Škandál v Štúrove
Vadaš skončil
Tak Štúrovo má škandál ako hrom a po sezóne. Chystal sa tam z vás niekto tento rok?
Od roku 1937 zabila a je to zaznamenané cca 381 ľudí... autá ročne zabijú viac detí ako táto baktéria za celé storočie. V súvislosti s kúpaním patrí topenie medzi top 5 zabijakov detí celosvetovo, toho sa treba báť keď už.... keď čítam takéto príspevky bola by som veľmi rada keby "médiá" ako nový čas a topky.sk mali trestnoprávnu zodpovednosť...lebo aktuálne nemajú zodpovednosť za reputačné škody, nemajú motiváciu uviesť veci na pravú mieru, keď sa ukáže, že sa mýlili (lebo opravný článok nezarobí) a nezaujíma ich dlhodobý dopad na verejné zdravie, turizmus či psychiku detí a rodičov.
Vážení návštevníci!
Podľa predbežných informácií ÚVZ SR prítomnosť parazitu Naegleria fowleri v bazénoch Vadaš Thermal Resort NEBOLA preukázaná.
V týchto chvíľach očakávame oficiálne stanovisko RÚVZ NZ k znovuotvoreniu bazénového areálu.
https://www.facebook.com/vadas.thermal/posts/pf...
Zavadzas autorka. Vodu menit staci, dokonca staci ju rozvirit a nachlorovat. Aj s tou izolaciou.
nič nie je potvrdené ale vidim že trolovia a bulvar už vrieska naplno, lebo strach a večne dupat do ludi to je taká špecialita tu , medvede/migranti/vojna nie su už tak v mode tak aneby dáme
neviem prečo ale nostop dusia strachom
Autorka ty si dobre mimo. Keby tam bolo zamorene tak, ako v tvojej pomylenej hlave, tak tam pri tych tisicoch navstevnikov ludia umieraju pravidelne, a nie jeden clovek za celu existenciu.
@doriiis v Podhajskej bol uplne iny problem. Nie cistota vody, ale vypustanie mineralnej vody do potoka a "chybajuce" papiere, ktore obec mala ale urady nie.
@viestta ...a kopec iných reči sa tu viedlo.Od rádioaktívnej vody až po politické boje.Aj podhajsku už mnohí pochovali.A nič z toho sa nestalo.
ty si tam bola a kedy, ked tak vieš ako stare su tam bazeny 😂
ozaj a čo tie potrubia na vodu ešte z čias komančov čo ti doma tečie vodička 😂
nehovoriac že stále sa najdu miesta ktoré na slovensku nemaju kanalizaciu - nepišem o romskych dedinách - lebo akosi fondy eu nedošli
Vážení návštevníci!
Podľa predbežných informácií ÚVZ SR prítomnosť parazitu Naegleria fowleri v bazénoch Vadaš Thermal Resort NEBOLA preukázaná.
V týchto chvíľach očakávame oficiálne stanovisko RÚVZ NZ k znovuotvoreniu bazénového areálu.
https://www.facebook.com/vadas.thermal/posts/pf...
Zavadzas autorka. Vodu menit staci, dokonca staci ju rozvirit a nachlorovat. Aj s tou izolaciou.
@aalt Kupalisko klame. Labolatoria este len zistuju ktore ameby su tam.
Ono sa to asi lahsie hovori ľuďom, ktori sa tam nechystaju, ze je to v pohode. Ale my mame ist o dva tyzdne a veru nie je mi vsetko jedno. Ameby tam su, ale podla vyjadrenia Vadasu tam nezistili tu konkretnu, ktora zabila toho chlapca. Ale tie ine mozu byt za urcitych okolnosti mozno tiez rovnako nebezpecne. Moje deti sa non stop potapaju v bazenoch, teda obavy urcite mat budem....ak vobec pojdeme.
Jasne, presne tak, ako skoncili Tatry pre medvede a festivaly pre burky.
Pred takmer 40. rokmi takto našli "niečo" v plavárni v Bojniciach a tam iná cesta nebola, len natrvalo zavrieť plaváreň. Nespomínam si, aký organizmus to bol, bola som malá, tam nepomôže chlorovat ani vymeniť obkladačky, rúry, nič, len zbúrať. Plaváreň v Partizánskom svojho času tiež natrvalo zavreli kvôli tomu Škoda, že neviem nikde dohľadať, o aký organizmus šlo, pamätníci tomu hovoria "háďatko".
tie bazeny čo su pri domoch , asi by ste sa divili čo tam všetko je a nie je , napriek chloru a filtracii ktora sa občas vypne 😂
téma nahlasená ako širenie nepotvrdenej správy
@huxy nie, zle si pochopila... vrátili by sa zákazníci ktorí odišli z dovodu veĺkého nátresku.
takže v konečnom dôsledku by to nemusel byť až taký prepadák.
@deti95060810 Takže niečo predsa ken bude na tom Štúrove keďže je yam vždy nátresk..žeby bol najlepší?
Naši známi 2 rodiny chodili každý rok, tento rok menia na poslednú chvíľu..
Manžel pracuje so známou toho chlapca, povedala že voda v bazene bola zelena a učitelia ich do nej nahnali...
Pred takmer 40. rokmi takto našli "niečo" v plavárni v Bojniciach a tam iná cesta nebola, len natrvalo zavrieť plaváreň. Nespomínam si, aký organizmus to bol, bola som malá, tam nepomôže chlorovat ani vymeniť obkladačky, rúry, nič, len zbúrať. Plaváreň v Partizánskom svojho času tiež natrvalo zavreli kvôli tomu Škoda, že neviem nikde dohľadať, o aký organizmus šlo, pamätníci tomu hovoria "háďatko".
@lllaila ja si pamätám v tejto súvislosti slovo dizentéria...a áno som z Prievidze a tiež som bola vtedy ešte dieťa.

Takže chlorovanych kupalisk sa ideme báť a prírodné jazera su v pohode? 😀