Tam je teplo stále 😋
@anonym_autor do Dubaja sa bezne lieta (bezne lietalo), takze neviem aky sedlak musi clovek byt, aby sa s tym vystatoval... z Polskeho pobrezia alebo z Balatonu nechces dat nieco?
Daj fotku z Mesiaca alebo Marsu a budes mat moj respekt...
@anonym_autor tam sú štyridsiatky bežné. Chcela si sa pochváliť, že si na dovolenke?
@anonym_autor tam sú štyridsiatky bežné. Chcela si sa pochváliť, že si na dovolenke?
@januska12323
Nie ze na jun je aj tu moc teplo priemerna je 39 v noci 27 vcera bolo v noci 40 a vysoka vlhkost 70
@anonym_autor do Dubaja sa bezne lieta (bezne lietalo), takze neviem aky sedlak musi clovek byt, aby sa s tym vystatoval... z Polskeho pobrezia alebo z Balatonu nechces dat nieco?
Daj fotku z Mesiaca alebo Marsu a budes mat moj respekt...
@anonym_101107
No a Brisbane Australia tropy 16
...aj nám pod Tatrami
Kvôli teplu si ozaj nemusela do tramtarie, zbytočne vyhodené peniaze
Kvôli teplu si ozaj nemusela do tramtarie, zbytočne vyhodené peniaze
@anonym_12ba12
Ja som len chcela povedat ze pocasie sa meni po celom svete a tu hned zacnu vsetci utocit
@anonym_12ba12
Ja som len chcela povedat ze pocasie sa meni po celom svete a tu hned zacnu vsetci utocit
@anonym_autor meni , nie je to normalne.
Hrôza, hneď útoky 🙂 A samozrejme najukecanejšie sú tu anonymy ako vždy 😀 Veď netreba hneď hejty.
my letime zajtra do Turecka, tiez je tam podobne v azijskej casti, Dubaj v juni je uz masaker no
@anonym_101107
No a Brisbane Australia tropy 16
@anonym_autor ved v Austrálii je teraz zima :P
my letime zajtra do Turecka, tiez je tam podobne v azijskej casti, Dubaj v juni je uz masaker no
@anonym_322237 uzite si.My letime 14teho,teraz tam maju baby okolo 32stupnov,tam to neni zatial tak hrozne.
Ja som tak raz bola v auguste v Egypte, ráno teplomer ukazoval 44, 5 min pri bazéne a 40 min vo vestibule som kombinovala🤪
@anonym_322237 uzite si.My letime 14teho,teraz tam maju baby okolo 32stupnov,tam to neni zatial tak hrozne.
@anonym_a1ea83 dakujeme, lebo so com pozerala dnes 39 ukazuje, uzite si aj vy potom po nas 😎
@anonym_12ba12
@anonym_autor Co ti poviem. Ludom asi tuka na rozum z toho tepla. Ako sa do teba pustili.
@anonym_autor ved v Austrálii je teraz zima :P
@anonym_7e0f76
Ja hovorim sever Australie co su tropy a jasne ze juh 😄 je zima

A?