icon

Tipy na dovolenku pre ženu bez partnera

22. feb 2026

Ahojte, tento rok môj muž na dovolenku nepôjde a rada by som si naplánovala niečo samostatne. Nebola som na dovolenke už 10r a potrebujem oddych, reset, som v jednom kole. Avšak neviem kam ísť, čo je pre ženu samostatne bezpečné. Najradšej by som bola pri mori v karibiku, ale toľko peňazí nemám. Preto zvažujem aj niečo bližšie, v zásade čokoľvek. Dokonca uvažujem aj nad nejakým rezortom na Slovensku, kde by bol wellness, kúpele, masáže apd. Neviete, či existuje niekde na SLovensku taký pobyt, kde si viete oddýchnuť a postarajú sa o vás?

Ďakujem vopred za vaše tipy a rady.

Strana
z2
anonym_f9c40f
22. feb 2026

@anonym_autor kupelny pobyt

minenkaa
22. feb 2026

@anonym_autor Hajdúszoboszló
Koľko máš € na dovolenku ,pozri ten Karibik ,možno to nebude také drahé ako myslis

martinmmartin
22. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor Hajdúszoboszló
Koľko máš € na dovolenku ,pozri ten Karibik ,možno to nebude také drahé ako myslis

@minenkaa Suhlasim , Autorka ukaz budget a nieco vymyslime. Krainy s "tropickym" Islamom ( Malajzia , Indonezia, ) su pre zenu dovolenkarku zaruka kvality a bezpecia plus sa tam dostanes niekedy lacnejsie ako do hurghady

minenkaa
22. feb 2026

Našla som Kuba 1216 €na 9 noci 6.9-16.9

minenkaa
22. feb 2026

Sri Lanka v tom istom čase 1000€

autor
22. feb 2026
@martinmmartin

@minenkaa Suhlasim , Autorka ukaz budget a nieco vymyslime. Krainy s "tropickym" Islamom ( Malajzia , Indonezia, ) su pre zenu dovolenkarku zaruka kvality a bezpecia plus sa tam dostanes niekedy lacnejsie ako do hurghady

@martinmmartin absolútne netuším, asi do 1500 eur max, ale to už aj s vreckovým.

anonym_01bf21
22. feb 2026

Do Vietnamu som šla za 650€ - ubytko aj s letenkou. Takže by som kľudne pokukovala na tvojom mieste aj exotiku, pre jedného to je vždy lacné

martinmmartin
22. feb 2026
@minenkaa

@minenkaa Kubu tereaz nebrat, Odkedy USA vypli Venezuelu maju zas tvrdu ropnu krizu a nic tam nefunguje

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

@martinmmartin absolútne netuším, asi do 1500 eur max, ale to už aj s vreckovým.

@anonym_autor chod Vietnam Thajsko ,sri Lanka ,do tej ceny máš aj plnú stravu

autor
22. feb 2026

Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.

@anonym_autor pas stihnes dať spraviť,prečo nemôžeš dlhy let a čo je dlhy let

autor
22. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor pas stihnes dať spraviť,prečo nemôžeš dlhy let a čo je dlhy let

@minenkaa nad 2-3 hodiny viac nelietam.

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jooj a štyri hodiny je moc?
Nemôžeš koli zdraviu?

anonym_a5ea65
22. feb 2026

Piešťany, najlepšie kým nie sú horúčavy. Ideálne november-marec. Ako samoplatca si zaplať 7-10 dní a prídeš domov ako znovuzrodená.

janinah
22. feb 2026

Pozri Španielsko mestečko Villajoyosa,let do Alicante.alebo Malorka hotel Merito v Cala millor.To ak chceš more,plaž ,hotel a vecernu prechadzku po promenade. Ak nieco s procedurami na sk tak kupele,pozri Sklene Teplice,kĺud,lesy v okoli,pekny park ,ak chces nieco rusnejsie tak trencianske,turcianske,dudince...

autor
22. feb 2026
@anonym_a5ea65

Piešťany, najlepšie kým nie sú horúčavy. Ideálne november-marec. Ako samoplatca si zaplať 7-10 dní a prídeš domov ako znovuzrodená.

@anonym_a5ea65 no v Piešťanoch som bola a tam som odišla o týždeň skôr. Absolútna nuda a tá voda mi tak znižovala tlak, že som mala 90/60 a zakázali mi tam všetky vodné procedúry s odporúčaním, že tá voda mi nerobí dobre...

janinah
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor grecke ostrovy

autor
22. feb 2026
@janinah

Pozri Španielsko mestečko Villajoyosa,let do Alicante.alebo Malorka hotel Merito v Cala millor.To ak chceš more,plaž ,hotel a vecernu prechadzku po promenade. Ak nieco s procedurami na sk tak kupele,pozri Sklene Teplice,kĺud,lesy v okoli,pekny park ,ak chces nieco rusnejsie tak trencianske,turcianske,dudince...

