Škandál v Štúrove
Vadaš skončil
Tak Štúrovo má škandál ako hrom a po sezóne. Chystal sa tam z vás niekto tento rok?
Aj my sme akurát tu, od soboty. Bazény, ktoré sú otvorené sú vyšetrené, nenašli sa v nich žiadne batérie, parazity, sú schválené RUVZ, tak si myslím, že je to v poriadku. Ale nech to radšej riadne vyšetria, tie ostatné bazény.
Zálohu nemá prečo vrátiť, keď sú bazény otvorené (aspoň niektoré, a po schválení RUVZ) zálohy vracali minulý týždeň, keď bolo kúpalisko zatvorené úplne!
@majkakoc zalohy nemaju preco vracat? Naopak, myslim si ze maju. Zaplatila som totiz za to, ze mozem vyuzivat cely areal, nie len 2 bazeny. Okrem toho,, ak by nikomu zalohu nevratili a vsetci by prisli, ako by to muselo vyzerat v tych bazenoch? Vsak by bolo hlava na hlave, kedze su otvorene 2
@majkakoc zalohy nemaju preco vracat? Naopak, myslim si ze maju. Zaplatila som totiz za to, ze mozem vyuzivat cely areal, nie len 2 bazeny. Okrem toho,, ak by nikomu zalohu nevratili a vsetci by prisli, ako by to muselo vyzerat v tych bazenoch? Vsak by bolo hlava na hlave, kedze su otvorene 2
@reuska1 sú otvorené 3 bazény a vôbec to tu nie je hlava na hlave, a čo my vieme, do júla -augusta môžu otvoriť všetky bazény a potom sa na čo vyhovori človek? 🤷 Počkajme si na výsledky.
@reuska1 sú otvorené 3 bazény a vôbec to tu nie je hlava na hlave, a čo my vieme, do júla -augusta môžu otvoriť všetky bazény a potom sa na čo vyhovori človek? 🤷 Počkajme si na výsledky.
@majkakoc logicky, vzdy je to tam plne.....ak by tam boli vsetci, co tam mali byt, bolo by extra preplnene. Isto vacsina zrusila pobyt. Ci uz im zalohu vratili, ci nie.
Môj názor je že niekto na UVZ SR by si to mal odniesť. Samozrejme kúpalisko zavrieť, udeliť pokutu, pripadne zažalovat ak budú mať pozostali tú potrebu ( dokazovanie môže byť ťažké ). Byť to môj syn, zavrú ma na psychiatriu. Nebavime sa o nejakom nepodstatnom poruseni noriem ale opomenuti zakladnych povinností.
v mori byva tiez smrtiaca bakteria a predsa tam ludia chodia. chvilu bude okolo Vadasa bububu a cez leto sa zaplni.
@melonik7 hviezda, vedľa perlickovy teplý a bazén vedľa krytej plavárne, kde bola niekedy nuda pláž. Tieto 3 zatiaľ
@majkakoc My mame ísť do Štúra a od soboty(28.6.)chcem sa spýtať ako to celkovo vyzera v areali ci sú bufety a restauracie otvorené??a náhodou ci sa tam niečo "nesepka" ze by otvorili aj ďalšie bazeny?dakujem
@megan777 napriklad v Turecku sa vela vyskytuje, umrie kazdy 5 nakazeny. a je jej castejsi vyskyt ako tejto skadkovodnej.
a predsa ludia hufne navstevuju Turecko.
@natalka13 no tam by som nešla, jedine Taliansko chodíme Rimini,SAN benedetto,ja mám fóbiu zase zo žralokov, tak aj preto by som nešla do iných krajín pri more
@hiro to iste mas s amebou, staci nevdychnut vodu. Vsetkemu ide predchadzat, ak pocitam s tym, ze mi hrozi nejake riziko. Preto treba zvysovat povedomie ludi.
@senta_sofia Spravne. Aj ked proti tym toxickym amebam by asi vsetci mali nosit plavecke okuliare.
Úprimnú sústrasť rodine chlapca 🙏
@majkakoc My mame ísť do Štúra a od soboty(28.6.)chcem sa spýtať ako to celkovo vyzera v areali ci sú bufety a restauracie otvorené??a náhodou ci sa tam niečo "nesepka" ze by otvorili aj ďalšie bazeny?dakujem
@lllienkaklucka veľa tých stánkov je pozatvaranych,funguje možno tak 1/3, je dosť cítiť na atmosfére, že sa tam dačo deje, je omnoho menej ľudí, ako býva zvykom. A šepkalo sa, že idú tobogány v nedeľu otvárať (22.6) a že tento týždeň postupne aj ďalšie bazény, keď budú výsledky v poriadku, no zatiaľ to funguje stále o 3 bazénoch 🙈
@lllienkaklucka veľa tých stánkov je pozatvaranych,funguje možno tak 1/3, je dosť cítiť na atmosfére, že sa tam dačo deje, je omnoho menej ľudí, ako býva zvykom. A šepkalo sa, že idú tobogány v nedeľu otvárať (22.6) a že tento týždeň postupne aj ďalšie bazény, keď budú výsledky v poriadku, no zatiaľ to funguje stále o 3 bazénoch 🙈
@majkakoc dakujem
@lllienkaklucka aj my ideme, teda aspoň sa chystáme..
Nikoho nepresviedcam,kazdy ma pravo na nazor .My sme tu,sme spokojní,kupeme sa.Mimochodom so suhlasom tej istej hygieny ktora uvadza,ze zistene ameby poskodzuju zrak,sluch atd......Cas ukaze kto zneuzil umrtie chlaceka k dehonestacii kupaliska. Nie tak davno si podobnu situaciu zazila Podhajska.
Aj my sme tu od soboty od dnešného dňa idú len 2 bazény hviezdu dnes vypustili ostali len sedací a peerlickovy no je to oproti iným rokom riaden rozdiel inokedy bolo počuť detský smiech na kilometre teraz je tu mĺkvo....
Úprimnú sústrasť rodine chlapca 🙏
@lucia11kob Chlapec bol vytužene dieťa z umelého oplodnenia...ma dvojča...Viem že inych to nezaujima ale ty si iná.
@lucia11kob Chlapec bol vytužene dieťa z umelého oplodnenia...ma dvojča...Viem že inych to nezaujima ale ty si iná.
@panonia presne na prvom mieste je chlapček,ľudský život,ja by som to kúpalisko byť majiteľ hneď zavrela,ale v dnešnej dobe je pre majiteľa dôležitejší biznis smutné veľmi,chudáčik chlapček💙
Aj my sme tu od soboty od dnešného dňa idú len 2 bazény hviezdu dnes vypustili ostali len sedací a peerlickovy no je to oproti iným rokom riaden rozdiel inokedy bolo počuť detský smiech na kilometre teraz je tu mĺkvo....
@ika85 Hviezdu vypustili prečo? Asi kvôli čisteniu, či?

Aj my sme akurát tu, od soboty. Bazény, ktoré sú otvorené sú vyšetrené, nenašli sa v nich žiadne batérie, parazity, sú schválené RUVZ, tak si myslím, že je to v poriadku. Ale nech to radšej riadne vyšetria, tie ostatné bazény.
Zálohu nemá prečo vrátiť, keď sú bazény otvorené (aspoň niektoré, a po schválení RUVZ) zálohy vracali minulý týždeň, keď bolo kúpalisko zatvorené úplne!