Škandál v Štúrove
Vadaš skončil
Tak Štúrovo má škandál ako hrom a po sezóne. Chystal sa tam z vás niekto tento rok?
Ved to nie je vobec overene. Iba robia velke halo okolo toho.
prečo .... ešte stále sa zisťuje ktoré améby sú to konkrétne... 8 z 10 výsledkov má anéby. konečný výsledok ešte nikto nezverejnil... píšu na nete Sme, popr. Denník N
stále treba čakať a nerobiť predčasné uzávery
Zachovajte paniku hlavne 😂
Ešte nie je nič potvrdené ale vysoká škola života ktorá vynechala 5. ročník ZŠ tu zakladá témy o tom každý deň
Zachovajte paniku hlavne 😂
Ešte nie je nič potvrdené ale vysoká škola života ktorá vynechala 5. ročník ZŠ tu zakladá témy o tom každý deň
@janai1 aspon tam nebude plnka, za mna dobre
Netrep keď ešte nie sú konečné výsledky. Ameby sú všade a nie všetky sú smrteľne.
Nikto nevie ci to mal chlapec odtial,pretoze sa bol kupat aj na Zahori v nejakej priehrade so starymi rodicmi,co sa hovori a to nepresetruje nikto.Jemu to malemu uz zivot nevrati nech sa to najde kdekolvek.
Niektorí ľudia majú mozog ako améby.
Toto isté sa hovorilo o Podhájskej,keď mala tie prusery.A čo sa stalo? Nič.Hlava na hlave ako predtým.
Som zvedavá,či sa ospravedlnila,keď zistíš,že nekonci
samozrejme, treba hned panikarit a strasit ludi, ved ako inak. nie je to potvrdene, tak hned vadas preboha nepochovavajte.
Áno Vadaš to poriadne poškodí aj keď sa ešte nevie ktoré druhy sa tam našli. Ale ľuďom stačí že sa našli.
prečo .... ešte stále sa zisťuje ktoré améby sú to konkrétne... 8 z 10 výsledkov má anéby. konečný výsledok ešte nikto nezverejnil... píšu na nete Sme, popr. Denník N
stále treba čakať a nerobiť predčasné uzávery
@deti95060810 žiadne meňavky nemajú čo vo vode zdravej bezpečnej robiť
Nikto nevie ci to mal chlapec odtial,pretoze sa bol kupat aj na Zahori v nejakej priehrade so starymi rodicmi,co sa hovori a to nepresetruje nikto.Jemu to malemu uz zivot nevrati nech sa to najde kdekolvek.
@mamaaja82 8 z 10 vzoriek obsahuje meňavky v poriadku toto????
Áno Vadaš to poriadne poškodí aj keď sa ešte nevie ktoré druhy sa tam našli. Ale ľuďom stačí že sa našli.
@bosorkabb možno ani nie... skalní zostanú.
známy povedal po dovolenke že do Štúrova nikdy viac nepôjde - kvôli obrovskému množstvu ľudí. Keby bolo ľudí menej - majú o zákazníka viac.
@mamaaja82 už som čítala,že bol v grécku, Egypte a teraz v jazere. Boh vie kde je pravda.
známy povedal po dovolenke že do Štúrova nikdy viac nepôjde - kvôli obrovskému množstvu ľudí. Keby bolo ľudí menej - majú o zákazníka viac.
@deti95060810 keby bolo ľudí menej-majú o zákazníka viac? Akosi to nesedí 🤔 myslím že oželejú toho 1 a radšej ich budú mať viac 😃
@deti95060810 keby bolo ľudí menej-majú o zákazníka viac? Akosi to nesedí 🤔 myslím že oželejú toho 1 a radšej ich budú mať viac 😃
@huxy nie, zle si pochopila... vrátili by sa zákazníci ktorí odišli z dovodu veĺkého nátresku.
takže v konečnom dôsledku by to nemusel byť až taký prepadák.
