Tipy na využitie rekreačného poukazu pre rodinu
Ahojte chcela by som do konca roka, prvý krát využiť rekreačný poukaz.Chcela by som ísť niekde s rodinou manžel a 3 deti,vo veku 11r,9r a 5r.Tak na 4dni.Viete mi s niečím poradiť ďakujem .Pochádzame z pod Tatier 🙂
@xxx1989xxx ked ste spod Tatier, tak by som riesila na vasom mieste mestsku turistiku. Ja sa chystam ubytovat v Sturove a robit vylety do Ostrihomu, je to kusok.
my chodime každy rok a treba si zistiť či poskytovatel ubytovania vie vystaviť podklady na RP
hoteli, penziony to davajú avšak niektory sukromnici povedia že hey a nakoniec nespravia….tak pozor
ptm ak sa plati zaloha tak treba vytlačit potvrdenie z banky
ptm po skončeni pobytu vystavia fa a dajú k tomu blok tak spolu s tým odovzdať ( ja si robim aj kopie lebo original treba dať zamestnavatelovi)
pri vytvarani rezervacie na ubytovani treba vypisať všetky udaje hlavne na teba ako hlavneho rekreanta
a do poznamky napisať že budeš chcieť RP
ak chceš info ohladom ubytka, naposledy sme boli Villa Betula skvelý rezort pre deti
tiez by som isla mestsku turistiku,
kedze tych miest vcsich na SK prilis vela nie je a vy chcete ist na 4 dni (tri noci) predpokladam, tak pozrite mesto a jeden den okolie
Kosice / Bratislava / Banska Stiavnica
pozerela by som bud teraz pokial je pekne pocasie, ze nebudete musiet chodit zababusení, alebo potom az cas ked budu vianocne trhy.....
Tmr máte ku pobytu lanovku a aquapark v cene pre všetkých na každý deň pobytu 👍 a ak si odratas rekreacny poukaz tak sa dá za pár € mať skvelu dovolenku 👍
Tmr máte ku pobytu lanovku a aquapark v cene pre všetkých na každý deň pobytu 👍 a ak si odratas rekreacny poukaz tak sa dá za pár € mať skvelu dovolenku 👍
@veronikavaneska kde?
zlavomat.sk/cestovanie/rekreacne-poukazy#863770
@xxx1989xxx Bojnice..ZOO,zamok,velikansky dinopark,uchvatna vyhliadkova veza,lezecky park...to vsetko na mieste..

@xxx1989xxx Keďže ideš 1x, tak najlepšie je opýtať sa svojho zamestnávateľa, nech ti povedia čo všetko ti treba. Lebo už po rekreácii sa niektoré veci/doklady nedajú zmeniť.