Ubytovanie pri Chodníku korunami stromov
Ahojte,sme rodina čo dovolenkujú cez leto na Slovensku.Mame na pláne ísť na chodník medzi korunami stromov.Kedze je to od nás 5 hodín cesty autom,napadlo ma že by sme sa tam niekde ubytovali na pár nocí a popozerali okolie.Otazka sú tam nejaké ubytovne alebo hotel kde by sa dalo prespať 1-2 noci?A ešte čo je v okolí čo stojí za to vidieť?
Tu máš naozaj maximum možností, či už na prespatie, alebo na pozeranie.
Okrem už spomenutých hotelov je obci Ždiar aj veľa penziónov. Takže je len na tebe čo preferuješ, prípadne v akej cenovej relácii to chceš.
už ked budete tam tak chodte do Zakopaného a možno ubytko tam, je aj cenovo výhodnejšie. A Zakopané u mňa láska na celý život....
@rebcav inac SVK je neskutocne drahe. neskutocne.
Môžte napísať aj konkrétne miesta čo oplatí vidieť.Aj penzióny kde je to cenovo priateľne a kde ste boli spokojné.Dakujem
@balerina2025 áno je, kvalita služieb žiaľ veľmi chabá keď porovnám zahraničie a SK
My sme vlani boli v Penzióne na vŕšku v Ždiari
ja by som sa ubytovala v Zakopanom, ako výlet dala Chodník medzi..... V Zako určite zubačkou na Gubalowku, prechádzka pešou zónou, Koscielska dolina, Chocholwska, Morské oko ..... atď.
@rebcav inac o polsku som vela pocula. ze ovela lepsie a lacnejsie
Len dúfam, pre vaše dobro, ze nepojdete len kvôli chodníku 5 hodín. Naplánujte si toho viac ako pisu dievčatá vyššie...
Priamo pod tym kopcom, kde je chodník je hotel strachan, majú pekny wellnes
No keď pôjdete autom 5 hodín, tak určite okrem chodníka v korunách sa stavte aj na iných miestach v Tatrách.
Cestou môžete navštíviť napríklad:
1. Štrbské pleso + nenáročná túra na Popradské pleso.
2. Starý Smokovec - výlet na Hrebienok (pešo alebo sa vyviezť), zbehnúť na Rainerovu útulňu + Studenovodské vodopády.
3. Tatranská Lomnica - lanovkou na Skalnaté pleso, prípadne na Lomničák (tu ale treba lístky dopredu)
To je len niečo málo, čo ma v rýchlosti napadlo, je toho určite viac čo sa dá vidieť v Tatrách. Keď si zadáš do vyhľadávača tipy na výlety, tak ti vyhodí veľa možností a môžeš vyberať.
Prípadne ako už bolo spomenuté vyššie, urobiť si výlet na Poľskú stranu Tatier.
@gejb
@lilianka28 Nie nechcem ísť na otočku,preto sa pýtam čo je v okolí aby sme stihli viac miest obehat a bolo by dobré aspoň 1-2 noci ubytovať sa tam.
Aj pre ostatných ďakujem za tipy.Este dcéru napadlo že Jánošíkove diery to je tiež tam niekde v okolí?Ja tú stranu Slovenska vôbec nepoznam.
nie to mas pri ziline - zazriva terchova. ( Janosikove diery, tiez pekna cast Slovenska)
A odkiaľ ste?
@gejb Nové Zámky
ešte sa oplatí do Belianskej jaskyne a ubytovanie odporúčam v Ždiari, kopec penziónov
ked budete Zdiar, aj pekne je Belianska jaskyna, ci tura na chata Plesnivec. Potom este skanzem Stara Lubovna ci hrad. VYSNE ruzbachy kupele.
@balerina2025 áno, my máme vlastnú skúsenosť, za nás je Zakopané určite číslo 1 ak ide o Tatry
Odporúčam https://www.apartmanylucnyraj.sk/ je to priamo v Bachledovej doline, boli sme cez jarné prázdniny tento rok v apartmáne Nevädza - maximálna spokojnosť

Su to Tatry...je tam kvantum hotelov a ešte viac veci co sa dajú pozriet...