icon

Stanové kempy na Slovensku: Kde kempovať?

kavenkaa
8. máj 2024

Ahojte, viete, prosím, poradiť nejaké kempy na Slovensku, prípadne pri hraniciach v Rakúsku alebo Ćesku, ktoré sú v peknej lokalite? Vybavanie kempu nie je až tak podstatné, viac mi ide o okolie, nejaké jazero a možnosť cyklistiky. Zatiaľ mám skúsenosť len s okolím Banskej Štiavnice, radi by sme však toto leto kempovali viac. Vopred vďaka 🙂

viestta
•
8. máj 2024
dominikamacakova
•
8. máj 2024

Slnečné skaly

madeincssr
•
8. máj 2024

Taboriste Paliste Nejdek (pri Lednici) - pre skromnych vodakov. V Roznove pod Radhostem su dva kempy, jeden ma aj svoj bazen a fajn restiku s terasou (oboje v sezone). Autokemp Straznice (taka retro klasika). Dalsie retro klasiky na Morave - kemp Bojkovice nedaleho Luhacovic (v sezone tusim tiez maju kupalisko), kemp Mořkov (v sezone kupalisko a aj nejaka restika vedla), oba na okraji obce.

madeincssr
•
8. máj 2024

Kemp Pullmann Piestany (pre nenarocnych), kemp Bela Nizne Kamence (dobry, len trosku hluk od cesty), mestsky kemp Kosice Barca (ak by ste chceli pochodit/pobicyklovat okolie KE resp. prehliadka mesta), kemp Cerveny Klastor, kemp Haligovske skaly (ak este funguju).

la_dolce_vita
•
8. máj 2024

Juzne Cechy, najlepsie Lipno. Jeden kemp za druhym na vysokej urovni. Krasne okolie, cyklotrasy, kupanie, priroda, zamky, za mna top. Krasna je aj Palava na juznej Morave.