icon

Tipy na lokalitu pre kúpu rekreačnej chaty

2. jan 2026

Ahojte, zvažujem kúpu chaty na rekreáciu a hľadám lokalitu. Predstava nech je tam v zime ideálne sneh čiže asi niečo vyššie položené a klud a pekná príroda..už som googlila lokality našla okolie Brezna rôzne dedinky, ale z ničoho nič som našla aj borové malé aj veľké vôbec som to nepoznala a preto možno tip od vás ak o nejakej dedinke ani neviem..v hre aj mimo SR napr rakusko alebo Česko..ďakujem

anonym_4c4b10
2. jan 2026

@anonym_autor ved okolie brezna je prekrasne, cierny balog a spol.

anonym_c530c2
2. jan 2026

My sme sa vratili zo zdiaru.aj tam je krasne.a sneh.

loyda
2. jan 2026

Ždiar 🙂

anonym_2a93b0
2. jan 2026
@anonym_4c4b10

@anonym_autor ved okolie brezna je prekrasne, cierny balog a spol.

@anonym_4c4b10 no neviem či na Ciernom Balogu si užije sneh.
Ja by som šla ďalej na Horehronie, možno Sumiac, Telgárt alebo potom Orava. Ideál sú Tatry, ale tam bude draho.

anonym_e5b9b0
2. jan 2026
@anonym_2a93b0

Ja by som šla ďalej na Horehronie, možno Sumiac, Telgárt alebo potom Orava. Ideál sú Tatry, ale tam bude draho.

@anonym_2a93b0 tam je krásne, len tí spoluobčania!

anonym_4c4b10
3. jan 2026
@anonym_2a93b0

@anonym_2a93b0 celkom obstojne chaty som nasla Revuca, Gelnica...

anonym_2a93b0
3. jan 2026
@anonym_4c4b10

@anonym_2a93b0 celkom obstojne chaty som nasla Revuca, Gelnica...

@anonym_4c4b10 hlada predsa nieco vyssie polozene kvoli snehu, podla mna toto nie su tie prave lokality

lucik194
3. jan 2026

nepises odkial budes chodit, aspon okres. lebo ak kupute chalupu viac akk 200-250km vzdialenu od domu, nebudete tam chodit tak casto. lebo sa to neoplati. viac stravite v aute pokial tam pridete.....

hlavne, keď sa mas tralalakat cez okresky......

mame to iste, chalupa k dispozicii 300 km od domu, ani ma nenápadne tam ist na vikend. proste aspon 3-4 dni plne aby si tam bola ...

ak chces klud, tak takych chalup je malo. viac ich teraz predavaju priamo v dedinach, co stary rodic umrel, dom zostal prázdny a nema sa o ten dom kto starat.

sneh uz Ti nezaruci v zime nikto. ale stale vela snehu byva na orave. tam aj najdes chalupy na samote, tak ako v bielych karpatoch, ale to uz potom chce na zimu stvorkolku

anonym_4c4b10
3. jan 2026
@anonym_2a93b0

@anonym_4c4b10 hlada predsa nieco vyssie polozene kvoli snehu, podla mna toto nie su tie prave lokality

@anonym_2a93b0 sneh moze napadnut aj v bratislave a snezit nemusi ani v Tatrach, co je toto za trooliu temu

anonym_2a93b0
3. jan 2026
@anonym_4c4b10

@anonym_2a93b0 sneh moze napadnut aj v bratislave a snezit nemusi ani v Tatrach, co je toto za trooliu temu

@anonym_4c4b10 iste, ale asi každý chápe, že ide o pravdepodobnost

anonym_4c4b10
3. jan 2026
@anonym_2a93b0

@anonym_4c4b10 iste, ale asi každý chápe, že ide o pravdepodobnost

@anonym_2a93b0 www. stranok mas viac nez dost. nech sa paci. aj kysuce maju hodne ponuk. ruky aj cas mas.

anonym_2a93b0
3. jan 2026
@anonym_4c4b10

@anonym_2a93b0 www. stranok mas viac nez dost. nech sa paci. aj kysuce maju hodne ponuk. ruky aj cas mas.

@anonym_4c4b10 no prepáč, nie si ty troška mimo? Ja nie som autorka tejto diskusie

jj_anka
3. jan 2026

Liptovský Ján pozri

zuzu1304
3. jan 2026

@anonym_autor kamarát ma chatu pár km za ruzomberkom, Nižné Matejkovo sa to tuším volá, je to hneď pri motoreste bodega, v zime je tam sneh, v lete krásne, je to blízko do Tatier, aj na Donovaly, chodievali sme tam často ešte ako bezdetni, za mňa úžasná lokalita