Wellness Patince: Recenzie a tipy na aktivity pre deti
dobry den. chceme ist na dovolenku na sr , niekde kde sa zabavia hlavne male deti ( 2 a 3 roky ) trampoliny voda mozno zvieratka.
RECENZIE 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Patince máme na skok, chodievame do welnessu. Za mňa fajn. Hotel neviem. Ale okrem bazénov tam nič zaujímavé pre male deti nie je .
My sme sa teraz vrátili z Piešťan (ensana spledid) tam sa teda deti vyblaznili statočne. Okrem bazénov a piesku v nafukovacom hrade, trampolíne, v parku sme pozerali pávy, každý večer na ukludnenie jazda Piestanskym expresom... k tomu all inclusive program v cene štandardnej polpenzie.
@mama4444 Tento hotel drzi nad vodou jedine kupalisko, aj to nefungovali vonkajsie tobogany az na jeden, vnutorna virivka a este detsky bazen pri toboganoch. Voda v bazenoch je studena, v ziadnom pripade termalna. Nad 30stupnov mal len detsky bazen dnu. Izby pre hosti zlavomatu v trakte A-4.cenova, udajne klimatizovane, klimatizacia ide od nasho prichodu na maximum uz 10 hodin a v izbe je 29 stupnov vecer o 9. Poslali nam na izbu technika, ktory zkonstatoval, ze klima je v poriadku a nic jej nie je, vraj to lepsie nepojde, neskor sme zistili ze mu smena koncila o 9 vecer, tak samozrejme nebude riesit hosti ked prisiel 8:55. V dany vecer nam este ponukli izbu kde klima normalne fukala, bez balkona, so skosenymi stropmi, s jednou postelou doslova na zemi a dvoma oddelenymi postelami spojenymi, kde v strede bolo drevo, cize maly by nemohol spat pri nas, cize sme ju odmietli. Na okne na izbe, ked sme chceli aspon otvorit okno sietka s dierami, doslova sme si vyziadali aspon lepiacu pasku, aby sme tie diery zalepili. Za oknom hukot vzduchotechniky a smrad kanalizacie. Cez den sa na izbe vydrzat neda. Postel vrzga. Kupelna spinava. Nasledujuci den nam izbu vymenili na naliehanie mojho manzela do traktu B, kde bola normalna klima, postel, dokonca aj kupelna vyzerala cisto. Tolko ku praktikam hotela. Detsky kutik za zenitom (bonus plesen na klime, skoda ze som zabudla odfotit). Restauraciu neviem ci ma zmysel vobec komentovat. Ceny nabuchane na 5* hotel (kava 2,8€ presso, keby aspon dobre bolo). Velke sklamanie, pobyt 1 noc zadarmo, my sme odisli o noc skor domov. V bazenoch studena voda z coho maly ochorel. Horsi hotel sme nikdy v zivote nezazili. Nikdy viac aj keby zadarmo nukali. Celkovo s pobytmi na zlavomate je vzdy nejaky hacik, ale toto bol extrem extremov. Este dodam, ze v okoli hotela su len opustene budovy, vyzera to hrozostrasne, realne sa nemate ist kam prejst. My sme mali pobyt od stredy do soboty. Hotel ponuka plavbu lodou prave v stredu a sobotu. Samozrejme v stredu uz bola plna a to sme na hotel prisli o 10 a zaplatili sme si 20€ skorsi checkin. V popise zlavomatu je moznost neskoreho checkoutu, povodne sme ho chceli vyuzit, aby sme teda vyuzili plavbu lodou ktora je o 3 poobede, recepcia nas vsak upozornila, ze pre zlavomatovych hosti sa mysli late checkout ako opustenie izby o 10 rano a moznost vyuzit este bazeny gratis, inak by sme si museli doplatit late checkout 20€ do 15:00.
Aj ja pripajam foto nasej izby, toto 4 hviezdy nemalo ani nahodou. Rozpisovat sa o tomto hoteli a jeho okoli je uplne zbytocne, pokial idete cez zlavomat vzdy pocitajte s tym, ze dostanete najhorsie izby . PS : ak tam idete, zoberte si repelent, lebo pridete totalne dostipani. Ale tak na druhej strane, stretli sme tam aj jednu znamu slovensku "svokru" 😁

@mama4444 Boli sme tam, hotel podla mna vobec nezodpoveda 4hviezdickam. Boli sme sklamani. Ale tak sto ludi sto chuti...