icon

Salamandra Resort: Aké sú recenzie a ceny?

tess123
23. aug 2024

Boli ste niekto teraz aké to tam je ??? A ešte ako je to s večerou koľko ste doplácali keďže v cene sú len raňajky. Ďakujem prosím len ľudí ktorí tam ozaj boli nielen niečo počuli niekde ďakujem

kvetka404
23. aug 2024

@tess123 ahoj, bola som pred cca 3 rokmi. Mali sme raňajky v cene formou bufetu, ostatná strava a la carte, ceny nájdeš tu: https://www.salamandra.sk/sk/gastronomia#restau...
Vtedy sme boli na konci septembra, obsadenosť hotela nebola veľká, tým pádom nebol ani nejak veľký výber na raňajkách. Prišlo mi to trochu zmätočné. Obedy sme mali v centre Štiavnice, večere v hoteli boli výborné. Cez leto majú aj taký bufet pred hotelom, ten je tiež dobrý. Vonku je terasa z reštaurácie so slnečníkmi.
Personál super, vo wellnesse je jeden veľký bazén, vírivka, zrejme aj sauna (nebola som), oddychová zóna. Ak idete teraz v tomto teple, pred hotelom je jazero s kamienkovou plážou, kde sa dá kúpať. Cez zimnú sezónu je blízko zjazdovka s lanovkou a apres ski bar. Jediný problém bola pre mňa posteľ v štandard izbe- dva matrace a žiadna zábrana na hrane postele, čo by tie matrace držala pokope, takže sme sa bežne budili zapadnutí "v diere" v strede. Sprchový kút a wc na izbe.
Bolo tam veľmi veľa cyklistov.
Začiatkom septembra tam ideme znova. Ak by som hodnotila na max 5*, tak presne tie 4* by som dala- len kvôli tým posteliam.

adeladulova
23. aug 2024

Boli sme, všetko super.
Len jedinú vec by som vytkla, a to tenké steny. Počuli sme do spálne ako ľudia chodia večer po chodbe

bublinka1426
24. aug 2024

@kvetka404 tajch s velkymi kamenmi a kopec rybami, ale super voda.

garajova01
23. sep 2024

@kvetka404 inak, v tom bazéne sa "vraj " nedá kúpať? Ze dosť plytká voda