Tipy na dovolenku pre ženu bez partnera
Ahojte, tento rok môj muž na dovolenku nepôjde a rada by som si naplánovala niečo samostatne. Nebola som na dovolenke už 10r a potrebujem oddych, reset, som v jednom kole. Avšak neviem kam ísť, čo je pre ženu samostatne bezpečné. Najradšej by som bola pri mori v karibiku, ale toľko peňazí nemám. Preto zvažujem aj niečo bližšie, v zásade čokoľvek. Dokonca uvažujem aj nad nejakým rezortom na Slovensku, kde by bol wellness, kúpele, masáže apd. Neviete, či existuje niekde na SLovensku taký pobyt, kde si viete oddýchnuť a postarajú sa o vás?
Ďakujem vopred za vaše tipy a rady.
@anonym_autor Hajdúszoboszló
Koľko máš € na dovolenku ,pozri ten Karibik ,možno to nebude také drahé ako myslis
@anonym_autor Hajdúszoboszló
Koľko máš € na dovolenku ,pozri ten Karibik ,možno to nebude také drahé ako myslis
@minenkaa Suhlasim , Autorka ukaz budget a nieco vymyslime. Krainy s "tropickym" Islamom ( Malajzia , Indonezia, ) su pre zenu dovolenkarku zaruka kvality a bezpecia plus sa tam dostanes niekedy lacnejsie ako do hurghady
Našla som Kuba 1216 €na 9 noci 6.9-16.9
Sri Lanka v tom istom čase 1000€
@minenkaa Suhlasim , Autorka ukaz budget a nieco vymyslime. Krainy s "tropickym" Islamom ( Malajzia , Indonezia, ) su pre zenu dovolenkarku zaruka kvality a bezpecia plus sa tam dostanes niekedy lacnejsie ako do hurghady
@martinmmartin absolútne netuším, asi do 1500 eur max, ale to už aj s vreckovým.
Do Vietnamu som šla za 650€ - ubytko aj s letenkou. Takže by som kľudne pokukovala na tvojom mieste aj exotiku, pre jedného to je vždy lacné
@minenkaa Kubu tereaz nebrat, Odkedy USA vypli Venezuelu maju zas tvrdu ropnu krizu a nic tam nefunguje
@martinmmartin absolútne netuším, asi do 1500 eur max, ale to už aj s vreckovým.
@anonym_autor chod Vietnam Thajsko ,sri Lanka ,do tej ceny máš aj plnú stravu
Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.
Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.
@anonym_autor pas stihnes dať spraviť,prečo nemôžeš dlhy let a čo je dlhy let
@anonym_autor pas stihnes dať spraviť,prečo nemôžeš dlhy let a čo je dlhy let
@minenkaa nad 2-3 hodiny viac nelietam.
Piešťany, najlepšie kým nie sú horúčavy. Ideálne november-marec. Ako samoplatca si zaplať 7-10 dní a prídeš domov ako znovuzrodená.
Pozri Španielsko mestečko Villajoyosa,let do Alicante.alebo Malorka hotel Merito v Cala millor.To ak chceš more,plaž ,hotel a vecernu prechadzku po promenade. Ak nieco s procedurami na sk tak kupele,pozri Sklene Teplice,kĺud,lesy v okoli,pekny park ,ak chces nieco rusnejsie tak trencianske,turcianske,dudince...
Piešťany, najlepšie kým nie sú horúčavy. Ideálne november-marec. Ako samoplatca si zaplať 7-10 dní a prídeš domov ako znovuzrodená.
@anonym_a5ea65 no v Piešťanoch som bola a tam som odišla o týždeň skôr. Absolútna nuda a tá voda mi tak znižovala tlak, že som mala 90/60 a zakázali mi tam všetky vodné procedúry s odporúčaním, že tá voda mi nerobí dobre...
Pozri Španielsko mestečko Villajoyosa,let do Alicante.alebo Malorka hotel Merito v Cala millor.To ak chceš more,plaž ,hotel a vecernu prechadzku po promenade. Ak nieco s procedurami na sk tak kupele,pozri Sklene Teplice,kĺud,lesy v okoli,pekny park ,ak chces nieco rusnejsie tak trencianske,turcianske,dudince...