@janinah chcela by som skôr niečo také, kde by sme mali masáže, cvičili každý deň jógu, zdravé jedlo, nejaká starostlivosť - lymfatická masáž, masáž tváre a hlavy, možno prednášky o zdraví... môže byť aj niečo ezo do toho kľudne 🙂

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

@janinah chcela by som skôr niečo také, kde by sme mali masáže, cvičili každý deň jógu, zdravé jedlo, nejaká starostlivosť - lymfatická masáž, masáž tváre a hlavy, možno prednášky o zdraví... môže byť aj niečo ezo do toho kľudne 🙂

tykat
22. feb 2026

@anonym_autor kamoska chodi na tematicke pobyty, joga, zdravy zivotny styl, relaxacny. Tam su len zeny. Maju aj nejaky spolocny program ale nemusi sa ho zucastnit.

autor
22. feb 2026

@minenkaa super to vyzerá, ale dať 2000 za týždenný pobyt na Liptove, tak to asi nie. škoda, ak by to bolo menej, zvážila by som. Musí to byť super.

anonym_8344bb
22. feb 2026
@minenkaa

@minenkaa No neviem. Kuba uz nema dost ropy na elektriku, turisti odtial utekaju, ak ich lietadlo dostane vobec nejake palivo. 🙂
https://cnn.iprima.cz/krize-jaka-tu-jeste-nebyl...
Na Kubě už si vaše letadlo nenatankuje. Přesně to se dozvěděly zahraniční aerolinky ve čtvrtek ráno od tamních úřadů. „Kubánský úřad pro civilní letectví oznámil všem společnostem, že dodávky leteckého paliva JetFuel přestanou v úterý 10. února v 00:00 (místního času),“ řekl agentuře AFP zdroj z nejmenované evropské letecké společnosti. Důvod? Země nemá dostatek paliva poté, co Spojené státy zablokovaly přísun ropy z původně spřátelené Venezuely.

Na Kubě tak doslova nezbývá palivo nejen pro letadla, ale i pro vozidla veřejné dopravy, dokonce ani pro průmyslovou výrobu či zdravotnictví. Omezit se tak musí doslova každé odvětví v zemi, která na tom nebyla hospodářsky nejlépe ani v momentě, kdy palivo měla.

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_8344bb

@minenkaa No neviem. Kuba uz nema dost ropy na elektriku, turisti odtial utekaju, ak ich lietadlo dostane vobec nejake palivo. 🙂
https://cnn.iprima.cz/krize-jaka-tu-jeste-nebyl...
Na Kubě už si vaše letadlo nenatankuje. Přesně to se dozvěděly zahraniční aerolinky ve čtvrtek ráno od tamních úřadů. „Kubánský úřad pro civilní letectví oznámil všem společnostem, že dodávky leteckého paliva JetFuel přestanou v úterý 10. února v 00:00 (místního času),“ řekl agentuře AFP zdroj z nejmenované evropské letecké společnosti. Důvod? Země nemá dostatek paliva poté, co Spojené státy zablokovaly přísun ropy z původně spřátelené Venezuely.

Na Kubě tak doslova nezbývá palivo nejen pro letadla, ale i pro vozidla veřejné dopravy, dokonce ani pro průmyslovou výrobu či zdravotnictví. Omezit se tak musí doslova každé odvětví v zemi, která na tom nebyla hospodářsky nejlépe ani v momentě, kdy palivo měla.

@anonym_8344bb bol to len navrh

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa super to vyzerá, ale dať 2000 za týždenný pobyt na Liptove, tak to asi nie. škoda, ak by to bolo menej, zvážila by som. Musí to byť super.

@anonym_autor https://www.zoracentrum.sk/fitpobyty-so-zorou-c...

Daj si do google len aký pobyt chces a tam ti ukáže kde robia ,yoga,zdravá strava,cvičenie

anonym_8344bb
22. feb 2026

Hotel v Zakopanom a turistika v polskych Tatrach. Pekne hotely za prijatelne ceny, pozri Zlavomat.
https://www.zlavomat.sk/cestovanie?filtre[oblas...

anonym_8344bb
22. feb 2026

Alebo pozri Ryan air a predlzeny vikend z Ba niekam (Portugalsko, Grecko,...), ubytko cez booking.

ivicatolic
22. feb 2026

@anonym_autor kúpele Bojnice ♥️👍

anonym_079bf5
22. feb 2026

Kks. Tak to je rozptyl iny od thajska a strednej ameriky az po piescany. Hezky.

anonym_ae441c
22. feb 2026
@anonym_8344bb

Hotel v Zakopanom a turistika v polskych Tatrach. Pekne hotely za prijatelne ceny, pozri Zlavomat.
https://www.zlavomat.sk/cestovanie?filtre[oblas...

@anonym_8344bb sama žena, kde sa cíti bezpečne a postarajú sa o ňu - presne to spĺňa turistika v poľských Tatrách 😅🤔😉👀

Strana
z2