icon

Škandál v Štúrove

20. jún 2025

Vadaš skončil
Tak Štúrovo má škandál ako hrom a po sezóne. Chystal sa tam z vás niekto tento rok?

majkakoc
24. jún 2025

Aj my sme akurát tu, od soboty. Bazény, ktoré sú otvorené sú vyšetrené, nenašli sa v nich žiadne batérie, parazity, sú schválené RUVZ, tak si myslím, že je to v poriadku. Ale nech to radšej riadne vyšetria, tie ostatné bazény.
Zálohu nemá prečo vrátiť, keď sú bazény otvorené (aspoň niektoré, a po schválení RUVZ) zálohy vracali minulý týždeň, keď bolo kúpalisko zatvorené úplne!

reuska1
24. jún 2025
@majkakoc

Aj my sme akurát tu, od soboty. Bazény, ktoré sú otvorené sú vyšetrené, nenašli sa v nich žiadne batérie, parazity, sú schválené RUVZ, tak si myslím, že je to v poriadku. Ale nech to radšej riadne vyšetria, tie ostatné bazény.
Zálohu nemá prečo vrátiť, keď sú bazény otvorené (aspoň niektoré, a po schválení RUVZ) zálohy vracali minulý týždeň, keď bolo kúpalisko zatvorené úplne!

@majkakoc zalohy nemaju preco vracat? Naopak, myslim si ze maju. Zaplatila som totiz za to, ze mozem vyuzivat cely areal, nie len 2 bazeny. Okrem toho,, ak by nikomu zalohu nevratili a vsetci by prisli, ako by to muselo vyzerat v tych bazenoch? Vsak by bolo hlava na hlave, kedze su otvorene 2

majkakoc
24. jún 2025
@reuska1

@majkakoc zalohy nemaju preco vracat? Naopak, myslim si ze maju. Zaplatila som totiz za to, ze mozem vyuzivat cely areal, nie len 2 bazeny. Okrem toho,, ak by nikomu zalohu nevratili a vsetci by prisli, ako by to muselo vyzerat v tych bazenoch? Vsak by bolo hlava na hlave, kedze su otvorene 2

@reuska1 sú otvorené 3 bazény a vôbec to tu nie je hlava na hlave, a čo my vieme, do júla -augusta môžu otvoriť všetky bazény a potom sa na čo vyhovori človek? 🤷 Počkajme si na výsledky.

reuska1
24. jún 2025
@majkakoc

@reuska1 sú otvorené 3 bazény a vôbec to tu nie je hlava na hlave, a čo my vieme, do júla -augusta môžu otvoriť všetky bazény a potom sa na čo vyhovori človek? 🤷 Počkajme si na výsledky.

@majkakoc logicky, vzdy je to tam plne.....ak by tam boli vsetci, co tam mali byt, bolo by extra preplnene. Isto vacsina zrusila pobyt. Ci uz im zalohu vratili, ci nie.

majkakoc
24. jún 2025
@reuska1

@majkakoc logicky, vzdy je to tam plne.....ak by tam boli vsetci, co tam mali byt, bolo by extra preplnene. Isto vacsina zrusila pobyt. Ci uz im zalohu vratili, ci nie.

@reuska1 to je pravda, niektoré apartmány/štúdia sú neobsadené. Pre nás čo sme tu teraz je to len výhoda. Pekný deň prajem

misterunderhill
24. jún 2025

Môj názor je že niekto na UVZ SR by si to mal odniesť. Samozrejme kúpalisko zavrieť, udeliť pokutu, pripadne zažalovat ak budú mať pozostali tú potrebu ( dokazovanie môže byť ťažké ). Byť to môj syn, zavrú ma na psychiatriu. Nebavime sa o nejakom nepodstatnom poruseni noriem ale opomenuti zakladnych povinností.

natalka13
24. jún 2025

v mori byva tiez smrtiaca bakteria a predsa tam ludia chodia. chvilu bude okolo Vadasa bububu a cez leto sa zaplni.

melonik7
24. jún 2025
@majkakoc

@majkakoc prosim ta, ktore konkretne bazeny su otvorene? Dakujem za info

majkakoc
24. jún 2025
@melonik7

@majkakoc prosim ta, ktore konkretne bazeny su otvorene? Dakujem za info

@melonik7 hviezda, vedľa perlickovy teplý a bazén vedľa krytej plavárne, kde bola niekedy nuda pláž. Tieto 3 zatiaľ

lllienkaklucka
24. jún 2025
@majkakoc

@melonik7 hviezda, vedľa perlickovy teplý a bazén vedľa krytej plavárne, kde bola niekedy nuda pláž. Tieto 3 zatiaľ

@majkakoc My mame ísť do Štúra a od soboty(28.6.)chcem sa spýtať ako to celkovo vyzera v areali ci sú bufety a restauracie otvorené??a náhodou ci sa tam niečo "nesepka" ze by otvorili aj ďalšie bazeny?dakujem

megan777
24. jún 2025
@natalka13

v mori byva tiez smrtiaca bakteria a predsa tam ludia chodia. chvilu bude okolo Vadasa bububu a cez leto sa zaplni.

@natalka13 iba vo veľmi teplých moriach tá baktéria žije inak nie a nie je až taká ako tá čo sa s ňou nakazil chudáčik chlapček💙

megan777
24. jún 2025
@natalka13

natalka13
24. jún 2025
@megan777

@natalka13 iba vo veľmi teplých moriach tá baktéria žije inak nie a nie je až taká ako tá čo sa s ňou nakazil chudáčik chlapček💙

@megan777 napriklad v Turecku sa vela vyskytuje, umrie kazdy 5 nakazeny. a je jej castejsi vyskyt ako tejto skadkovodnej.
a predsa ludia hufne navstevuju Turecko.

megan777
24. jún 2025
@natalka13

@megan777 napriklad v Turecku sa vela vyskytuje, umrie kazdy 5 nakazeny. a je jej castejsi vyskyt ako tejto skadkovodnej.

