ubytovania, my sme mali toto ubytovanie a už som to nerušila kvôli tejto tragédii.

vuvu163
29. jún 2025

@tandariatko ja roky takéto spoločne kupačky a jazerá nepodporujem. Príde mi to nehygienické a automaticky v každom jednom baktérie a kadečo je, ale sú v "povolenom množstve" ak máš slabšiu imunity, máš smolu.....ja som si stále niečo domov priniesla odtiaľ a poznám mnoho ľudí čo tiež. Dieťa by som do takých vôd nedala. Detskej doktorky som sa na môj postoj pýtala, lebo som mala výčitky že malú nepustím, ale súhlasila sa mnou.

Ak už musíš ísť niekde, tak podľa mňa je úplne jedno kde a tento rok bude všade asi najbezpečnejšie ako kedykoľvek pred tým.

gabka07
Autor odpoveď zmazal
jozef1969
30. jún 2025

@tandariatko My sme zrušili termín od 25.6. do 29.6. týzdeň vopred, o čom nám poslali aj potvrdzujúci email. Peniaze ale pošlú vraj do 1 mesiaca. Tak čakáme. Podľa infa od nich by mali vrátiť 100% sumy vzhľadom na okolnosti.

tandariatko
autor
30. jún 2025
@jozef1969

@tandariatko My sme zrušili termín od 25.6. do 29.6. týzdeň vopred, o čom nám poslali aj potvrdzujúci email. Peniaze ale pošlú vraj do 1 mesiaca. Tak čakáme. Podľa infa od nich by mali vrátiť 100% sumy vzhľadom na okolnosti.

@jozef1969 ja som tiež zrušila a vrátili 💯 zálohu. Minulý týždeň sme to vyriešili. Všetko prebiehalo bez problému.