Pre Vadaš je to zlá reklama a tento rok asi prídu o veľké zisky...no budúci rok si už nik ani nespomenie. No myslím si, že väčšina rodičov sa toto leto rozhodne s deťmi Vadaš obijst a ísť inde....pre istotu.Ja osobne by som tam s dcérkou nešla,keď je veľa iných možností
@deti95060810 veď to nedáva zmysel čo píšeš.
A žiadny skalný neexistujú ak ide o smrť dieťaťa.
Aj skalný majú svoje maximum.
Tvrdiť že táto kauza žiadnym spôsobom kúpalisko nepoškodí je blbosť.
Toto isté sa hovorilo o Podhájskej,keď mala tie prusery.A čo sa stalo? Nič.Hlava na hlave ako predtým.
Som zvedavá,či sa ospravedlnila,keď zistíš,že nekonci
@doriiis v Podhajskej bol uplne iny problem. Nie cistota vody, ale vypustanie mineralnej vody do potoka a "chybajuce" papiere, ktore obec mala ale urady nie.
@mamaaja82 už som čítala,že bol v grécku, Egypte a teraz v jazere. Boh vie kde je pravda.
@katies0410 ide o to čo našli vo Vadaši. Keby prišiel chory z Egypta tam nejde na plavecký výcvik v Sturove, veď tam je nástup príznakov za pár dní -3-4 dni do týždňa si mŕtva.
@doriiis v Podhajskej bol uplne iny problem. Nie cistota vody, ale vypustanie mineralnej vody do potoka a "chybajuce" papiere, ktore obec mala ale urady nie.
@viestta porovnávať papierové caviky so smrťou 11 ročného zdraveho chlapca pre výskyt nebezpečnej meňavky je fakt porovnateľné 🙄🙄🙄🙄
Z ameb su pre ludi nebezpecne tri druhy, treba pockat, co rozbory potvrdia. Vzorky odoberali aj na inych kupaliskach, takze netreba sa vyskierat jednemu prevadzkovatelovi, ale pockat, ako dopadnu ini.
@huxy nie, zle si pochopila... vrátili by sa zákazníci ktorí odišli z dovodu veĺkého nátresku.
takže v konečnom dôsledku by to nemusel byť až taký prepadák.
@deti95060810 no nemyslím si. Pár ľudí kvôli tomu možno nechodí, no tak či tak majú plnku. Čiže vyšší zisk. To čo píšeš, nedáva zmysel.
sturovo bude prave tento rok najbezpecnejsie kupalisko. Cele ho vydenzifikuju presetria, ak vadas tak tento rok
sturovo bude prave tento rok najbezpecnejsie kupalisko. Cele ho vydenzifikuju presetria, ak vadas tak tento rok
@alan1234 16 obetí meňavky v čssr a 4 vlny obetí kým našli skutočný zdroj - presakovanie z izolácie. Nie ďakujem.
Ja neporovnavam, mne nevysvetluj
kľudne mi môže hocikto napísať že mám "mozog ako ameba" (haha ten komentár je ohromne vtipný 🙄) ale tento a možno aj budúci rok by som do vadaša nešla ani keby mne za to zaplatili 🙈
a nepochybujem že všetky kúpaliská budú mať tento rok zvýšené množstvo chlóru 😁
Pre Vadaš je to zlá reklama a tento rok asi prídu o veľké zisky...no budúci rok si už nik ani nespomenie. No myslím si, že väčšina rodičov sa toto leto rozhodne s deťmi Vadaš obijst a ísť inde....pre istotu.Ja osobne by som tam s dcérkou nešla,keď je veľa iných možností
@7miriam77 co si nahrabli za tie predražené predošlé roky, im vystačí aj keby mali zatvorené ďalšie 3 letá. Keby nešetrili na čistení bazénov, nenaslo by sa tam nič.

Preco by mal skoncit?