@natalka13 no tam by som nešla, jedine Taliansko chodíme Rimini,SAN benedetto,ja mám fóbiu zase zo žralokov, tak aj preto by som nešla do iných krajín pri more

hiro
24. jún 2025
@natalka13

@natalka13 Ako citam tak tej bakterii sa da vyhnut - nejest ustrice a neist s otvorenou ranou do vody.

senta_sofia
24. jún 2025
@hiro

@natalka13 Ako citam tak tej bakterii sa da vyhnut - nejest ustrice a neist s otvorenou ranou do vody.

@hiro to iste mas s amebou, staci nevdychnut vodu. Vsetkemu ide predchadzat, ak pocitam s tym, ze mi hrozi nejake riziko. Preto treba zvysovat povedomie ludi.

hiro
24. jún 2025
@senta_sofia

@hiro to iste mas s amebou, staci nevdychnut vodu. Vsetkemu ide predchadzat, ak pocitam s tym, ze mi hrozi nejake riziko. Preto treba zvysovat povedomie ludi.

@senta_sofia Spravne. Aj ked proti tym toxickym amebam by asi vsetci mali nosit plavecke okuliare.

lucia11kob
24. jún 2025

Úprimnú sústrasť rodine chlapca 🙏

majkakoc
24. jún 2025
@lllienkaklucka

@majkakoc My mame ísť do Štúra a od soboty(28.6.)chcem sa spýtať ako to celkovo vyzera v areali ci sú bufety a restauracie otvorené??a náhodou ci sa tam niečo "nesepka" ze by otvorili aj ďalšie bazeny?dakujem

@lllienkaklucka veľa tých stánkov je pozatvaranych,funguje možno tak 1/3, je dosť cítiť na atmosfére, že sa tam dačo deje, je omnoho menej ľudí, ako býva zvykom. A šepkalo sa, že idú tobogány v nedeľu otvárať (22.6) a že tento týždeň postupne aj ďalšie bazény, keď budú výsledky v poriadku, no zatiaľ to funguje stále o 3 bazénoch 🙈

lllienkaklucka
24. jún 2025
@majkakoc

@lllienkaklucka veľa tých stánkov je pozatvaranych,funguje možno tak 1/3, je dosť cítiť na atmosfére, že sa tam dačo deje, je omnoho menej ľudí, ako býva zvykom. A šepkalo sa, že idú tobogány v nedeľu otvárať (22.6) a že tento týždeň postupne aj ďalšie bazény, keď budú výsledky v poriadku, no zatiaľ to funguje stále o 3 bazénoch 🙈

@majkakoc dakujem

fatimafe
24. jún 2025
@lllienkaklucka

@lllienkaklucka aj my ideme, teda aspoň sa chystáme..

fatimafe
24. jún 2025
@majkakoc

@majkakoc prosím ťa, ten tretí otvorený bazén je OAZA?

majkakoc
24. jún 2025
@fatimafe

@majkakoc prosím ťa, ten tretí otvorený bazén je OAZA?

@fatimafe nie, to je bazén v časti nudaplazi, sedací, teplý

fatimafe
24. jún 2025
@majkakoc

@fatimafe nie, to je bazén v časti nudaplazi, sedací, teplý

@majkakoc ďakujem za info a prajem príjemný pobyt, ak budete mať nejaké nové info, dáte mi prosím vedieť

senta_sofia
24. jún 2025
@fatimafe

@majkakoc ďakujem za info a prajem príjemný pobyt, ak budete mať nejaké nové info, dáte mi prosím vedieť

@fatimafe ak sa nic nezmenilo, pre tych, co su priamo hoteli funguje aj bazen vo wellnesse. K zvysku info z dneska od RUVZ

maja707
24. jún 2025

Nikoho nepresviedcam,kazdy ma pravo na nazor .My sme tu,sme spokojní,kupeme sa.Mimochodom so suhlasom tej istej hygieny ktora uvadza,ze zistene ameby poskodzuju zrak,sluch atd......Cas ukaze kto zneuzil umrtie chlaceka k dehonestacii kupaliska. Nie tak davno si podobnu situaciu zazila Podhajska.

ika85
24. jún 2025

Aj my sme tu od soboty od dnešného dňa idú len 2 bazény hviezdu dnes vypustili ostali len sedací a peerlickovy no je to oproti iným rokom riaden rozdiel inokedy bolo počuť detský smiech na kilometre teraz je tu mĺkvo....

panonia
24. jún 2025
@lucia11kob

Úprimnú sústrasť rodine chlapca 🙏

@lucia11kob Chlapec bol vytužene dieťa z umelého oplodnenia...ma dvojča...Viem že inych to nezaujima ale ty si iná.

megan777
25. jún 2025
@panonia

@lucia11kob Chlapec bol vytužene dieťa z umelého oplodnenia...ma dvojča...Viem že inych to nezaujima ale ty si iná.

@panonia presne na prvom mieste je chlapček,ľudský život,ja by som to kúpalisko byť majiteľ hneď zavrela,ale v dnešnej dobe je pre majiteľa dôležitejší biznis smutné veľmi,chudáčik chlapček💙

fatimafe
25. jún 2025
@ika85

Aj my sme tu od soboty od dnešného dňa idú len 2 bazény hviezdu dnes vypustili ostali len sedací a peerlickovy no je to oproti iným rokom riaden rozdiel inokedy bolo počuť detský smiech na kilometre teraz je tu mĺkvo....

@ika85 Hviezdu vypustili prečo? Asi kvôli čisteniu, či?