@janinah chcela by som skôr niečo také, kde by sme mali masáže, cvičili každý deň jógu, zdravé jedlo, nejaká starostlivosť - lymfatická masáž, masáž tváre a hlavy, možno prednášky o zdraví... môže byť aj niečo ezo do toho kľudne 🙂
@janinah chcela by som skôr niečo také, kde by sme mali masáže, cvičili každý deň jógu, zdravé jedlo, nejaká starostlivosť - lymfatická masáž, masáž tváre a hlavy, možno prednášky o zdraví... môže byť aj niečo ezo do toho kľudne 🙂
@anonym_autor https://demanovarezort.sk/activities/ajurveda/?...
@anonym_autor kamoska chodi na tematicke pobyty, joga, zdravy zivotny styl, relaxacny. Tam su len zeny. Maju aj nejaky spolocny program ale nemusi sa ho zucastnit.
@minenkaa super to vyzerá, ale dať 2000 za týždenný pobyt na Liptove, tak to asi nie. škoda, ak by to bolo menej, zvážila by som. Musí to byť super.
@minenkaa No neviem. Kuba uz nema dost ropy na elektriku, turisti odtial utekaju, ak ich lietadlo dostane vobec nejake palivo. 🙂
https://cnn.iprima.cz/krize-jaka-tu-jeste-nebyl...
Na Kubě už si vaše letadlo nenatankuje. Přesně to se dozvěděly zahraniční aerolinky ve čtvrtek ráno od tamních úřadů. „Kubánský úřad pro civilní letectví oznámil všem společnostem, že dodávky leteckého paliva JetFuel přestanou v úterý 10. února v 00:00 (místního času),“ řekl agentuře AFP zdroj z nejmenované evropské letecké společnosti. Důvod? Země nemá dostatek paliva poté, co Spojené státy zablokovaly přísun ropy z původně spřátelené Venezuely.
Na Kubě tak doslova nezbývá palivo nejen pro letadla, ale i pro vozidla veřejné dopravy, dokonce ani pro průmyslovou výrobu či zdravotnictví. Omezit se tak musí doslova každé odvětví v zemi, která na tom nebyla hospodářsky nejlépe ani v momentě, kdy palivo měla.
@minenkaa No neviem. Kuba uz nema dost ropy na elektriku, turisti odtial utekaju, ak ich lietadlo dostane vobec nejake palivo. 🙂
https://cnn.iprima.cz/krize-jaka-tu-jeste-nebyl...
Na Kubě už si vaše letadlo nenatankuje. Přesně to se dozvěděly zahraniční aerolinky ve čtvrtek ráno od tamních úřadů. „Kubánský úřad pro civilní letectví oznámil všem společnostem, že dodávky leteckého paliva JetFuel přestanou v úterý 10. února v 00:00 (místního času),“ řekl agentuře AFP zdroj z nejmenované evropské letecké společnosti. Důvod? Země nemá dostatek paliva poté, co Spojené státy zablokovaly přísun ropy z původně spřátelené Venezuely.
Na Kubě tak doslova nezbývá palivo nejen pro letadla, ale i pro vozidla veřejné dopravy, dokonce ani pro průmyslovou výrobu či zdravotnictví. Omezit se tak musí doslova každé odvětví v zemi, která na tom nebyla hospodářsky nejlépe ani v momentě, kdy palivo měla.
@anonym_8344bb bol to len navrh
@minenkaa super to vyzerá, ale dať 2000 za týždenný pobyt na Liptove, tak to asi nie. škoda, ak by to bolo menej, zvážila by som. Musí to byť super.
@anonym_autor https://www.zoracentrum.sk/fitpobyty-so-zorou-c...
Daj si do google len aký pobyt chces a tam ti ukáže kde robia ,yoga,zdravá strava,cvičenie
Hotel v Zakopanom a turistika v polskych Tatrach. Pekne hotely za prijatelne ceny, pozri Zlavomat.
https://www.zlavomat.sk/cestovanie?filtre[oblas...
Alebo pozri Ryan air a predlzeny vikend z Ba niekam (Portugalsko, Grecko,...), ubytko cez booking.
@anonym_autor kúpele Bojnice ♥️👍
Kks. Tak to je rozptyl iny od thajska a strednej ameriky az po piescany. Hezky.
Hotel v Zakopanom a turistika v polskych Tatrach. Pekne hotely za prijatelne ceny, pozri Zlavomat.
https://www.zlavomat.sk/cestovanie?filtre[oblas...
@anonym_8344bb sama žena, kde sa cíti bezpečne a postarajú sa o ňu - presne to spĺňa turistika v poľských Tatrách 😅🤔😉👀

@anonym_autor kupelny pobyt